Kapalıçarşı - 2009

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
kapalicarsi_h.jpg


DİZİ KADROSU
Oyuncular Nejat İşler Erkan Can Olgun Şimşek Aslı Tandoğan Mert Fırat Selen Seyven Nergis Çorakçı Onur Bayraktar Haldun Boysan Ayşe Selen Tolga Tekin Begüm Akkaya Serena Yapaöz Rafi Emeksiz Deniz Gürzumar
Yapım TMC-Erol Avcı
Yönetmen Yasin Uslu
Senaryo Gaye Boralıoğlu, Neşe Şen
Müzik Artizler

“KAPALIÇARŞI” insanları zaman zaman güldürecek, zaman zaman ağlatacak ama her zaman kalbinden yakalayacak iddialı bir yapımla seyircinin karşısına çıkıyor. Dünyada İstanbul denildiğinde ilk akla gelen yerlerden biri olan “Kapalıçarşı”yı, içinde yaşanılan hayatları, zorlukları, sevinçleri, mücadeleyi konu alan ilk proje olma özelliği taşıyan “KAPALIÇARŞI”, kadrosunda bulundurduğu önemli isimlerle dikkat çekiyor. Kapalıçarşı’nın büyülü atmosferi içinde, bir mucizenin peşindeki dört kişinin hikayesi. Hayat üniversitesinden mezun olmuş, içtikleri su ayrı gitmeyen üç adam… Ve yazgısına boyun eğmektense onların arasına düşüveren kasabalı bir genç kız. İlmek ilmek örülen bir aşk… Dostluk, dayanışma, macera… Komedi, dram… Hepsi, İstanbul’un göbeğinde, içinde dünyaları barındıran Kapalıçarşı’da bir arada. Nejat İşler, Olgun Şimşek, Aslı Tandoğan, Mert Fırat, Selen Seyven ve Erkan Can’ın başrolleri paylaştığı “Kapalıçarşı”nın senaryosu, yine TMC yapımı olan Zerda, Bir İstanbul Masalı, Hırsız-Polis ve Bıçak Sırtı dizilerini yazan Gaye Boralıoğlu, Neşe Şen, Şerif Erol, Gülden Çakır ve Emine Algan’a ait.

9. BÖLÜM ÖZETİ
Diyar ve Cemal göstermelik de olsa artık nişanlıdır. Etrafa karşı mutlu çift görüntüsü çizerken, birbirlerine nasıl davranacaklarını ise bilemezler. Diyar'ın gönlünü fethetme umuduyla Kapalıçarşı'da dükkan açan Mustafa nişanı duyunca deliye döner. Esas tehlikeli yüzünü şimdi göstermeye başlar. Bu defa yapacağı şey, Diyar'ı Hereke'ye sürükleyecektir.
Öte yandan Cemal'in nişanlanması Yasemin'i acılara boğmuştur. Bu evliliğe engel olmanın bir yolunu bulmalıdır. Öz oğlu Timur'un ne kadar zalim olduğunu öğrenen Nimet ise önemli bir karar aşamasındadır.
Cemal, kendisi gibi anasız babasız büyüyen Zeze'nin haline dayanamaz ve bu işin peşine düşer. Fakat herkesi birden etkileyecek olaylar zincirinin yaklaştığından habersizdir. Tam da işlerin yoluna girdiği sırada evin içine adeta bir bomba düşer.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Kapalı Çarşı



Tarih: 2009-12-14 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

normal_Kapal%C4%B1%C3%A7ar%C5%9F%C4%B12.jpg


Cemal kurtulacak mı?
“Kapalıçarşı”, soluk soluğa izlenecek, duygu yüklü sahnelerle dolu
yeni bölümüyle 14 Aralık Pazartesi akşamı atv’de! Sakın Kaçırmayın!
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)

11. Bölüm Özeti:
Silahlı saldırıda kendini Timur’un önüne atan Cemal ağır yaralıdır. Herkes Cemal için endişeli beklerken en zor durumda olan Timur’dur. Nimet’in gözü ise Ziya’dadır. Kocası, öz oğlunun durumuyla ilgilenecek midir?
Hastanede Cemal’in kurtulmasını beklerken Yasemin, Diyar’a olan öfkesini saklayamaz. Duyduklarıyla kafası karışan Diyar önemli bir karar verir. Bu sırada Cemal için gerekli olan kan, hiç ummadığı bir yerden gelecektir.
Öte yandan Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki Zeze için yeni bir hayat başlamaktadır. Cemal, Diyar ve diğerleri Zeze’yi bekleyen hayatı görünce ne yapacaklarını bilemezler.
Timur’un eski belalısı Salih’ten gelecek tehlike ise atlatılmış değildir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Kapalı Çarşı



Tarih: 2009-12-21 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

normal__MG_0688.jpg


Çarşıda düğün var!

“Kapalıçarşı”, eğlenceli, romantik, heyecan dolu yeni bölümüyle
21 Aralık Pazartesi akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!
KAPALIÇARŞI
(Yeni Bölüm)
12. Bölüm Özeti:
Zengin bir ailenin Zeze’yi evlat edinmek istemesi başta Cemal ve Diyar olmak üzere herkesi telaşa sürükler. Ama kimsenin Zeze’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Onu bir an önce alabilmek için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Hemen düğün hazırlıklarına girişilir.
Diyar’a sevgisini kanıtlama peşinde koşan Mustafa’nın ise büyük bir sürprizi vardır.
Sonunda düğün günü gelir çatar. Ne yaptıysa Cemal’le Diyar’ın evlenmesine engel olamayan Yasemin deliye dönmüştür. Artık dayanamaz ve korkunç bir itirafta bulunur.
Öte yandan Timur’un başındaki tehlike geçmiş değildir. Timur’u iyice köşeye sıkıştıran Salih, yıllar önce kaybettiklerini geri almak için gözünü kırpmadan bütün kozlarını oynar
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2009-12-28 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbnebb_kapalycaryy-dizisi-13-bolum-fragman_shortfilms[/DM]

Evlilik oyunu başladı...
“Kapalıçarşı”, eğlenceli, romantik ve heyecan dolu yeni bölümüyle
28 Aralık Pazartesi akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!
KAPALIÇARŞI
(Yeni Böllüm)
13. Bölüm Özeti:
Diyar’la Cemal düğünden sonra da oyunu sürdürmek zorunda kalır. Özellikle aileden kimse bir şey anlamasın diye uğraşırken komik durumlara düşerler. Bu arada Ziya ve Nimet gelinle damat için bir sürpriz hazırlamıştır. Hem evde hem çarşıda evli barklı adam muamelesi görmek, Cemal’in pek hoşuna gitmez.
Timur, yaşadığı korku dolu olaydan sonra Yasemin’i eve gönderir. Ama Salih tehlikesi geçmiş değildir. Ondan kurtulmanın tek yolu vardır, Timur da bunu seçer. Ancak olaylar hiç de umduğu gibi gelişmeyecektir. Bu arada Nimet, Ziya’nın Timur’u evden kovmasına neyin sebep olduğunu öğrenir.
Zeze’yi almak isteyen ailenin olanakları başta Cemal olmak üzere evdekilerin kafasını karıştırır. Zeze için neyin daha iyi olacağı tartışması iki sıkı dostun arasını açacaktır.
Öte yandan Seher’in başı derttedir. Yardımına koşan Mahmut olur. Arda ise girdiği bir iddia nedeniyle zorlu bir sınavdan geçmektedir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-11 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]xbn5lv_kapalicarsi-13bolum-2fragmani_shortfilms[/DM]

Cemal’den umduğu adımı göremeyen Diyar, ondan ayrılacak mı?
“Kapalıçarşı”, eğlenceli, heyecanlı ve duygu dolu yeni bölümüyle 11 Ocak Pazartesi akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!
KAPALIÇARŞI
(Yeni Bölüm)
13. Bölüm Özeti:
Cemal, Diyar’a “gitme, kal” diyemez. Artık Diyar için yapacak bir şey kalmamıştır. İkisinin bakışlarındaki aşkı okuyan Mahmut duruma müdahale eder. Kendince Diyar’ı ikna etmeye çalışır. Bu sırada onların konuşmalarını duyan biri vardır.
Cemal ise karmaşık duygular içindedir, sanki her şey üstüne üstüne geliyordur. Zeze’den vazgeçmelerini kabul edemeyen Arda’yla da araları iyice gerilir. Öte yandan Zeze yeni evinde hiç de mutlu değildir.
Bu arada eski hesapları görmek üzere ortaya çıkan Salih, Timur’un ensesindedir. Bu defa parayla da yetinmez. Timur her şeyini kaybetmek üzeredir.
Cemal’den umduğu adımı göremeyen Diyar Hereke’ye gider. Ama orada da başka bir meseleyle uğraşmak zorunda kalacaktır. Diyar’ın da gidişiyle yalnız başına kalan Cemal’in yüzünü güldürecek ve her şeyi değiştirecek bir misafir gelir…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-18 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs200.snc3/20760_102828919745536_100000552864329_71673_5054161_n.jpg

Cemal’e kavuşan Diyar,
bu mutluluğu sonsuza kadar yaşayabilecek mi?Sonsuza kadar aşk Kapalıçarşı’da mümkün mü?

“Kapalıçarşı”, hayat gibi neşe, sevinç, keder dolu yeni bölümüyle 18 Ocak Pazartesi akşamı atv’de! Sakın Kaçırmayın!

KAPALIÇARŞI
(Yeni Bölüm)
15. Bölüm Özeti:
Zeze’nin gelişiyle birlikte evde bayram havası eser. Sahip olduklarının kıymetini anlayan Cemal, Diyar’ı geri getirmeyi de başarır. Artık herkes için yeni bir hayat başlamaktadır. Diyar’ın aklına güzel bir fikir gelir ve yeniden bir arada oldukları için sürpriz bir kutlama yapılır.
Cemal, korkularıyla yüzleşmeye ve sevgisine sahip çıkmaya kararlıdır. Bundan böyle hayatındaki her şeyin gerçek olmasını ister. En başta da evliliğinin. Bu kararını hayatta ona ilk defa kucak açan adama, Ziya’ya da açıklar. Ve yeni öğrendiği bir gerçek, Cemal’i heyecanlı fakat ucu belirsiz bir yolculuğa çıkaracaktır.
Öte yandan Mahmut, her geçen gün Seher’le biraz daha yakınlaştığını hissetmektedir. Seher de yeni gelişen bu arkadaşlıktan memnundur, bir yandan da eski kocası Ünal’ın başına açtığı dertlerle uğraşmaktadır. Ama yapmak istediklerini engellemesine izin vermeyecektir.
Dilek de sonunda amacına ulaşıp İstanbul’da bir okula kaydını yaptırır. Böylece evin nüfusu da artar. Mucize halı kaldığı yerden devam eder. Fakat tam herkes için her şey yoluna girmişken ortalığa bomba gibi bir haber düşer. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-01-29 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

875B41FD35B067B371442C3C9365B0.jpg


Engin Altan Düzyatan
“Kapalıçarşı” ekibine katılıyor!
“Kapalıçarşı” yeni gününde, yeni bölümümüyle geliyor.

“Kapalıçarşı”, hayat gibi neşe, sevinç, keder dolu yeni bölümüyle 29 Ocak Cuma akşamı atv’de! Sakın Kaçırmayın!

KAPALIÇARŞI
(Yeni Bölüm)
16. Bölüm Özeti:
Cemal’in ani ölümüyle herkes sarsılmıştır. Diyar tam bulduğu anda sevdiğini kaybetmenin acısıyla nasıl başa çıkacağını bilemez. Sadece içinden geleni yapar ve sık sık ortadan kaybolur.
Timur’un işlerinin kötü gittiği haberi, Ziya’ya ulaşır. Bir oğlunu kaybeden Ziya için şimdi hayattaki oğluyla hesaplaşma vaktidir.
Öte yandan Mustafa, dernek başkanı olma fikrine iyice ısınmıştır. Kapalıçarşı geleneğinden gelen ve bu yeni tüccara karşı olanlar ise kendilerini temsil edecek bir aday arayışındadır.
Arda, Cemal’in başladığı işi tamamlamak üzere yola çıkar. Hiç tanışamadığı kardeşini bulmaya kararlıdır. Sonunda izini bulur. Ama şimdi ne yapacaklardır? Henüz buna karar veremeden hep beraber epeyce gürültülü bir olayın içine düşerler.
Bu arada başka bir kardeş Kapalıçarşı’ya sürgüne gönderilmiştir. Kendisinden önce reklamı gelen bu yakışıklı, ortalığı biraz karıştıracaktır.
Mahmut ise vakit varken sevdiğini söylemeye kararlıdır. Ve Seher için bir sürpriz hazırlar. Ama başlarına geleceklerden habersizdir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-05 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]xc1flu_kapalycaryy-17-bolum-fragmany-5-yub_shortfilms[/DM]

Çarşıda Fırat rüzgarı esiyor!
“Kapalıçarşı”, yeni bölümüyle 5 Şubat Cuma akşamı atv’de! Sakın Kaçırmayın!

KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)

17. Bölüm Özeti: Fırat, reklam yıldızı olarak havalı bir giriş yaptığı çarşıya hareket getirir. Kadın müşterilerin hayranlığını kazandığı gibi, tanıştığı esnafı da kolayca etkisi altına alır. Ama dünyayı umursamaz tavrıyla yaptıkları, abisi Arif’i çileden çıkartacaktır. Onun bu gürültülü gelişine, en az Arif kadar gıcık olan biri daha vardır.
Diyar, Cemal’i kaybetmenin acısıyla her an sevdiklerine bir şey olacak korkusu yaşamaktadır. Öte yandan dükkanda Cemal’in eksikliği gitgide daha fazla hissedilir. Diyar ve Mahmut’un çaresiz kaldığı durumlarda imdada yetişecek olan kişiyse burunlarının dibindedir.
İyi bir evlat olmaya çalışan Timur, babasına bir jest yapmak ister. Ancak Ziya’nın tepkisi hiç de umduğu gibi olmaz. Öte yandan Salih, Timur’un peşini kolay bırakmayacaktır.
Bu arada Mahmut, Seher’in başka birine aşık olduğundan neredeyse emindir. Ve adamın kim olduğunu bulmaya kararlıdır.
Arda ne kadar kaçmaya çalışsa da Zeynep’le yakınlaşmalarına engel olamaz.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-12 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

DFD597CF5E8D8B3AD32ECFE3ED322.jpg



Fırat, Diyar’ın kabuğunu kırabilecek mi?
“Kapalıçarşı”, yeni bölümüyle 12 Şubat Cuma akşamı atv’de! Sakın Kaçırmayın!
Kapalıçarşı (Yeni Bölüm)
18. Bölüm Özeti: Fırat halı işini öğrendikçe dükkanda daha etkili olmaya başlar. Yabancı dile hakimiyeti sayesinde Arap şeyhiyle bağlantıyı kurmak da ona düşer. Aklına gelen parlak bir fikri derhal uygular. Kapalıçarşı dizisi izle. Fakat bu Diyar’ın hiç de hoşuna gitmeyecektir. Diyar, Fırat’ın başına açtığı işle uğraşırken olmadık bir durumda kalır.
Seher’i her gün başka bir genç adamla gayet samimi bir şekilde görmek, Mahmut’u şaşkına çevirir. Meraktan kudurmaktadır. Sonunda karşılaştığı manzarayı ise aklından bile geçirmemiştir.Kapalıçarşı izle.
Arda, Zeynep’le aralarında başlayan ilişkiye kendini kaptırmıştır. Ancak Cemal’in kardeşi olduğu gerçeğini Zeynep’ten saklamanın gerginliğini yaşar. Bu sırada duyacağı şey Arda’yı iyice afallatır. Büyük bir ikilem içindeyken, Zeynep’in bitmemiş bir hesabıyla yüzyüze kalır.
Öte yandan çarşıda seçim heyecanı yaşanmaktadır. Mustafa dernek başkanlığına tam gaz hazırlanırken Mahmut, Arda ve Arif’in de aralarında olduğu esnaf Garbis için karşı kampanya yürütür.
Timur’u yeniden kirli işlerin içine çekmek isteyen Salih, bu defa başka bir yol dener.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-02-19 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

kapalicarsi-6.jpg


Diyar başına iş açıyor...
“Kapalıçarşı”, yeni bölümüyle 19 Şubat Cuma akşamı atv’de! Sakın Kaçırmayın!

KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)

19. Bölüm Özeti: Seher, Mahmut’un kendisi için yazdığı türküyü duyunca fena olur. Beraber vakit geçirmenin Mahmut’a iyi gelmeyeceğini düşünür. Ve bu durum onu, belki de çarşıdan uzaklaştıracak önemli bir karar almaya iter. Diyar da ona destek olacaktır. Seher’in mesafeli davranmasına üzülen Mahmut ise ondan umudunu keser. Fakat hayat yalnız geçecek değildir. Başka bir yol arayışına girer.
Arda’yla Zeynep’in ilişkileri ise hızla ilerlemektedir. Fırat’la yıldızı bir türlü barışmayan Diyar, kendini bir anda onunla yola çıkmış bulur. Fakat inadı yüzünden başına iş açılacaktır. Fırat, kendisi sebep olmasa da Diyar’ı sevindirecek bir sürpriz hazırlar.
Bu arada Salih, Timur’u sıkıştırmak için Ziya’yı kullanmaktan çekinmez. Her türlü yolu denemeye hazırdır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

Tarih: 2010-02-26 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcandf_kapalıçarşı-20-bölüm-fragmanı-26-şu_shortfilms[/DM]

Mucize halı nereye gitti?
“Kapalıçarşı”, yeni bölümüyle 26 Şubat Cuma akşamı atv’de! Sakın Kaçırmayın!
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)

20. Bölüm Özeti: Halı tezgahının anlaşılmaz biçimde ortadan kaybolması herkesi telaşa sürükler. Mahmut, Diyar ve Arda, dükkana zorla girilmediği için Timur’dan şüphelenir.
Beklenen gün gelip çattığında Fırat, her zamanki pratikliğiyle durumu kotarmayı becerecektir. Onun bu ustalıklı çözümünü Diyar bile takdir etmek durumunda kalır.
Zeynep’e gerçeği bir türlü söyleyemeyen Arda’yı şimdi başka bir telaş almıştır. Zeynep’in hamile olduğundan kuşkulanır ve kendini iyice tuhaf hisseder.
Hayat yalnız geçmez diyen Mahmut ise kız istemeye hazırlanmaktadır. Onun aşık olmadığı biriyle evlenmesine razı gelmeyen Seher, duruma müdahale etmek ister. Ama Mahmut’un cevabı Seher’i sarsacaktır.
Bu arada Ziya ve Nimet, kızlarının görüştüğü adamın evli olmasının şokunu yaşamaktadır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-05 TV : ATV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcezml_kapalıçarşı-21-bölüm-fragmanı-www-p_shortfilms[/DM]

Fırat, Diyar’ın gözünü açıyor...
“Kapalıçarşı”, yeni bölümüyle 5 Mart Cuma akşamı atv’de! Sakın Kaçırmayın!

KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
21. Bölüm Özeti: Arda, Mahmut ve Diyar gerçeği artık Zeynep’ten saklayamazlar. Cemal’in kardeşi olduğunu ve kendisinin evlatlık olduğunu öğrenen Zeynep afallamıştır. Ortadan kaybolur. Her şeyi yüzüne gözüne bulaştırdığını düşünen Arda, Zeynep için endişelenirken bu durumla başa çıkmaya çalışır.
Diyar tarafından sürekli terslenen Fırat, onun neden böyle davrandığı konusunda aklından geçenleri sert bir şekilde söylemekten çekinmez. Diyar bir anda tokat yemiş gibi sarsılır. Ama Fırat’ın söyledikleri gözünü açacaktır.
Öte yandan Seher hummalı bir hazırlık içindedir. Onu dikkatle izleyen Mahmut gördüğü, duyduğu her şeyi kendince yorumlar. Vardığı sonuç yine sıkıntılara düşmesine sebep olur. Oysa ki gerçek hiç de beklediği gibi değildir.
Bu arada Fırat’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Elif’ten duyacağı haber, Fırat’a reddedemeyeceği bir sorumluluk yükleyecektir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-16 TV : ATV Saat: 22:40Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcgwu3_kapal%C4%B1%C3%A7ar%C5%9F%C4%B1-dizisi-22-b%C3%B6l%C3%BCm-fragman_shortfilms[/DM]

Arda, Amerika’ya gidecek mi?
“Kapalıçarşı”, komik, duygusal, heyecan dolu yeni bölümüyle yeni gününde ve saatinde 16 Mart Salı akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
22. Bölüm Özeti:
Arda, Zeynep’in teklifi üzerine ikilemde kalmıştır. Gönlünü kaptırdığı kadınla yepyeni bir hayata başlamak mı, yoksa alıştığı güvenli sularda yüzmeyi sürdürmek mi? Seçim yapmak zordur.
Diyar, usta bir halıcı olmak için canla başla çalışmaktadır. Halı uçurmayı öğrenmek onu iyice motive ederken Ziya’nın takdirini de kazanmıştır. Ve şimdi Diyar’ı zorlu bir görev daha beklemektedir. Hevesle üstlendiği bu görev sırasında başına geleceklerden ise habersizdir. Bu arada Fırat’la İngilizce dersleri de tüm hızıyla devam eder. Elif’in ve doğacak bebeğin sorumluluğunu üstlenen Fırat, Diyar’a doğru gelişen hislerine engel olamaz. İkisini hem karşı karşıya hem de yan yana getirecek olaylar, Diyar’ı bir kez daha sarsacaktır.
Öte yandan aşkına karşılık bulan Mahmut gayet mutludur. Seher de ilişkilerini bir adım daha ileri götürmek ister. Bu sırada onları türlü sürprizler beklemektedir.
Bu arada gizli bir plan peşinde olan Salih, Timur’u sıkıştırmaktadır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
[DM]video/xcozsq_kapalycaryy-24-bolum-fragmany-30-ma_shortfilms[/DM]


Kapalıçarşı




Tarih: 2010-03-30 TV : Saat: 22:50Tür:Yerli Dizi



Mahmut, Seher’i yeniden kazanabilecek mi?

KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
24. Bölüm Özeti:
Diyar’dan randevu koparan Fırat bunun sevincini yaşarken, Elif’in çıkıp gelmesiyle kendini başka bir meselenin içinde bulur. Planlar altüst olmuştur. Onları gören Diyar’ı bir daha ikna etmek ise hiç kolay olmayacaktır.
İstemeden de olsa Seher’in kalbini kıran Mahmut çok üzgündür. Yarattığı durumu tamir etmek için her şeyi yapmaya hazırdır ama sevdiğine ulaşamaz. Çünkü Seher’in güvendiği dağlara kar yağmıştır, Mahmut’tan uzak durur. Arkadaşına yardım etmek için Arda’nın aklına bir fikir gelir…
Öte yandan Salih’in adamlarınca tehdit edilen Arif, dükkanı satıp gitmeye karar verir. Kimseye bir şey anlatmak istemez ama Fırat olan biteni öğrenmeyi başarır. Ve duruma el koyar. Salih’in bile aklına gelmeyecek bir plan yapar…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-03-30 TV : ATV Saat: 22:50Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcozsq_kapalycaryy-24-bolum-fragmany-30-ma_shortfilms[/DM]

Mahmut, Seher’i yeniden kazanabilecek mi?

KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
24. Bölüm Özeti:
Diyar’dan randevu koparan Fırat bunun sevincini yaşarken, Elif’in çıkıp gelmesiyle kendini başka bir meselenin içinde bulur. Planlar altüst olmuştur. Onları gören Diyar’ı bir daha ikna etmek ise hiç kolay olmayacaktır.
İstemeden de olsa Seher’in kalbini kıran Mahmut çok üzgündür. Yarattığı durumu tamir etmek için her şeyi yapmaya hazırdır ama sevdiğine ulaşamaz. Çünkü Seher’in güvendiği dağlara kar yağmıştır, Mahmut’tan uzak durur. Arkadaşına yardım etmek için Arda’nın aklına bir fikir gelir…
Öte yandan Salih’in adamlarınca tehdit edilen Arif, dükkanı satıp gitmeye karar verir. Kimseye bir şey anlatmak istemez ama Fırat olan biteni öğrenmeyi başarır. Ve duruma el koyar. Salih’in bile aklına gelmeyecek bir plan yapar…
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-13 TV : ATV Saat: 22:50Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcuvqh_kapalycaryy-dizisi-25-bolum-fragman_shortfilms[/DM]

Salih’in oyununu bozan Fırat, çarşının kahramanı oluyor!
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)

25. Bölüm Özeti: Fırat, Diyar’ın gönlünü kazanmayı başarmış, aralarında tatlı bir ilişki başlamıştır. Bu durum, Arda’yı anlam veremediği bir şekilde huzursuz etmektedir. Mahmut ve Seher ise düğün hazırlıkları içindedir. Ancak Mahmut her an bir terslik olacağı kaygısıyla yaşarken Seher onu sakinleştirmeye çalışır.
Öte yandan Fırat’ın zekice planıyla Salih’in oyunu bozulmuştur. Kapalıçarşı’daki dükkanları tehditle almaya çalışan Salih bu defa fena yakalanmıştır. Fırat, çarşının kahramanı olurken Ziya da evlerine girip çıkan ve kendisini Mazlum diye tanıtan Salih’in gerçek kimliğini öğrenir. İlk yapacağı şey, Timur’un bu kirli işlerle ilgisi olup olmadığını anlamak olacaktır.
Bu arada erken doğum yapan Elif’in durumu ciddiyetini korumaktadır. Fırat hem bebek hem de Elif için endişelenmektedir. Ama asıl endişe gerektiren başka bir durum vardır.
Gördüğü andan beri Fırat’dan hoşlanmayan Arda, içindeki huzursuzluğun nedenini Fırat’da arar. Ve öğreneceği şey, beklenmedik olaylara sebep olacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-20 TV : ATV Saat: 22:50Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xcxssh_kapalycaryy-dizisi-26-bolum-fragman_shortfilms[/DM]

Elif’i korumak isterken sevdiği kadından gerçeği gizleyen Fırat, durumu nasıl toparlayacak?
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
26. Bölüm Özeti:
Fırat’ın gözündeki tehlike sürmektedir. Arda, kazara da olsa Fırat’ı yaralamış olmaktan dolayı vicdan azabı çekmektedir. Bir yandan da Fırat’ın bir çocuğu olduğunu Diyar’a söylemesi gerektiğini düşünüp kıvranmaktadır. Fırat’la giderek daha da yakınlaşan Diyar, bunu öğrenince ne yapacak?
Öte yandan Mahmut’la Seher’in mecburen ertelenen düğünü için yeniden hazırlıklar yapılır. Fakat beklenmedik misafirler, nikâh memurunu bile şaşkına çevirecektir.
İsimsiz mektupları heyecanla bekleyen Dilek, bu gizli romantik aşığın kim olduğunu merak etmektedir.
Kapalıçarşı’daki planları suya düşen Salih, kendisini eleverenin Timur olduğunu düşünür. Ziya ise oğlunu Salih’ten kurtarmaya ve onu yalnız bırakmamaya kararlıdır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-04-27 TV : ATV Saat: 22:50Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd380r_kapalycaryy-dizisi-27-bolum-2-fragm_shortfilms[/DM]

Diyar, Fırat’ı affedebilecek mi?

KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
27. Bölüm Özeti:
Fırat, Diyar’ı bulmuştur ama kendini affettirmek hiç de kolay değildir. Diyar, kalbini yeniden birine açtığı için acı çekmektedir. Fırat ise ona her şeyi olduğu gibi anlatamamanın bedelini, yaşadığı acıyla öder.
Mahmut ve Seher, evdeki kalabalık ve curcuna içinde başbaşa kalmaya fırsat bulamaz. Herkesten gizli, başka bir çare arayışına girerler. Arda ise kendine bile itiraf etmekten çekindiği duygularıyla boğuşmaktadır.
Öte yandan Timur, Nergis’i kaçırarak Salih’i delirtmeyi başarmıştır. Ancak Timur’un böyle bir şeye cesaret edemeyeceğini düşünen Salih, sevdiği kadının izini başka yerlerde arar. Ve bulduğu ipucu, çok uzakta değildir.
Okuduğu mektuplarla gizli aşığına her gün biraz daha hayran olan Dilek, onun kim olduğunu bulmaya kararlıdır. Aklına gelen parlak bir fikirle hafiyeliğe girişir. Bu konuda yardım istediği kişi ise Gıyabettin’dir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-04 TV : ATV Saat: 22:50Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd3z7h_kapalycaryy-28-bolum-fragmany-4-may_shortfilms[/DM]

Mahmut’u kötü bir sürpriz bekliyor!
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
28. Bölüm Özeti: Elif’in ve bebeğin kim olduğunu öğrenen Diyar, şüphelerinden kurtulur. Şimdi Fırat’a daha büyük hayranlık duymaktadır. Sevdiği kadının güvenini kazanan Fırat da huzur bulmuştur. Ama işler hiç de sandığı gibi kolay değildir. Hayat, toz pembe olmadığını kısa zamanda gösterir.
Öte yandan Mahmut, oğlu memlekete ısınabilsin diye sınırlarını zorlayan işlere kalkışır. İmdadına yetişecek olan Ziya’dan başkası değildir. Ziya ise Roni’yi ısıtayım derken gençlik yıllarına dönecektir.
Aşklarını taçlandırmak isteyen Mahmut’la Seher, üzerlerine karabasan gibi çökecek olan şeyden henüz haberdar değildir. İnanması zor, kötü bir sürpriz her şeyi altüst edebilecek düzeydedir.
Timur, Salih’i alt etme planında son aşamaya gelmiştir. Salih, hastalıklı bir tutkuyla bağlı olduğu Nergis’e ulaşabilmek için Timur’un isteklerine razı gelir. Ancak olaylar, kimsenin hesaba katmadığı şekilde gelişecektir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst