Kahve dünyasının şu antep fıstıklı çikosu çok güzel, hani böyle değişik şekillerde kaya gibi tipi ama aşırı pahalı o, rocher mi ne diye geçiyorGitme zati acayip pahalanmış çokta kaliteli çikosuda yok o para edecek kadar bence
Kahve dünyasının şu antep fıstıklı çikosu çok güzel, hani böyle değişik şekillerde kaya gibi tipi ama aşırı pahalı o, rocher mi ne diye geçiyorGitme zati acayip pahalanmış çokta kaliteli çikosuda yok o para edecek kadar bence
Benim de hoşuma gittiHee geçen gördüm bi kadın girişimci kurmuş
Denk gelince alıyorum
Nutella gibi de vardı
Evet ya o tarz çikoları çok güzel ama gereksiz pahalıKahve dünyasının şu antep fıstıklı çikosu çok güzel, hani böyle değişik şekillerde kaya gibi tipi ama aşırı pahalı o, rocher mi ne diye geçiyor
Kız geçen bir uğradım o beğenmediğim çikolar olmuş ateş pahası 180 gr lık bir paketi 175 yazıyodu anam birde sıra car aman yarebbimKahve dünyasının şu antep fıstıklı çikosu çok güzel, hani böyle değişik şekillerde kaya gibi tipi ama aşırı pahalı o, rocher mi ne diye geçiyor
Aşırı yaaEvet ya o tarz çikoları çok güzel ama gereksiz pahalı
Limonlu dondurması bnm favorim çok uçurmuş fiyatları evetGitme zati acayip pahalanmış çokta kaliteli çikosuda yok o para edecek kadar bence
Bim de satılıyordu bir ara hala var mı? Markete girince o bölümlere gitmiyorum daLimonlu dondurması bnm favorim çok uçurmuş fiyatları evet
Kahve yanı çikolarını seviyorum ya bn
Valla artık dışarda jahve içmeyi geçtim eve bile alırken düşünüyosunLimonlu dondurması bnm favorim çok uçurmuş fiyatları evet
Kahve yanı çikolarını seviyorum ya bn
Kahve yanı çikoları var bonita mı ne var ya renkli olanlarBim de satılıyordu bir ara hala var mı? Markete girince o bölümlere gitmiyorum da
Sorma dışarda da 1 kahve 1 paketin 2 katı olmuş dersin 1 paket içip kalkıyoruzValla artık dışarda jahve içmeyi geçtim eve bile alırken düşünüyosun
Dimi eskiden bi lokum iş görüyorduHep şu internet sunumcularının yüzünden kahve fincanları kahveler çikolar fırladı gitti
Eveeeet fincanlar 600 tl olmuş pesssHep şu internet sunumcularının yüzünden kahve fincanları kahveler çikolar fırladı gitti
Günaydın canim Afiyet olsunGünaydın yağmurlu soğuk bir havadaaa özledik Ekli dosyayı görüntüle 39292Ekli dosyayı görüntüle 39292
Afiyet olsun canımGünaydın yağmurlu soğuk bir havadaaa özledik Ekli dosyayı görüntüle 39292Ekli dosyayı görüntüle 39292
Teşekkür ederim kankiserella![]()
Afiyet olsun canım