Yeni evli bir çift varmış. Bunların sorunu yatak odalarındaki gardropmuş. Sorunda yoldan her otobüs geçişinde gardrobun müthiş bir şekilde sallanmasıymış.
Bir gün kadın, kocası evde yokken kendi kendine:
-Ya kocamın bir sürü işi var bir de bu gardropla uğraşamaz, en iyisi ben bi tamirci çağırıp yaptırayım" demiş.Sonrada tamirciyi çağırmış.
Tamirci gardrobun her yerine bakmış ve hiç bir bozukluk görememiş.Kadına:
-Hiç bir bozukluk yok, deyince
Kadın:
-Olur mu beyefendi, yoldan her otobüs geçişinde müthiş şekilde sallanıyor, demiş.
Tamircide:
-İyi öyleyse bakalım otobüs geçince ne oluyor.
Biraz sonra yoldan bir otobüs geçmiş ve gardrop yine müthiş şekilde sallanmış.Tamirci sorunu yine anlayamamış.
-Bir de gardrobun içine girip bi bakayım, belki sorunu ordan görebilirim, demiş ve
gardroba girip, beklemeye başlamış.Tam bu sırada kadının kocası gelmiş. Ceketini çıkarmış, gardroba asacakmış, kapısını bi açmış dolapta tamirciyi görmüş:
-Sen kimsin kardeşim? Ne yapıyosun burada? diye bağırmış. Tamirci gayet masum bi şekilde cevaplamış:
-Beyefendi inanmayacaksınız ama otobüs bekliyorum
Bir gün kadın, kocası evde yokken kendi kendine:
-Ya kocamın bir sürü işi var bir de bu gardropla uğraşamaz, en iyisi ben bi tamirci çağırıp yaptırayım" demiş.Sonrada tamirciyi çağırmış.
Tamirci gardrobun her yerine bakmış ve hiç bir bozukluk görememiş.Kadına:
-Hiç bir bozukluk yok, deyince
Kadın:
-Olur mu beyefendi, yoldan her otobüs geçişinde müthiş şekilde sallanıyor, demiş.
Tamircide:
-İyi öyleyse bakalım otobüs geçince ne oluyor.
Biraz sonra yoldan bir otobüs geçmiş ve gardrop yine müthiş şekilde sallanmış.Tamirci sorunu yine anlayamamış.
-Bir de gardrobun içine girip bi bakayım, belki sorunu ordan görebilirim, demiş ve
gardroba girip, beklemeye başlamış.Tam bu sırada kadının kocası gelmiş. Ceketini çıkarmış, gardroba asacakmış, kapısını bi açmış dolapta tamirciyi görmüş:
-Sen kimsin kardeşim? Ne yapıyosun burada? diye bağırmış. Tamirci gayet masum bi şekilde cevaplamış:
-Beyefendi inanmayacaksınız ama otobüs bekliyorum