Of ya her yere aynı sey gelmiyor tüm sokları dolasmam lazımŞok markette var patiswis
Of ya her yere aynı sey gelmiyor tüm sokları dolasmam lazımŞok markette var patiswis
Aynen canim ben benim aldıklarımı diger soktan bulamadimOf ya her yere aynı sey gelmiyor tüm sokları dolasmam lazım![]()
Bizm burdaki şokta yoktu yaa saçma sapan vardıAynen canim ben benim aldıklarımı diger soktan bulamadim
1aydır bizim burda var,ben bitirdim nerdeyse,2cesit vardiBizm burdaki şokta yoktu yaa saçma sapan vardı
Ooo afiyet olsun du mayali dereotlu poğca
Teşekkür ederimOoo afiyet olsun du mayali dereotlu poğca
Tırnaklarla kombin olmuş ooooo
Süslü arkadaslarım sağolsunTırnaklarla kombin olmuş ooooo
Adet dönemleri sür sürüştürSüslü arkadaslarım sağolsunben uğraşamam tırnaklarla bi de bana pis geliyor
Bugün ki kahvem dışardan![]()
Afiyet olsun kızlar
Sağol kaptanımAfiyet olsun kızlar
Evet regl dönemleri bazen sürüyorum ama uzatınca 3-4 gün durabiliyorumAdet dönemleri sür sürüştür
Ohh ne güzel yapmışlar arada insana iyi geliyor ya bu işler
Bende o portakal dilimi ilk defa orda gördüm hemen attım cebeAynen canim ben benim aldıklarımı diger soktan bulamadim
Simdi aldim son paketti mor drejelerin pembesi,digeride yeni gelmisBende o portakal dilimi ilk defa orda gördüm hemen attım cebe![]()
O mavisi çok güzeelSimdi aldim son paketti mor drejelerin pembesi,digeride yeni gelmis
Paketi güzelde icini bilmiremO mavisi çok güzeel
Bu maviden bizim şokta var görüyordumSimdi aldim son paketti mor drejelerin pembesi,digeride yeni gelmis