Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
- #2.001
Geçmiş zaman olduYazık olmuuuşş, trendyolda l'or kapsül indirimde. kredi kartı limitimi bitirmeseydim alırdım

Geçmiş zaman olduYazık olmuuuşş, trendyolda l'or kapsül indirimde. kredi kartı limitimi bitirmeseydim alırdım
Afiyet olsun canımLimonlu suyumlan birlikte sabah kahvesii
l'ordan hangilerini almıştınYapma ya sevdim fena değil o da 9 numara daha güzel onda
Daha Nespressolar var 2 kutu jacobs var
Afiyet olsun canımLimonlu suyumlan birlikte sabah kahvesii
Bn güya 4 paket jacobs şipariş verdim ikisi l’or geldil'ordan hangilerini almıştın
ben denemek için 10 no'yu almıştım beğendim sen beğendin miBn güya 4 paket jacobs şipariş verdim ikisi l’or geldi
Bunlar gelenler
10 biraz acı 9’u daha çok beğendimben denemek için 10 no'yu almıştım beğendim sen beğendin mi
10 no da içiyorum ama gerçi bnden başka içen yokben denemek için 10 no'yu almıştım beğendim sen beğendin mi
ben setini alıcam bir bakayım evdeki kapsüllere de. En son nespressodan aldım 5 kutu, 1i İstanbul gerisi aromalı. Onları da sütlü içince kullanıyorum10 biraz acı 9’u daha çok beğendim
Jacobs ta 6-7 var daha içmedim ondanben setini alıcam bir bakayım evdeki kapsüllere de. En son nespressodan aldım 5 kutu, 1i İstanbul gerisi aromalı. Onları da sütlü içince kullanıyorum
ben onun 10 ve 7sini almıştım güzel 7 olan hafifJacobs ta 6-7 var daha içmedim ondan
Tartı noldu şimdi yarın tartılamıyaksınmıHep dolu mu olacak bitmiş olsun bu sefer de![]()
Diyetisyene gidim ya tartılacam başka tartıda varTartı noldu şimdi yarın tartılamıyaksınmı
Iyı o zaman piranaya dıkkat etDiyetisyene gidim ya tartılacam başka tartıda var
Afiyet olsun canımKeşkelerim ve kahvemEkli dosyayı görüntüle 40278
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım