Kim Bu Kim???(İlk bilene benden rep)

D

d.melek

Misafir
zaten ferhundenin isminede baktim nette,cunki ben onu sadece yaprak dokumu dizisinden taniyorum,kendi isminin ne oldugunu bilmiyordumki...:kizdim:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Evettt.....benim icin hic bu kadar kolay olmamisti oynanmis resimi bulmak.inanin ilk bakista buldum bu kadinin kim oldugunu.sonrada netten aradim resmini ve...bu resimdeki kadin Deniz Çakır.resmin duzgun haliyse bu::D:D:D

ferhunde.png

nasil ama Findigim,hemencecik buldum:dil::sigara:

Melekçim ismini değil resmini bulmak diye sen yazmışsın,sorun değil benim için isterseniz bakın ama,,

önceki soruda ben baktım diye kızdın bana ,onun için dedim canım:dusun:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
zaten ferhundenin isminede baktim nette,cunki ben onu sadece yaprak dokumu dizisinden taniyorum,kendi isminin ne oldugunu bilmiyordumki...:kizdim:

anlasıldı cnm :eek:
evet yenı foto gelsın kızlar :D
aslında bız oynasak uzerınde daha ıyı bunu yapamazmıyız ya
daha zevklı olur:D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
bana bak findik,beni delirtme:kizdimama:.simdide sen beni anlamadin,ben resimdeki kadinin kim oldugunu sap diye anladim.sadece senin koydugun resmi bulmak istedim netten,onun icin yazdim nete girdim diye,istedim resmi bulup ben koyayim bura,sana saka olsun diye.anladimni?replerde benim,birsama digil bana gelicek o afferin ve repler:bitter::bitter::bitter:

Canım resim aramıyoruz bakmıyoruz diyen sen değilmiydin,neyse deiğin gib iolsun önemli değil:dusun:

D

d.melek

Misafir
sen yine beni dogru anlamadin abla,ben turk digilim,belkide dogru anlatamadim,ben resmi kolay buldum dedigimde resmi kendimin buldugunu kast etmisdim,yani kim oldugunu tahmin ettim demek istedim.(bizde buldum deniyor :)netten aradigim ise sadece bu kadinin senin oynadigin resmiydi,yani kendisini onceden tahmin ettim ben,sonra aradim resmini.

D

d.melek

Misafir
bana inanmiyorsan,oynamiyayim o zaman ben bu oyunu.ama vallahide dogru soyluyorum,oyun icin yalana ihtiyacim yokki.

D

d.melek

Misafir
of yine baksan diyosun ya ablacim,neyse ben kendimi anlatamadim,ben resimdekinin kim olduguna emindim nedense,icime dolmustu dogru buldugum,sonra netten duzgun resmini bulmaya calisdim ki buraya koyayim ve ferhundenin kendi isminede baktimki,buraya ferhunde digilde,kendi ismini yazayim......daha nasil anlatayimki....cok uzuldum ya....:gitme:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
of yine baksan diyosun ya ablacim,neyse ben kendimi anlatamadim,ben resimdekinin kim olduguna emindim nedense,icime dolmustu dogru buldugum,sonra netten duzgun resmini bulmaya calisdim ki buraya koyayim ve ferhundenin kendi isminede baktimki,buraya ferhunde digilde,kendi ismini yazayim......daha nasil anlatayimki....cok uzuldum ya....:gitme:

Tamam canım üzülme niye üzülüyosun,diyorum ya alt tarafı bi oyun üzüldüğün şeye bak

ee bunu tahmin eden yok mu kızlar

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
tmm kızlar ortada sorun yk:eek:
dmelek turk olamdıg ıcn kendını net ıfade edememıs anlasıldı cnm:eek:
fındıgm erkek eklemısısn burda tek erkek benım:kizdim: pardon ırkek :D
kım bu ya ıp ucu varmı bak yoksa goggleye gıderım :dil:
o ıpın ucunuda sonunuda verır :D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Kafana bitane yirsen görürüsün googleı oynamıyorum,sonucu da söylemiyorum işte:dil:

Melekçim ben yanlış anlamışım canım seni tamam,üzülme olur mu

Senin bi tahminin var mı bu irkekle ilgili

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
mustafa sandal desem degıl tarkan degıl kenan dogulu olmaz
kım acaba saksı durdu ben azcık resmı ıncelıym

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar