Hindistancevizli + Kakaolu Şekerpare
2 yumurta
2 çay bardağı pudra şekeri
2 çay bardağı sıvıyağ
Kabartma tozu
Aldığı kadar un (yaklaşık 4 su bardağı kadar)
İsteğe göre kakao
Ortasına batırmak için : Fındık,dolmalık fıstık,kabuğu alınmış tuzlu fıstık
İçine :Hindistancevizi
Şerbet : 3 su bardağı şeker,3,5 su bardağı su,birkaç damla limon suyunu kaynatıp ılınmaya bırakın
Tüm malzemeleri bir kaba alıp iyice yoğurun.Ceviz kadar kopartın açıp 1 çay kaşığı kadar h.cevizi koyup kapatın yuvarlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.Hamurun bir kısmına kakao ekleyip yuvarlayın.Önceden ısıtılmış 170-180 derecelik fırında altı pembe üzeri hafif sarımsı olana dek pişirin.Fırından alınca ılık şerbeti döküp çektikten sonra servis yapın.
Son düzenleme: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
