Sivasin gülü
Daimi Üye
- Katılım
- 23 Ekim 2010
- Mesajlar
- 814
- Tepki
- 860
- Puan
- 93
Kilis Tavasi (Tepsi Kebabi)
500 gr Kiyma
1 ince kiyilmis Sogan
1 ince kiyilmis yesil Biber
2-3 dis Sarmisak ezilmis
Istege göre Domates salcasi, Biber salcasi
Karabiber, Kirmizi biber ve Tuz
Malzemeler tepsiye konulup yogurulur
Üzeri icin:
2 Domates dilimlenmis
3 carliston Biber dilimlenmis
1 Sogan dilimlenmis
Yapilisi:
Firin icin kullanacaginiz tepsiye, kiyma , sogan, biber, salcalar ve
baharatlar eklenip, hepsi beraber, güzelce yogrulur, el su ile
Islatilarak ve et tepsiye bastirarak yayilir.
Üzerine dilimlenmis, domates, biber ve soganlar dizilir.
225 derecede önceden isitilmis firinda pisirilir.
Pilav, salata & corba, pide ile servis yapilir.
Not: Denenmistir cok harika bir tadi var.
Afiyet olsun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
500 gr Kiyma
1 ince kiyilmis Sogan
1 ince kiyilmis yesil Biber
2-3 dis Sarmisak ezilmis
Istege göre Domates salcasi, Biber salcasi
Karabiber, Kirmizi biber ve Tuz
Malzemeler tepsiye konulup yogurulur
Üzeri icin:
2 Domates dilimlenmis
3 carliston Biber dilimlenmis
1 Sogan dilimlenmis
Yapilisi:
Firin icin kullanacaginiz tepsiye, kiyma , sogan, biber, salcalar ve
baharatlar eklenip, hepsi beraber, güzelce yogrulur, el su ile
Islatilarak ve et tepsiye bastirarak yayilir.
Üzerine dilimlenmis, domates, biber ve soganlar dizilir.
225 derecede önceden isitilmis firinda pisirilir.
Pilav, salata & corba, pide ile servis yapilir.
Not: Denenmistir cok harika bir tadi var.
Afiyet olsun.