Romantikkk
Afiyet olmuşşşş
Afiyet olsun canım
Balkonu yıkasaydın ayılırdın amaEh işte![]()

Romantikkk
Afiyet olsun canım
Sagol canım eeehh işteeAfiyet olmuşşşş
Afiyet olsunEkli dosyayı görüntüle 49702
Ayılma kahvesi
Afiyet olsun canım
mersiiYağmur yağıyor yoksa gerçekten ayılırdımBalkonu yıkasaydın ayılırdın ama

Yağmurda daha güzel aslındaYağmur yağıyor yoksa gerçekten ayılırdım![]()

Bugün yağmurlu çocuklar okuldan gelince mahveder bide çift taraflı yağmurda çamur demek benim için çocukların arkadaşları da çağırmaya geliyor batar daha daYağmurda daha güzel aslında
Hehe geçen esimle eve geliyoruz karşı komşu ama bi camı başka cepheye bakıyor o cepheninde binasına yansıma oluyor kocaman gölgesi var adam cam siliyor gece geceaz gülmedik kimse görmeden gece sileyim diye düşündü ama bütün mahalle gördü

yaa süper karısı ne şanslııYağmurda daha güzel aslında
Hehe geçen esimle eve geliyoruz karşı komşu ama bi camı başka cepheye bakıyor o cepheninde binasına yansıma oluyor kocaman gölgesi var adam cam siliyor gece geceaz gülmedik kimse görmeden gece sileyim diye düşündü ama bütün mahalle gördü
Bugün yağmurlu çocuklar okuldan gelince mahveder bide çift taraflı yağmurda çamur demek benim için çocukların arkadaşları da çağırmaya geliyor batar daha da
Gündüz silse farkedilmezdi belki o kadar![]()
haklısın benim oglanda öyle yalıuor camları falanNiye senin kocan silmezmiyaa süper karısı ne şanslıı
Yok benimkiler büyük artık şükür yalama yok her yeri karıştırma varhaklısın benim oglanda öyle yalıuor camları falan

Benim diger ev camlar kücüktü alçaktı oglumun boyunda silmek çok kolaydı.Bnm ki silmez
Sende silme der
geçen ben sildim yağmur yağdı 
Bnm cam çok silmekte meseleBenim diger ev camlar kücüktü alçaktı oglumun boyunda silmek çok kolaydı.
Buraya geldim taşınmadan silindi temizlikçi sildi, 2. Hamileydim gene temizlikçi sildi. Dogumdan sonra gene temizlikçi sildigeçen ben sildim yağmur yağdı

Yok silmem bahara kadarBnm cam çok silmekte mesele
Daha silme