Kapalıçarşı - 2009

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-11 TV : ATV Saat: 22:50Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd9asz_kapalycaryy-dizisi-29-bolum-2-fragm_shortfilms[/DM]

Mahmut bu işin içinden nasıl çıkacak?
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
29. Bölüm Özeti:
Çocuk sahibi olamayacağını öğrenen Mahmut iki kere yıkılmıştır. Yıllardır oğlu bildiği Roni başkasının oğlu mudur? Seher ise yaşadığı şoku bir yana bırakıp Mahmut’un yanında olduğunu göstermek ister. Herkes, Roni’ye bir şey hissettirmeden Mahmut’u teselli etmeye çalışır. Ama olaylar kimsenin tahmin etmediği bir sonuca yol açacaktır.
Öte yandan Fırat avukatın istediği parayı bulabilmek için en iyi bildiği yolu seçer. Diyar, onu bu tehlikeli yoldan vazgeçirmek için elinden geleni yapar. Ancak Fırat’ı ikna etmek hiç de kolay değildir.
Nergis’e gönlünü kaptıran Timur’daki değişiklik Ziya’nın gözünden kaçmaz. Baba-oğulu daha da yakınlaştıran bu durumun nerelere varabileceğinden kimsenin haberi yoktur.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-05-18 TV : ATV Saat: 22:50Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xd9t0a_kapalycaryy-dizisi-30-bolum-fragman_shortfilms[/DM]

Fırat, zor bir seçimle yüz yüze...
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
30. Bölüm Özeti:
Mahmut, Seher’den uzaklaşmaya çalışır. Üzüntüsünü kendi başına yaşamak ister. Yaptıkları Seher’i kızdıracak ve beklenmedik bir karar almasına yol açacaktır. Bu arada Mahmut’un haline üzülen ev halkı, ona bir sürpriz hazırlamaktadır.
Fırat, avukatın istediği parayı bulmuştur. Ancak şimdi çok daha zor bir seçimle yüzyüze kalır. Abisiyle konuşmaları sırasında söylediği şeyi duyan biri bunu yanlış anlar. Böylece Fırat’ın söylediği şey, Diyar’ın kulağına tamamen farklı bir şekilde gider. Sonunda olaylar Fırat’ın hiç beklemediği şekilde gelişir.
Öte yandan Nergis’in ortadan kaybolması, Salih’i Timur’un peşine düşürür. Oğlunu korumak isteyen Ziya duruma el koyar. Yapacakları, onu tehlikenin içine sürükleyecektir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kapalıçarşı


Tarih: 2010-05-25 TV : ATV Saat: 22:50Tür:Yerli Dizi


[DM]video/xdfcv3_kapalycaryy-dizisi-31-bolum-2-fragm_shortfilms[/DM]

Mucizeyi beklerken gelen büyük tehlike ne? “Kapalıçarşı”, soluk soluğa izlenecek sezon finaliyle 25 Mayıs Salı akşamı saat 22.50’de atv’de.
KAPALIÇARŞI (Sezon Finali)
31. Bölüm Özeti: Kendini Salih’in aracının önüne atan Ziya ucuz kurtulmuştur. Babasına bir şey olacak diye telaşlanan Timur’u ise şimdi başka bir mesele beklemektedir. Nergis’i Salih’in elinden kurtarmak isteyen Timur’la birlikte Ziya da hayatı boyunca sakındığı olayların içine düşecektir.
Elif’i korumak isterken Diyar’ı kaybedeceğini anlayan Fırat’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Elif’le Karaca ortadan kaybolur ve telaşa kapılan Fırat aklına ilk geleni yapar. Fakat işler daha da karışacaktır.
Başta Zeze ve Diyar olmak üzere herkesi bir araya getiren mucize halı bitmek üzeredir. Halının bitmesiyle hayallerin gerçekleşmesine de bir adım kalmıştır. Tam her şey yoluna girdi derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir. Bu tehlikeli yolda gerçek mucizeyi gerçekleştirebilecekler midir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kapalıçarşı


Tarih: 2010-08-18 TV : ATV Saat: 20:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xeg3lt_kapalycaryy-32-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

KAPALIÇARŞI YEPYENİ HİKÂYELERLE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR!
Fırat evlendi mi, Arda kurtuldu mu? “Kapalıçarşı”, merakla beklenen yepyeni bölümü ile 18 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.20’de atv’de.
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
32. Bölüm Özeti:
Sezon finalinde seyirciyi merakta bırakan sorular yeni sezonun ilk bölümünde yanıt buluyor!
Fırat evlendi mi, Arda kurtuldu mu? Elif’le nikah masasına oturan Fırat evet diyecek mi? Zeze’yi kurtarmak için, bütün umutlarını bağladıkları mucize halıyı Camgöz’e vermeye razı olan Mahmut, Diyar ve Arda o hengâmeden nasıl çıkacak? Bir tarafta düşmek üzereyken asılı kalan Zeze, öbür yanda Camgöz’ün bıçakladığı Arda. Mahmut ve Diyar ikisini birden kurtarmaya çalışır. Uzun bir süredir Diyar’a başka türlü duygular beslediğini fark eden Arda, hislerini açacak mı?
Öte yandan Ziya’nın evinde patlayan silahlarla vurulan kimdir? Fırat dayanamayıp eve geldiğinde polisler etrafı sarmış ve kapıdan bir ceset çıkmaktadır. Bu sırada yanında genç bir adamla esrarengiz bir kadın Kapalıçarşı sokaklarında dolaşmaya başlar. Kimsenin tanımadığı bu kadın aslında çarşının hiç de yabancısı değildir. Ve onun gelişi, başta Fırat olmak üzere herkesi derinden etkileyecektir.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kapalı Çarşı (Tekrar)



Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 22.08.2010 23:05

[DM]video/xeifj2_kapalycaryy-33-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Sezon finalinde seyirciyi merakta bırakan sorular yeni sezonun ilk bölümünde yanıt buluyor! Fırat evlendi mi, Arda kurtuldu mu? Elif’le nikah masasına oturan Fırat evet diyecek mi? Zeze’yi kurtarmak için, bütün umutlarını bağladıkları mucize halıyı Camgöz’e vermeye razı olan Mahmut, Diyar ve Arda o hengâmeden nasıl çıkacak? Bir tarafta düşmek üzereyken asılı kalan Zeze, öbür yanda Camgöz’ün bıçakladığı Arda. Mahmut ve Diyar ikisini birden kurtarmaya çalışır. Uzun bir süredir Diyar’a başka türlü duygular beslediğini fark eden Arda, hislerini açacak mı? Öte yandan Ziya’nın evinde patlayan silahlarla vurulan kimdir? Fırat dayanamayıp eve geldiğinde polisler etrafı sarmış ve kapıdan bir ceset çıkmaktadır. Bu sırada yanında genç bir adamla esrarengiz bir kadın Kapalıçarşı sokaklarında dolaşmaya başlar. Kimsenin tanımadığı bu kadın aslında çarşının hiç de yabancısı değildir. Ve onun gelişi, başta Fırat olmak üzere herkesi derinden etkileyecektir.

Yapım : TMC Yapımcı : Erol Avcı Senaryo : Gaye Boralıoğlu- Neşe Şen Yönetmen : Ömür Atay Görüntü Yönetmeni : Ali Özel Müzik : Orient Express Oyuncular : Olgun Şimşek (Mahmut), Aslı Tandoğan (Diyar), Mert Fırat (Arda), Erkan Can (Ziya), Engin Altan Düzyatan (Fırat), Selen Seyven (Yasemin), Nergis Çorakçı (Nimet), Onur Bayraktar (Timur), Haldun Boysan (Celep Osman), Ayşe Selen (Macide), Tolga Tekin (Mustafa), Begüm Akkaya (Dilek), Serena Yapaöz (Zeze), Rafi Emeksiz (Garbis Usta), Deniz Gürzumar (Çaycı Gıyabettin)
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kapalıçarşı


Tarih: 2010-08-25 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

img-900.jpg


Ziya’nın beklenmedik ziyaretçisi...
“Kapalıçarşı”, merakla beklenen yeni bölümü ile 25 Ağustos Çarşamba akşamı saat 22.20’de atv’de.
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
33. Bölüm Özeti:
Diyar, Fırat’tan uzak durmaya çalışır ama bu hiç de kolay değildir. Elif ise Fırat’a yaklaşmanın yollarını arar ve aklına bir fikir gelir. Diyar’ı da içine katarak yaptığı şey, Fırat’ı çok sinirlendirirken olayları daha da karmaşık hale getirecektir.
Arap şeyhine, mucize halı yerine küllerini götüren Mahmut ve Arda’nın başı derttedir. Yaşanan felaketleri anlatmaları da bir işe yaramaz. Çaresizlik içinde kıvranırlarken, umulmadık biri onlardan habersiz duruma el koyar.
Öte yandan annesi, Roni’yi Hollanda’ya götürmek ister. Oğlundan ayrılmak Mahmut’u bir kez daha üzerken Seher’in kafasını meşgul eden başka bir şey vardır.
Yıllar sonra oğullarıyla sıcak bir ilişki kurmak isteyen Feraye’nin işi zordur. Arif yumuşak davransa da Fırat’ın duvarlarını yıkmak kolay olmayacaktır.
Cinayet suçuyla hapse giren Ziya, bütün ısrarlara rağmen o gece olanlar hakkında konuşmaz. Bu arada Ziya’yı hayrete düşürecek, beklenmedik bir ziyaretçisi vardır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak

Kapalıçarşı


Tarih: 2010-09-01 TV : ATV Saat: 22:30Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xemeda_kapalycaryy-34-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

Bulunan ipucu Ziya’yı hapisten çıkarmaya yetecek mi?
“Kapalıçarşı”, merakla beklenen yeni bölümü ile 1 Eylül Çarşamba akşamı saat 22.30’da atv’de.
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
34. Bölüm Özeti:
Yıllar sonra karşısında Feraye’yi gören Ziya şaşkındır. Aklının ucundan bile geçmeyen bu ziyaret onu hem şaşırtır hem de sarsar. Feraye ise onu hapiste görmekten memnundur.
Hamile olduğundan şüphelenen Seher heyecanlıdır. Günler geçtikçe sevinci artar ama emin olmadan Mahmut’a söylemeye cesaret edemez.
Elif mahkemenin gerginliğini yaşamaktadır. Sonuç beklendiği gibi olur ve Elif’in korkusu daha da artar. Bu arada eve sürpriz bir misafir gelir. Hayatının kontrolü elinden giden ve Diyar’la ayrı kalmaya dayanamayan Fırat, herkesi memnun edecek bir çözüm aramaktadır. Sonunda mühim bir karar verir. Bu, Diyar’ı sevindirecek bir karardır...
Ziya’nın birini öldürebileceğine hiç ihtimal vermeyen ve o gece olanları öğrenmek için Timur’u bulmaya çalışan ev halkı, tesadüfen çok önemli bir bilgiye ulaşır. Buldukları ipucu, Ziya’yı hapisten çıkarmaya yetecek midir?
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kapalıçarşı


Tarih: 2010-09-15 TV : ATV Saat: 22:30Tür:Yerli Dizi

628275880393.jpg


Fırat bebeği bulabilecek mi?
“Kapalıçarşı”, merakla beklenen yeni bölümü ile 15 Eylül Çarşamba akşamı saat 22.30’da atv’de.
KAPALIÇARŞI (Yeni Bölüm)
35. Bölüm Özeti:
Oğlu kaçırılan Elif perişan haldedir. Fırat ise buna sebep olduğu için daha da beterdir. Ne yapıp edip bebeği getirmek zorundadır. Nihayet Fırat’ın sorunları çözdüğüne sevinen Diyar sevdiği adamın yardımına koşar. Ama kendini çok tuhaf bir durumun içinde bulacaktır.
Seher’in hamile olmadığı öğrenilmiş, Mahmut bir kez daha yıkılmıştır. Hem de bu defa karısına çare olamayacağını düşünmektedir. Kendisine mi Mahmut’a mı üzüleceğini bilemeyen Seher, bir bakar ki Mahmut ortada yok.
Öte yandan Arda, tanımadığı biri tarafından takip edilmektedir. Olur olmaz yerde karşısına çıkan bu kişi, Arda’yı tehlikeli durumlarda bırakmaktadır.
Cinayet silahının polise teslim edilmesi de Ziya’yı hapisten kurtarmaya yetmemiştir ama kimsenin beklemediği bir şey, Ziya’nın fikrini değiştirmesine neden olur.

[DM]video/xeskuo_kapalycaryy-35-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
[DM]video/xeu398_kapalycaryy-36-bolum-fragmany_shortfilms[/DM]

36. BÖLÜM ÖZETİ


Ziya ailesinin yanına İspanya'ya, Diyar kardeşini ve Zeze'yi de alıp Hereke'ye
gitmeye karar vermiştir. Mahmut ve Seher başka eve taşınacak, Arda ailesinin
yanına dönecektir. Kaderin birleştirdiği bu büyük, yürekli aile dağılmak üzeredir.

Fırat'ın hayatından çekilmesi gerektiğini anlayan Diyar, çareyi gitmekte
bulmuştur ama içi yanmaktadır. Bebek kaçırılmasından sonra kendini suçlu
hisseden Fırat da iyice köşeye sıkışmıştır. Diyar'ın ellerinden kayıp gitmesine izin
mi verecektir? Öte yandan Feraye oğlunun gönlünü kazanmak için uğraşmaktadır. Elif ve
Karaca'yla vakit geçirirken daha büyük planları vardır. Fırat'ın duvarlarını
yıkmayı başarabilecek midir?

Arda, peşine düşen gencin kimin kardeşi olduğunu öğrenmeye çalışmaktadır.
Kimin canını nasıl yaktığını öğrenip düzeltmeyi ummaktadır. Ama bu hiç de
kolay olmayacaktır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Atv
Kapalı Çarşı



Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 29.09.2010 22:20

363607579340.jpg


Zaten aklı Fırat’ta kalan ve acı çeken Diyar, bir de babasının baskısıyla uğraşır. Kendine İstanbul’da bir hayat kurduktan sonra yeniden Hereke’ye dönmek ağır gelmiştir. Öte yandan Elif daha iyi bir hayat için Fırat’ı annesinin yanına taşınmaya ikna etmek için uğraşır. İyice sıkışan Fırat bir an önce harekete geçmek ister. Ve içine düştüğü cendereden kurtulmak için çılgın bir yol bulur. Öte yandan Fırat’la Diyar’ın ayrılması, Arda’ya umut vermiştir. Belki de Diyar’a hislerini açmanın tam zamanıdır. Ziya’nın gidişiyle Mahmut, dükkanı da boşaltmak zorunda kalır. Fakat yıllarının geçtiği Hüner Halı’yı kime devrettiklerinden habersizdir. Hereke’de olmak sadece Diyar’ı değil, Dilek’i de sıkıntıya sokmuştur. Gıyabettin’in desteğiyle gizlice oyunculuk sınavına girmekten geri durmaz. Ama bunun için uydurduğu yalan ayağına dolanacaktır. Herkes dağılıp başka taraflara savrulmuşken bir gece vakti Mahmut’a gelen telefon, sürpriz bir gelişmeyle her şeyi değiştirecektir.

[DM]video/xezj30_kapalycaryy-37-bolum-fragmany-29-ey_shortfilms[/DM]
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Kapalıçarşı


Tarih: 2010-10-06 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

[DM]video/xf2nwn_kapalycaryy-final-fragmany_shortfilms[/DM]


Çarşının geleceği tehlikede...
“Kapalıçarşı”, final bölümü ile 6 Ekim Çarşamba akşamı saat 22.20’de atv’de.
KAPALIÇARŞI (Final)
38. Bölüm Özeti:
Fırat, artık hayatının kontrolünü eline alıp Diyar’la beraber olmaya kararlıdır. Ama Diyar’ı ikna edebilecek midir? Evine geri dönen Ziya, herkesi yeniden toparlamak ister. Fakat neden küstüklerini kimsenin anlamadığı Mahmut ve Arda’yı barıştırmak kolay değildir.
Bir yandan da uzun süredir peşine takılan gençle uğraşan Arda, sonunda kimin canını nasıl yaktığını öğrenir. Duydukları onu kendi hayatıyla ilgili derin bir sorgulamaya itecektir.
Velayet davasını kazanan ama Fırat’ı kaybeden Elif ise mutsuzdur. Fırat’ın kendine çizdiği yol, onu daha da büyük umutsuzluğa sürükler. Bu arada Fırat, Diyar’la aralarında hiçbir engel kalmaması için bir sürpriz hazırlar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst