Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #1.841
TütsüAfiyet olsun canım
Arkadaki yuvarlak ne

Saol canım

TütsüAfiyet olsun canım
Arkadaki yuvarlak ne
Sagol canimAfiyet olsun
EvetKimse gayfe içmemiş
daha dur sabahın körüKimse gayfe içmemiş
Karga bokunu yemisti aslındadaha dur sabahın körü
ona afiyet olsunKarga bokunu yemisti aslında
Bende bir çarşı ya gidiyom don kilot almaya gelince artikona afiyet olsunbenim kahve saati 25 dk sonra falan
bana da külot al ama seksili olsunBende bir çarşı ya gidiyom don kilot almaya gelince artik![]()
olur olurTanga tunga![]()
Pentiyi ben nedense sevemedim@Elif_Eylul, şaka bir yana da benim de almam lazım artık eskimeye başladı evdekiler. önerdiğin bir marka var mı? pentiden almıştım kötü çıktı öyle böyle giyiyorum
Evet tutku tutkulu bi don markasıPentiyi ben nedense sevemedim
Ben tutkunun bayan kilotlarini alıyorum,okadar sağlamki anlatamam yıka yıka birsey olmuyorum
Sağa Victoria secret yakışır mayalı@Elif_Eylul, şaka bir yana da benim de almam lazım artık eskimeye başladı evdekiler. önerdiğin bir marka var mı? pentiden almıştım kötü çıktı öyle böyle giyiyorum
penye alt ürünlerde çokta iyi değil ya pamuklu dona alışınca dantelli hiç rahat olmuyor@Elif_Eylul, şaka bir yana da benim de almam lazım artık eskimeye başladı evdekiler. önerdiğin bir marka var mı? pentiden almıştım kötü çıktı öyle böyle giyiyorum
trendyolda 6lı tutku 85 tlEvet tutku tutkulu bi don markası
Lcwden alıyırdum 3 don 99₺ olmuş
yok o çok pahalı totom yabancılık çekerSağa Victoria secret yakışır mayalı
günlük hayatta pamuklu tercih ediyorum kız, pentininde düz pamuklu almıştım çok kötü çıktı. Yani kısacık lastikleri fırladıpenye alt ürünlerde çokta iyi değil ya pamuklu dona alışınca dantelli hiç rahat olmuyor