yoruldum71
Daimi Üye
kayınvalidemin en çok söylediği söz benim çocuklarım yapmaz)) halbuki dünyadan haberi yok:ciklet:
tabi onlara göre evlatları birşey yapmazlar
hep biz yaparız ya ne yapıyorsak da oğlulları yapmadığı
kayınvalidemin en çok söylediği söz benim çocuklarım yapmaz)) halbuki dünyadan haberi yok:ciklet:
benimde dedem bi alemdir babamın babası yeni ev yaptırmıştık köye dedemler için sonra oraya eşya alırken filan babam canları sıkılmasın diye tv aldı götürdü dedem sopasıyla kovaladı babamı o şeytan icadını evime sokamazsın diyebabam inatla kurdu sonra başından kalkmıyoddu biri gelince hemen kapatıyodu izlemiyomuş gibi
şimdi rahatsız sesi çıkmıyo 90 yaşını geçti
:rahmetli annemde şeytan sandığı derdi evine koymadı ama
ablam karşıda oturuyordu gider orada bakardı istediği yeri açmazlarsa küser :evine giderdi nur içinde yatsın
bir daha dünyaya gelsem evlenceğim erkeği kimsesizler yurdundan bulucamkimsesi olmasınki benim kıymetimi daha iyi bilsin
rotesto:
valla yoruldum yine ezdirmiyorsun kendini böyle devam et benim hiç bi sorunum yok eşimin ailesiyle allaha şükür olmasın da olanlara da çok üzülüyorum
nur içinde yatsın anneniz
Ben yeni evliydim daha 1 hafta olmuştu. hava biraz soğuktu. Kahvaltıya kayınvalideme indim. Eşim daha önceden rahatsızlanıp hastanede yatmıştı. BANA utanmasa gece gelip üstümüzü örteceğini söyledi. Oğlu hastalık geçirmişte tekrarlamasından korkuyomuş . Bunu duyunca şk olmuştum.[/QU
Ayy Sühoşum yaaaa sinir ol çatla uyus oluyorum böyle duyuncaaa
Benim kayınvalidem de der ben hiç bir zaman gelinime karışmam der ama sinsi sinsi doldurur oğlununda benim de içimizi yerrr huzurumuzu bozar uzakta olsa telefona yeter 12 senedir değişmedi değişmiyecek ama ben artık laf söylüyorum ezdirmiyorum yani o değil ben akıllandım
2.oğlana 6 aylık hamileyim k.valide felç geçirdi ve benim sayemde hayata döndü anladığımdan neyse
dr'ler dedi evlatlarını toplayın yaşamayabilir neyse kızların hepsi geldi
1 hafta sonra hastaneden çıktı
ve hepsinde bir tavır hamileliğim zor geçtiğinden evde yemek yapamıyordum zar sor
neyse bunlar balık almışlar pişirmişle kokusu yukarı kadar çıktı
kapıya bakıyorum 1,2 getirirlerde tattırırlar diye yok gelen giden
be insançıklar bayrı b.oğlumu çağırın
o gün bana seslenilmedi o gıcık eltiye seslendiler banada kızını limon istemek için göndermişler dedi balık yiyoruz neyse
akşam oldu eşim geldi ay dedim bugün canım öyle bir balık istediki dedim
yarın alırsın dedi eşim
sabah oldu evi topladım kimseye demeden beyoğluna gittim hem oğlumla geindim o ağrılarıma rağmen hemde balık pazarından balık aldım eve geldim bi güzel pişirdim ve eşimle oğlumla yedik sofrayı topladık indik aşağıya
ve k.valide şey gelin canın balık çekmiştir dünden kalan balık var mutfakta onu ye istersen dedi
eşimin yanında
bende yok sen ye dedim
ben az önçe tazesini yedim dedim[/QUO
aman ALLAHIM bu nasıl merhametsizlik vijdansızlık bir insana yapılırmı bu
üstelik senin gelinin ve hamile ALLAH yüreğine hiçmi marhamet koymadı
EYY MÜSLÜMAN ÖLÜM VAR ÖLÜM -kizgin
yoruldum nası insan bunlar ya
ne vicdansızlarmış canım ya,Allah sabırlar versin sana
benim kayınvalidemide bu anlattıklarınızın 180 derece tersi hayal edin
kadıncağız evinde kendi kullanmaz bana veririki gelinim kullansın diye
aman ALLAHIM bu nasıl merhametsizlik vijdansızlık bir insana yapılırmı bu
üstelik senin gelinin ve hamile ALLAH yüreğine hiçmi marhamet koymadı