Kaç tane meslek biliyorsunuz?

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.055
Modelistlik (diplomam var)
Stilistlik
Terzilik
Takı Tasarımcılığı
Kısaca tasarımcılık gereken her şeyde olabilirim aslında :D
Aşçılık
Tamir ya da mobilya monte etme gerektiren şeylerden anlarım ki bir evin tüm eşyalarını 2 kişi yapmışlığımız var :D

Anaokulu öğretmeni kıvamında çocuk bakabilirim 2 yeğenden ciddi tecrübelerim var orada öğrenebilecekleri elişlerini evde yaptırıyordum. Üniversite olayım yatmasaydı o bölüme gidecektim kısmet olmadı kıyamam bana tüh

Daha vardır ama yukarıdakileri severek yaparım sanırım

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.926
İnsanın elinden gelen herşeye meslek gözüyle bakılamaz ki ama.
Sigortadan anlarım ampul değiştiririm ama elimden elektrilçilik mesleği gelmez örneğin.
Kısa süre modelistlik eğitimi aldım mesleğim olmasa da anlarım dolayısıyla dikişten de anlarım.
Uzun süre işletmecilik yaptım ondan da anlarım.
Sadece iki yıl bir grubun dans eğitmenliğini ve program ayarlamalarını yaptım o da gelir elimden.
Yine kısa bir süre Egitek ile birlikte çalışan ögrencilerin programlarını yaptım.
Ama mesleğin ne dıye sorarsan evhanımıyım :evet:

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.055
Modelistlik (diplomam var)
Stilistlik
Terzilik
Takı Tasarımcılığı
Kısaca tasarımcılık gereken her şeyde olabilirim aslında :D
Aşçılık
Tamir ya da mobilya monte etme gerektiren şeylerden anlarım ki bir evin tüm eşyalarını 2 kişi yapmışlığımız var :D

Anaokulu öğretmeni kıvamında çocuk bakabilirim 2 yeğenden ciddi tecrübelerim var orada öğrenebilecekleri elişlerini evde yaptırıyordum. Üniversite olayım yatmasaydı o bölüme gidecektim kısmet olmadı kıyamam bana tüh

Daha vardır ama yukarıdakileri severek yaparım sanırım
Roman yazarlığını ekledim. Bir sanat sitesinde içerik editörlüğü yapmıştım ondan da anlıyorum. Radyo yayını da yaptım hem sanat sitesinde hem bu sitede ondan da az buçuk anlıyorum. Tuhaf bir şey diyeyim mi :D Uzun zaman tavuk kesimhanelerindeki o tavukların asıldığı askının tekerleklerini elle yaptım çok zevkliydi :nealakabenkdiyenşaşkınemoji: :krizz:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
76.004
Roman yazarlığını ekledim. Bir sanat sitesinde içerik editörlüğü yapmıştım ondan da anlıyorum. Radyo yayını da yaptım hem sanat sitesinde hem bu sitede ondan da az buçuk anlıyorum. Tuhaf bir şey diyeyim mi :D Uzun zaman tavuk kesimhanelerindeki o tavukların asıldığı askının tekerleklerini elle yaptım çok zevkliydi :nealakabenkdiyenşaşkınemoji: :krizz:
Tavuk askısımı :neee: dur bend emesleklerimi ekliyeyim haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
76.004
En iyi yaptığım meslekler;
Çenebaz; :saskin: çenem çok iyi çalışır haha
Görümcelik; :gelin: gelinlere formen gibi talimatlandırmayı pek severim haha
Şirret gelinlik; :sopa: kaynanatörüme kök söktürmek haha

Herbokolog; :Help:bilmediği yoktur her şeye yetişir haha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
110.799
En iyi yaptığım meslekler;
Çenebaz; :saskin: çenem çok iyi çalışır haha
Görümcelik; :gelin: gelinlere formen gibi talimatlandırmayı pek severim haha
Şirret gelinlik; :sopa: kaynanatörüme kök söktürmek haha

Herbokolog; :Help:bilmediği yoktur her şeye yetişir haha
Vay vay bitter Apla
Bu ne güzel meslekler hahahaha

Bitterçikilata

Tepki
110.799
Yazdıkça Bnde de merak uyandırdı tavukları astıkları askılar hahahaha

Nettende baktımda o metal askıya mı montaj yapıyordun
Nerden geldi bu iş aklına :krnz:

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.055
Yazdıkça Bnde de merak uyandırdı tavukları astıkları askılar hahahaha

Nettende baktımda o metal askıya mı montaj yapıyordun
Nerden geldi bu iş aklına :krnz:
Aile işi :D Montaj yapmadım ürünü yaptım. Şu resimde mavi görünen tekerlekleri elde yapıyordum (bizimki paslanmaz çelik askılara takılıyordu bunun gri malzemesi gibi değildi) o mavi tekerleğin içi katmanlı çift kat minicik bilyeler yerleştiriliyor falan böyle düz göründüğüne bakmayın içi birbirine geçmeleri aparatlardan oluşuyor boşluklara da bir sürü bilye takılıyor hareket kolaylığı için en son kapağını çekiçle vurup kapatıyorsun falan çekiçte iyi kullanırım bu arada haha ama çok severdim eğlenceliydi.
ggg.jpg

Bitterçikilata

Tepki
110.799
Aile işi :D Montaj yapmadım ürünü yaptım. Şu resimde mavi görünen tekerlekleri elde yapıyordum (bizimki paslanmaz çelik askılara takılıyordu bunun gri malzemesi gibi değildi) o mavi tekerleğin içi katmanlı çift kat minicik bilyeler yerleştiriliyor falan böyle düz göründüğüne bakmayın içi birbirine geçmeleri aparatlardan oluşuyor boşluklara da bir sürü bilye takılıyor hareket kolaylığı için en son kapağını çekiçle vurup kapatıyorsun falan çekiçte iyi kullanırım bu arada haha ama çok severdim eğlenceliydi.
Ekli dosyayı görüntüle 48127
Kastettiğim buydu tam adını bilmiyordum
İş iştir ger meslek güzel
Hepsi ekmek kapısı :)

Bitterçikilata

Tepki
110.799
Ben ailenin küçüğü olarak işin keyfindeydim valla eğlenceli geliyordu yapması ondan yani kendi mesleğimle alakası yok halbuki :herişeburnunusokmayısevenmaymuniştahlınkemojisi: :cokkomik:
El becerin yüksek birisin bnce
Birde severek yapınca keyifli olur

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
86.055
El becerin yüksek birisin bnce
Birde severek yapınca keyifli olur
Eskiden ortaokulda "iş ve teknik" dersi vardı ya bence o ders çocuklara çok iyi geliyordu. Şimdi anaokulundan başlıyorlar el becerisi geliştirmeye ama bizim dönemde yaptığımız şeye şaşırırdık bunu ben mi yaptım diye. Halı dokutulurdu klasör ve defterler yaptırılırdı boncuklarla küçük ağaçlar yapılırdı hatta böğürtlen ahududu yapardık kum boncuklarla öğretmen doğum günlerinde birbirimize hediyeler hazırlatırdı el emeği ile yapılan hediyeler daha kıymetlidir adı altında :D güzel bir dönemdi

Bitterçikilata

Tepki
110.799
Eskiden ortaokulda "iş ve teknik" dersi vardı ya bence o ders çocuklara çok iyi geliyordu. Şimdi anaokulundan başlıyorlar el becerisi geliştirmeye ama bizim dönemde yaptığımız şeye şaşırırdık bunu ben mi yaptım diye. Halı dokutulurdu klasör ve defterler yaptırılırdı boncuklarla küçük ağaçlar yapılırdı hatta böğürtlen ahududu yapardık kum boncuklarla öğretmen doğum günlerinde birbirimize hediyeler hazırlatırdı el emeği ile yapılan hediyeler daha kıymetlidir adı altında :D güzel bir dönemdi
Evet hatırladım şimdi
Bizde el işi örerdik
Makrome iplerin bileklik için olanları vardı bileklik filan
Kibritten evler ne güzel günlermiş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar