İtiraf edin,rahatlayın

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
İtiraf ediyorum kocamın çenesindende nazındanda bıktım::cirla:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
İtiraf ediyorum artık fenalık geldi :kahve::kahve:

Tepki
914
itiraf ediyorum yine tatlı yemeden duramadım ,profiterol ,kazandibi ,kadayıf karıştırdım iice ,mide fesadı geçireceğim :kptmya::kptmya:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
itiraf ediyorum kardeşlerimin arasında en düşkün olduğum kardeşimden vurgun yedim birdaha hiç kimseye değerinden fazla değer vermicem sağ olsun oda benim allahtan başka kimsem olmadığını bana hatırlattı bu dünyada yalnız kalmışımda haberim yokmuş feleğin tokatını birkez daha yüzümde hissettirdiğin için teşekkürler kardeşim:mendil::mendil::mendil::mendil:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
İtiraf ediyorum demir ilacı içmekten içim dışıma çıktı:sinifsinif::sinifsinif:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
İtiraf ediyorum şu evdekilerin oram ağrıyor buram ağrıyor diye sızlanmalarından bıktım.:alsana::alsana:

BıCıR_kıS

Daimi Üye
Tepki
1.281
:kptmya:kızlar c tesi misafirim vardı bende cuma akşamından dedim ki tatlı bişeyler yapıyım
elmalı kurabiye ve ağlayan kek yapmaya karar verdim eşimle markete gittik malzeme almaya hepsini aldım eve gittik akşamdan yapıyımda hazır olsun dedim ....
derken başladım yapmaya :kptmya:
önce keki yapam dedim ilk kez yapacaktım neyse yaptım sonra krem şantiyi hazırladım ama bir gariplik vardı rengi sarı oldu bildiğim gördüğüm beyaz olur ya :kptmya::kptmya:
neyse tarifte söylendiği gibi yaptım ama krem şantiyle çikolata karıştı birbirine iğrenç bir görüntü oldu..:kptmya:
meğer krem şanti yerine pasta kreması almışız:kptmya::kptmya:
misafirlerde görüntüsüne aldırmadan yediler hatta çok güzel falan dediler bende yedim keki güzeldi :kptmya::kptmya:
ALLAH TAN kurabiyem güzel olmuştu da ordan yırttık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar