Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #1.081
@Cheesecake kivi kahve?
Beyazzzz
Azalattım ev de içmiyorum, ofiste de abla köpüksüz yapıyorum atmaya gerek duymuyorum@Maya. hiç kayfe içmin
Eylül bayılır onaBeyazzzzo da güzel ama o çiko değil diyyolaaa
maalesef kakao yağıymış, ama çok güzel. Yıl olmuştur belki yemeyeli sallamıyım da ufak tefek yemişimdir. Şu mercilerde falan oluyor yaBeyazzzzo da güzel ama o çiko değil diyyolaaa
Köpüksüz olsun nolcekAzalattım ev de içmiyorum, ofiste de abla köpüksüz yapıyorum atmaya gerek duymuyorumHaftasonu bol stok yaparım
Benimkide ayi vardiYarasa çıktı üstünde bakın.
tamam atarım öğlenKöpüksüz olsun nolcek
Bu arada merci çok sertmiş hee sırf acı kakao tadı geli
Benimkinde şekil çıkacak köpük yokBenimkide ayi vardi
tamam atarım öğlen
ay sevmem
Benimkinde şekil çıkacak köpük yok
Elma koy torbasına az yumuşasın belki ekşiliği giderBugün gelicek kahve![]()
kiviler ekşi yavvvff 2 gün kaldı Allah'tan
Pazartesi yağa bakicam güzel gittiyse devamm kividen..yanında 6 badem verdiElma koy torbasına az yumuşasın belki ekşiliği gider
Ekşi iyi yağ yakıyordur hee
Bnde bu hafta arada yiyim
Greyfurt ananas bunlarda güzel yakarPazartesi yağa bakicam güzel gittiyse devamm kividen..yanında 6 badem verdi
Genç bi diyetisyenim vardı mesleğe yeni başlamış...kuru kayısıyı kakaoya bulayıp yedirirdi...öğün saatlerinde pat diye arardıGreyfurt ananas bunlarda güzel yakar
Bi ara eski diyetisyen bana bu üçünü verirdi içim dışım bunlar olmuştu
işte işine aşık bir genç..Genç bi diyetisyenim vardı mesleğe yeni başlamış...kuru kayısıyı kakaoya bulayıp yedirirdi...öğün saatlerinde pat diye arardıabla ne yiyorsun derdi..
Keşke bnmki de şuan öyle olsa sıkı denetim ne güzelGenç bi diyetisyenim vardı mesleğe yeni başlamış...kuru kayısıyı kakaoya bulayıp yedirirdi...öğün saatlerinde pat diye arardıabla ne yiyorsun derdi..
Kız valla önce manavlari gezerdi orturdugum ilçede belliydi zaten yerleri..meyve sebze ne var öğrenirdi..beni pazar alisverisinden sonra çağırır neler aldınız ve buzlukta neler var deyip ona göre her güne pişecek yemeği yazardı..yolculuğa çıkınca arardı o zaman sınavlara gidiyordum..kahvaltı ettin mi simit yeme poğaça seç kantinden tost almaz,sınavda tuvalet sorun olur çıkınca eve gelene kadar su içmeyi unutma diyeişte işine aşık bir genç..