Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #1.041
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Muhtarlığın adresi atAfiyet olsun canım
Bu bardaktan istiyorum muhtarliga yolla
Türk kahvesi için Türk kahvesi hergün bir fincan türk kahvesi şekeri,tansiyonu,kolesterolü dengeler biliyormusun?
Teyzoş ben kahvesiz duramayanimTürk kahvesi için Türk kahvesi hergün bir fincan türk kahvesi şekeri,tansiyonu,kolesterolü dengeler biliyormusun?![]()
Kalp krizini engellediğini yazmayı unutmuşumTürk kahvesi için Türk kahvesi hergün bir fincan türk kahvesi şekeri,tansiyonu,kolesterolü dengeler biliyormusun?![]()
Tabiki herseyin birseye faydasi varKalp krizini engellediğini yazmayı unutmuşum
Türk kahvesi için Türk kahvesi hergün bir fincan türk kahvesi şekeri,tansiyonu,kolesterolü dengeler biliyormusun?![]()
Sen bnce egzama için nescafeye ara ver kaptiş
Biraz moralim bozulur amaSen bnce egzama için nescafeye ara ver kaptiş
Yaşlılığıma verin eski halım yok öyle keçi gibi konudan konuya atlayamıyorum eskisi gibi seke sekeİçiyoruz hergün fotolarda ispatı
Niyeymiç bak 2 gün bi ara ver de gör farkıBiraz moralim bozulur ama
Daha ne olsun yeterince aktifsinYaşlılığıma verin eski halım yok öyle keçi gibi konudan konuya atlayamıyorum eskisi gibi seke seke
Niyeymiç bak 2 gün bi ara ver de gör farkı
@Elif_Eylul bak ne diyor bilenlerNiyeymiç bak 2 gün bi ara ver de gör farkı
@Elif_Eylul bak ne diyor bilenler
vücudumuzda vitamin ve mineral eksikliğine neden olabilir. Aşırı kahve tüketimi, vücudumuzdaki demir ve kalsiyum gibi birçok vitamin ve mineralin idrar yolu ile atılmasına neden olur. Sonuç olarak vitamin ve mineral erimesi; kas ve kemik zayıflığı ve sonucunda kemik erimesine yol açar. Demişler
Hani nerdeŞimdi içebildim kahvemi resimsiz artık siz görmüş gibi olun emiiii
MidedeeeeeeHani nerde