Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #1.381
Bu
Greyfurt mu suyum içinde
Bu sunumsuz yakalanmış halin dimi
Greyfurt mu suyum içinde
Bu sunumsuz yakalanmış halin dimi
Güzel dün kuzenim son pakedi aldı. Tattırdı beğendim benPaketi güzelde icini bilmirem
Dur kahveyle deneyim bugun 5.ci kahvemBu maviden bizim şokta var görüyordum
Güzelse diyiver Bnde alırım
Bilir kisi cikolata adam seniGüzel dün kuzenim son pakedi aldı. Tattırdı beğendim ben
Yarın dene gızzzDur kahveyle deneyim bugun 5.ci kahvem
Bn genelde Bimde takıldığımdan şoka nadir giriyorumDur kahveyle deneyim bugun 5.ci kahvem
Ama bimde yok bunlar kizBn genelde Bimde takıldığımdan şoka nadir giriyorum
Bn çoğunluk bitter takıldığımdanAma bimde yok bunlar kiz
Bizim köyde bim yok,mahalle bakkallari ve birtane şokBenim evimin karşısı bim ama bende üst yola şoka giderim illaki alışkanlık oğlum bir dönem orda çalıştı ondan olsa gerek
Kahve dunyasida burda yok aklima gelip gidip almadim hicBn çoğunluk bitter takıldığımdan
kahve dünyası çikoları kullanıyordum
Netten ver siparişKahve dunyasida burda yok aklima gelip gidip almadim hic
Ahh mahalle bakkalları olsa keşke ama kalmadı pek buralarda bimler şoklar sayesinde adım başı mantar gibi bittiler 10 metrede birBizim köyde bim yok,mahalle bakkallari ve birtane şok
Netten verince yolda erir cikolatalarNetten ver sipariş
Aaa soğuk zincirle yolluyorlar buz küpü koyuyorNetten verince yolda erir cikolatalar
Ptt,yurtici geliyor baska gelmiyor
Nerdesin sen ki kuş uçmaz kervan geçmez bir yermi orası diyesim geldiNetten verince yolda erir cikolatalar
Ptt,yurtici geliyor baska gelmiyor
Teyzos bakkalda cokguzel seyler var,ama ciddi derecede marketten 5tl degil de 10tl fark varAhh mahalle bakkalları olsa keşke ama kalmadı pek buralarda bimler şoklar sayesinde adım başı mantar gibi bittiler 10 metrede bir
Aaa bilmiyorum kiAaa soğuk zincirle yolluyorlar buz küpü koyuyor
Bn trendyoldaki mağazasından aldım bi kaç kez kargo bedava olmuştu dur sana link atimAaa bilmiyorum ki
Bursada yım ama köyde oturuyorum,carsıya 45dk minubüsle arabamiz yok malesef,gecen hastaneye gittim 1buçuk saat meselaNerdesin sen ki kuş uçmaz kervan geçmez bir yermi orası diyesim geldi