Kaç tane meslek biliyorsunuz?
Üniversite okumazsanız bile hangi meslekler elinizden gelir ?
Üniversite okumazsanız bile hangi meslekler elinizden gelir ?

Roman yazarlığını ekledim. Bir sanat sitesinde içerik editörlüğü yapmıştım ondan da anlıyorum. Radyo yayını da yaptım hem sanat sitesinde hem bu sitede ondan da az buçuk anlıyorum. Tuhaf bir şey diyeyim miModelistlik (diplomam var)
Stilistlik
Terzilik
Takı Tasarımcılığı
Kısaca tasarımcılık gereken her şeyde olabilirim aslında
Aşçılık
Tamir ya da mobilya monte etme gerektiren şeylerden anlarım ki bir evin tüm eşyalarını 2 kişi yapmışlığımız var
Anaokulu öğretmeni kıvamında çocuk bakabilirim 2 yeğenden ciddi tecrübelerim var orada öğrenebilecekleri elişlerini evde yaptırıyordum. Üniversite olayım yatmasaydı o bölüme gidecektim kısmet olmadı kıyamam bana tüh
Daha vardır ama yukarıdakileri severek yaparım sanırım

Tavuk askısımıRoman yazarlığını ekledim. Bir sanat sitesinde içerik editörlüğü yapmıştım ondan da anlıyorum. Radyo yayını da yaptım hem sanat sitesinde hem bu sitede ondan da az buçuk anlıyorum. Tuhaf bir şey diyeyim miUzun zaman tavuk kesimhanelerindeki o tavukların asıldığı askının tekerleklerini elle yaptım çok zevkliydi :nealakabenkdiyenşaşkınemoji:

He çok saçma değil mi ama yaptımTavuk askısımıdur bend emesleklerimi ekliyeyim
çenem çok iyi çalışır

kaynanatörüme kök söktürmek 

He çok saçma değil mi ama yaptımekle kız merak ettim bizden sakladığın başka ne yeteneklerin var
ha olsun iyi yapmışsın annem hep şey derdi yaptıgın banaysa öğrendigin kendine Vay vay bitter AplaEn iyi yaptığım meslekler;
Çenebaz;çenem çok iyi çalışır
Görümcelik;gelinlere formen gibi talimatlandırmayı pek severim
Şirret gelinlik;kaynanatörüme kök söktürmek
Herbokolog;bilmediği yoktur her şeye yetişir

Yazdıkça Bnde de merak uyandırdı tavukları astıkları askılarRoman yazarlığını ekledim. Bir sanat sitesinde içerik editörlüğü yapmıştım ondan da anlıyorum. Radyo yayını da yaptım hem sanat sitesinde hem bu sitede ondan da az buçuk anlıyorum. Tuhaf bir şey diyeyim miUzun zaman tavuk kesimhanelerindeki o tavukların asıldığı askının tekerleklerini elle yaptım çok zevkliydi :nealakabenkdiyenşaşkınemoji:

Ben de ciddi ciddi cevap bekliyorum bunlar ne yaEn iyi yaptığım meslekler;
Çenebaz;çenem çok iyi çalışır
Görümcelik;gelinlere formen gibi talimatlandırmayı pek severim
Şirret gelinlik;kaynanatörüme kök söktürmek
Herbokolog;bilmediği yoktur her şeye yetişir

Vay vay bitter Apla
Bu ne güzel meslekler

teşekkürler cağnım 
Ben de ciddi ciddi cevap bekliyorum bunlar ne ya

h bunlarda bir meslek herkesin harcı değil beceremezzz 

Aile işiYazdıkça Bnde de merak uyandırdı tavukları astıkları askılar
Nettende baktımda o metal askıya mı montaj yapıyordun
Nerden geldi bu iş aklına
ama çok severdim eğlenceliydi.Kastettiğim buydu tam adını bilmiyordumAile işiMontaj yapmadım ürünü yaptım. Şu resimde mavi görünen tekerlekleri elde yapıyordum (bizimki paslanmaz çelik askılara takılıyordu bunun gri malzemesi gibi değildi) o mavi tekerleğin içi katmanlı çift kat minicik bilyeler yerleştiriliyor falan böyle düz göründüğüne bakmayın içi birbirine geçmeleri aparatlardan oluşuyor boşluklara da bir sürü bilye takılıyor hareket kolaylığı için en son kapağını çekiçle vurup kapatıyorsun falan çekiçte iyi kullanırım bu arada
ama çok severdim eğlenceliydi.
Ekli dosyayı görüntüle 48127
Ben ailenin küçüğü olarak işin keyfindeydim valla eğlenceli geliyordu yapması ondan yani kendi mesleğimle alakası yok halbuki :herişeburnunusokmayısevenmaymuniştahlınkemojisi:Kastettiğim buydu tam adını bilmiyordum
İş iştir ger meslek güzel
Hepsi ekmek kapısı
El becerin yüksek birisin bnceBen ailenin küçüğü olarak işin keyfindeydim valla eğlenceli geliyordu yapması ondan yani kendi mesleğimle alakası yok halbuki :herişeburnunusokmayısevenmaymuniştahlınkemojisi:
Eskiden ortaokulda "iş ve teknik" dersi vardı ya bence o ders çocuklara çok iyi geliyordu. Şimdi anaokulundan başlıyorlar el becerisi geliştirmeye ama bizim dönemde yaptığımız şeye şaşırırdık bunu ben mi yaptım diye. Halı dokutulurdu klasör ve defterler yaptırılırdı boncuklarla küçük ağaçlar yapılırdı hatta böğürtlen ahududu yapardık kum boncuklarla öğretmen doğum günlerinde birbirimize hediyeler hazırlatırdı el emeği ile yapılan hediyeler daha kıymetlidir adı altındaEl becerin yüksek birisin bnce
Birde severek yapınca keyifli olur
Evet hatırladım şimdiEskiden ortaokulda "iş ve teknik" dersi vardı ya bence o ders çocuklara çok iyi geliyordu. Şimdi anaokulundan başlıyorlar el becerisi geliştirmeye ama bizim dönemde yaptığımız şeye şaşırırdık bunu ben mi yaptım diye. Halı dokutulurdu klasör ve defterler yaptırılırdı boncuklarla küçük ağaçlar yapılırdı hatta böğürtlen ahududu yapardık kum boncuklarla öğretmen doğum günlerinde birbirimize hediyeler hazırlatırdı el emeği ile yapılan hediyeler daha kıymetlidir adı altındagüzel bir dönemdi