Kayınvalidelilerinizden inciler

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
kimsesizler yurduna güvenmeyin eli para gördümü anası babası yedi ceddi çıkar kocanız sonradan bulduğu ana baba ve akrabayla sevindirik olur siz de bir zaman şaşkın olursunuz aklınız başınıza geldiğindede iş işten geçmiş olur yaşadıklarımı anlatsam roman olur kocam akrabalarını ararken bende meraklıydım başıma geleceklerden habersiz:teytey:

E

ekim

Misafir
kızlar ya.yorumların hepsini okudum.dondum kaldım bazı olaylara.

evet kayınvalideler bazen kötü huylarıda var.

bizimkide bazen bir olur sanki melek.bir olur tanıyamazsın..

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
evet canım.o kadar iyilik yapıyorum güler yüzlü davranıyorum.beni sevsinler gözlerini gireyim diye.bunu anladım ben.çok yüz verirsem bu oluyor.

ne diller döküyorum.ben sizi bakarım ölene kadar.kurban olduğum annem benim aklınıza ne geliyorsa.her tatlı dili söylüyorum.dediğimde çok hoşlarına gidiyor...sürekli öyle yapmamı istiyorlar.hele bir başkası olunca yanlarında dünyalar onların.sürekli onları sevsem.onlarda kalsam.yemek yapıp dursam temizlik yapsam.ama gezmeye gitsek eşimle hemen bir surat.ne yapcaksınız.dışarısı çok sıcak.felan filan.

her tatlı dili,içinden gelerek mi söylüyorsun,yoksa sırf seni sevsinler diye mi???
kendin ol güzelim,içinden geldiği gibi ol...salla gitsin,kasma kendini.hööööt demeyi bil..bak nasıl hizaya geliyorlar..tecrübeyle sabittir.

OP
yoruldum71

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
ne yapsanız yaranamazsınız kızlar
davranıldığı gibi davranın
şimdiye kadar ben boşa heder olmuşum şimdi tınlamıyom

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Benim kayınvalidem ve kayınpederimden hiçbir incim yok.

Ama rahmetli babaannem anneme çok inci vermiş zamanında:kptmya:

"Ben doğduğum zaman gelmiş eve. Bakmış bana ve babama dönerek bu yaşamaz oğlum, emeklerine yazık demiş:sok:sok "

ayni seyi kayinvalidemin kaynanasi söylemis esim icin bu yasamaz demis. kayinvalidem cok cekmis. ben iyiliginden baska hicbirseyini görmedim Allah razi olsun.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
evet haklısın canım yaz yaz bitmez:kizdim:
bunlar yüzünden niçe yuvalar yıkıldı yıkılmak üzere:kizdim:

evet yuvaların çoğu kaynana yüzünden yıkılıyor erkek evlatları bekarken sanki annelerinin dizinin dibinde oturuyormuş da evlenince uzaklaşmış tavrı sergiliyor erkek anneleri bunu etrafımda hep gördüm hatta benim oğlum evlenince bana sorulan oğlun arıyormu sorusuna hayretle cevap verdim oğlum bekarken arkadaşilarıyla gezip tozuyordu şimdi evinde ben daha rahatım dedim

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
hahahy kıs Allah senı etmesın du benım kı geldı yarın evden cıkınca ılk ıcım buraya gelıp yazmak olcak gorunmıyım askıtoma yoksa oylum oylum oyar valla :gul::gul:

OP
yoruldum71

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
evet yuvaların çoğu kaynana yüzünden yıkılıyor erkek evlatları bekarken sanki annelerinin dizinin dibinde oturuyormuş da evlenince uzaklaşmış tavrı sergiliyor erkek anneleri bunu etrafımda hep gördüm hatta benim oğlum evlenince bana sorulan oğlun arıyormu sorusuna hayretle cevap verdim oğlum bekarken arkadaşilarıyla gezip tozuyordu şimdi evinde ben daha rahatım dedim

benimki yıkılırsa ahan bunlar ve gıcık yengesi yüzünden olacak
saftirik koca uyu bakalım sen

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
[DM]xdmvwb_asesli-izmirli-taylan-abe-kaynana_music[/DM]

Tüm kaynanalara gitsin Kıskananlar çatlasın

OP
yoruldum71

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
paylaşımın için sağol gülümse'çiğim
benim bundan sonra gençlere tavsiyem şu olacak
önce çıktığın çocugu veya kızı tanımadan
evvel ailesini
anasını,babasını varsa kız ve erkek kardeşlerini varsa karılarını iyi tanıyın öyle evlenin diyecemmmmmmm-kop

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar