Kaynanama tahammül edemiyorum:(:(

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
ecrinim Rabbim sabirlar versin canim durumun zor seni anlayabiliyorum....
neyseki esin gonlunu almis buna da sukur canim
simdiden sonra sen esinle iyi olmaya bak gulum ya arada cocugunuz var bite kizip yorgan yakma senle melegine olur olan manevi acidan diyorum
kayinvalden kazandigini sandigi bir savasla mutluluk duyar ancak
sen esinle arani iyi tut kayinvalden laf ta soksa kendini ezdirme ama cok da kaleye alma canim ister istemez takiyoruz ama en azamiye indirmeye calis
 

Mine88

Daimi Üye
Katılım
26 Kasım 2012
Mesajlar
259
Tepki
303
Puan
63
Konum
istanbul
hrkes gbı her evlılıkte olur bu sorunlar gbı klişe cevap vermıcem sana bu kayınvalıdeler neden gelınlere hep bu sekılde laf sokar anlamıs deılım zaten bsver sen saygında kusur etme esın er yada gec senın haklı oldugunu anlayacaktr
 

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Katılım
7 Nisan 2011
Mesajlar
3.397
Tepki
3.765
Puan
113
Yaş
37
Konum
Eskişehir
Canım bütün yazılarınızı okudum.
Arada çocuk var sakin ol alttan al tavsiyelerine katılmıyorum.
Sende bu dünyaya bir kere geliyorsun haksızlığa bir kere boyun eğdiğinde hep arkası gelecektir.
Yaptıkları dengesizlik karşısında sessiz kalmaman en iyisi tabi saygı çerçevesinde hakaret içermeden kendini savunman gerekir.
Diğer arkadaşları yorumunada saygı duyuyorum fakat senin yaşadığın k. valide sorununu bende yaşıyordum daha öncelerden bende aldım çocuğumu babamın evine gittim 1 ay boyunca boşanma davasına kadar açtım blöf değildi yaptıklarım.
iyiki kendimi savunmuşum yoksa herşey aynen devam edecekti.
Şimdi bu günüme şükür ediyorum.
K. validem ben istemediğim sürece aileme artık karışamıyor. Çünkü oğlu bizi tercih etti durumun ciddiyetini anlayınca...
Artık evimde daha fazla huzur var.
Anladığım kadarıyla senin eşin durumun ciddiyetinin farkında değil. Durumun farkına vardığında şüphesiz sizin tarafınızda olacaktır.
Bir ömür bu çile çekilmez be güzelim.
Ne zaman şu fani bedenimizi teslim edeceğimiz bilinmiyor ki birazda bizim kıymetimiz bilinsin atık değil mi?
 
OP
ecrinnn

ecrinnn

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
3.313
Tepki
1.861
Puan
113
Konum
izmir
Sagolunn kizlarr hepinizz. O gun esim telefondan sonra soylendi gitti dedim ya dedigine gore annesini aramis asagida. Anne bak araya girme,bana gaz verme, o da benim karim falan demiss. Atma huyu yoktur kocamin ama pembe yalan soylyebilir.insallahh dogrudur. Ama demek dogru ki o gun bugun kaynanamdan cit soz duymadim. Simdilik iyiyiz cok sukur.


Benim kiz da herkesin kucagina gider,evinde kalir aglamaz hic. Gerci halasi ,babaannesi,kuzeni vb. İlk baslarda cok uzuluyodum bende. Ama sonra dedim sanki yabanci. Gayet de mutlu akrabalariyla olmaktan olsun varsin. Simdi en buyuk kuzenine bide ortanca halasina asik. İkisini gordumu kucagimda patinaj yapiyo alsinlar diye. Bu sayede cok sosyal bi bebek oldu. Hareketleri bile farkli. :kedim:
 

Kaderr

Üye
Katılım
18 Aralık 2012
Mesajlar
56
Tepki
80
Puan
18
Konum
İstanbul
Kusura bakmayında kayınvalidenizden çok kabahat eşinizde.
Onlar böyle konuşma cesaretini eşinizden alıyor.
Eşinizde zaten onlar olsun olmasın her koşulda sizi eleştiriyor.
Dengeyi koruması lazım, en azından onların yanında bu tavrından vazgeçmesi ve size laf söylendiğinde de bi tane de kendi eklemek yerine konuyu kapatması lazım.

Örneğin şu omuz ovma meselesinde 'o akıllı olsa ovardı' lafı bile ailesine hak verip sizi ötekileştirdiğini gösteriyor ( Boşverin onu gibi ).. Asıl kendisi akıllı olsa eşi hakkında böyle konuşmazdı, hele de başkaları varken..
 

Mine88

Daimi Üye
Katılım
26 Kasım 2012
Mesajlar
259
Tepki
303
Puan
63
Konum
istanbul
kaynanayla son durum ne oldu ecrin sorunlar halloldumu bu kocalar anacı olmasa keske bu sorunlar bukadar büyümicek belkide...
 

kedijik

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
9.606
Tepki
11.921
Puan
113
Konum
Konya
Kaynanama tahammül edemiyorum dıye okuyunca başlığı attan düşenin halinden attan düşen anlar dedim hopp atladım konuya.Ahh dedim derde ortak olmak gerek dedim.Okudukca bi ahh daha cektim oyle olaydı kaynanam da öpüp başıma koyaydım diye.
Biz insanlar durum bizim için vahim ise ''bu yoldaki bir sonra neler olabilirdi daha kötü?'' diye hiç düşünmeyiz.Çünkü o vehamet bizi yeterince boğar.Şimdi size bu kayınvalide idare edilebilir aslında diyen herkese gençliğinizin böyle bitip gittiğini söykemek istersiniz ama gerçekten de idare edilebilir..
Çok darlandığınızda beyerin beteri var diye düşünün.İdare etme alttan alma yoluna gidin böylece eşinizin anne saplantısını da etki dışı bırakırsınız.Siz gözünde sabırlı eş olur ah anacım az dursan dedirtirsiniz içten içe de olsa.
Sadece şuna inanın bu boşanma sebebi değil ve tahammül edilemeyecek kaynana profili bu değil. Bırakın ölünce oğlu onun kucağında yatsın.Muhim olan mezardaki yerler olsa en kaliteli mermerden yapardı insanlar mezar taşlarını...
Sabredin ki bu en büyük erdemdir...
 

şüra

Üye
Katılım
5 Mart 2012
Mesajlar
72
Tepki
63
Puan
18
Yaş
30
Konum
istanbul
ahhh canım benim ya okudum çok üzüldüm valla. öncelikle Allah yardımcın olsun, senn bu dediklerini benim kendi annem yapıyo bazen benimle öyle bi yarışa giriyo ki babam aklı başında bi adam olmasa beni evire çevrire döver. bi yandan da gözümü korkuttun bende kaynana yanına gidicem ilk 1 2 sene hakkımızda hayırlısı. sana vereceğim tavsiye de şudur ki ben evli değilim ama gördüğüm kadarıyla sabır herşeyin çözümü evet zor evet acı ama sonu inan baldan tatlı sabredersen kaynananla halim selim ve yumuşak geçinmeye çalışırsan onun tersleyici hareketlerine ve cevaplarına sukunetle karşılık verirsen inan kazanan sen olursun hem gelin olduğun ailenin gözünde hem kaynananın hem de eşinin gözünde bir erkek en çok karısını en uzun annesini sever. Sen böyle devam edersen annesi eşine daha çok destekçi olur ve eşin bu sefer senden nasılsa aslanlar gibi beni seven koruyan ennem var der ve soğur. O yüzden eşine minik cilveler, kaynanana da duymazdan gelmelerle biraz daha bu sorunu azaltabileeğini umuyorum. bizleri haberdar et gelişmelerle, Allahha emanet ol :
 

Mine88

Daimi Üye
Katılım
26 Kasım 2012
Mesajlar
259
Tepki
303
Puan
63
Konum
istanbul
Ecrincim sorunun hallolmasına çok sevindimm seni ve çocugunu kaybetme korkusunu hissetti ya bikez şimdi daha dikkatli olacaktır eminim .:gul:
 

Ayben

Daimi Üye
Katılım
2 Şubat 2013
Mesajlar
512
Tepki
771
Puan
93
Konum
Malatya
Kayınvalideler geçmişte gelin olduklarını
Gelinler ise birgün kendilerinin de kayınvalide olacaklarını düşünseler
böyle tatsız olaylar yaşanmaz diye düşünüyorum ...
 

denizkızı

Daimi Üye
Katılım
23 Şubat 2009
Mesajlar
3.199
Tepki
1.901
Puan
113
Konum
İZMİR
ben ki kayınvalideme anne derim onun elinde büyüdüm daha bebekliğimi bilir,şimdi 3 aydır görüşmüyoruz. :(
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst