Elif_Eylul
Daimi Üye
At bakamBn trendyoldaki mağazasından aldım bi kaç kez kargo bedava olmuştu dur sana link atim
Küçük bi kahvesini de dene
At bakamBn trendyoldaki mağazasından aldım bi kaç kez kargo bedava olmuştu dur sana link atim
Küçük bi kahvesini de dene
Orta kavrulmuş kahvesini al alırsanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bak bunlar güzel bi de lavi gofrik @Elif_Eylul
Çikolata kaplı lokumu efsane ama fiyatlar uçmuş maalesefZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bak bunlar güzel bi de lavi gofrik @Elif_Eylul
Tatlı tuzlusevmim bn@Bitttoooo güzelmis mavi paket patlaklı ama cikolatasi güzel agzina tatlı tuzlu bisey geliyo
Patlagin tadı sanırim,ben patlaklı cikolari cok sevmemdeTatlı tuzlusevmim bn
Bakayım yinede
Bnde bnmki düz çiko olacakPatlagin tadı sanırim,ben patlaklı cikolari cok sevmemde
Gızz sakla oğlan patlatmasın zulayıPatlagin tadı sanırim,ben patlaklı cikolari cok sevmemde
Baktim simdi karam bitteri tırtıklamış dedim cikolata kokuyor yeme benimkinleriGızz sakla oğlan patlatmasın zulayı
Uff Bnde 50 deliğe saklıyorum sonra unutuyorum ya koyduğum yerleriBaktim simdi karam bitteri tırtıklamış dedim cikolata kokuyor yeme benimkinleri
Bizimkinlerin maşallahı var öküz gibilerUff Bnde 50 deliğe saklıyorum sonra unutuyorum ya koyduğum yerleri
Ben de kardeşimle abimden saklardım hepBizimkinlerin maşallahı var öküz gibiler
Diyetteyken hep getirir birileriBen de kardeşimle abimden saklardım hepeşim tam tersi çok yemez
diyete girdiğim zaman bana getirir
Heeee öyleBu
Bu sunumsuz yakalanmış halin dimi
Greyfurt mu suyum içinde
Gitme zati acayip pahalanmış çokta kaliteli çikosuda yok o para edecek kadar benceKahve dunyasida burda yok aklima gelip gidip almadim hic
Patisvisin çikoları güzel oluyor kendi siteside varTatlı tuzlusevmim bn
Bakayım yinede
Patisvisin çikoları güzel oluyor kendi siteside var