Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Şekerim düşsün bayılam mı beni kaldıramazlar diye bn kendimi dinç tutuyorumKız Ayşe abladan dayak yiyoruz biz sabahtan beri sende kek yiyorsun orda![]()

Şekerim düşsün bayılam mı beni kaldıramazlar diye bn kendimi dinç tutuyorumKız Ayşe abladan dayak yiyoruz biz sabahtan beri sende kek yiyorsun orda![]()

Ona tatlı olsun daBirşeye de sevmiyorum de be kadın sende herşeyi seviyorsun![]()

Allah çarpar görürsünOna da çaktım
Hele bize bayılıyorBirşeye de sevmiyorum de be kadın sende herşeyi seviyorsun![]()

Şekerim düşsün bayılam mı beni kaldıramazlar diye bn kendimi dinç tutuyorum
Ahaa gitti a

Allah çarpar görürsün

Düşünceli kadın ayakta kalmak için yiyor yoksa hiç iştahı yokŞekerim düşsün bayılam mı beni kaldıramazlar diye bn kendimi dinç tutuyorum

Tatlı tuzlu fark etmiyor götürüyor ha bireOna tatlı olsun da
Evet garibim yolda bayılsa nolcak heeeeDüşünceli kadın ayakta kalmak için yiyor yoksa hiç iştahı yok![]()
Ayyy yaaaa en sonunda beni anlatan biri çıktıDüşünceli kadın ayakta kalmak için yiyor yoksa hiç iştahı yok![]()

Tabi bizde şekerli olduğumuz içinHele bize bayılıyor

Dimi ya 2 yavrum var beni değil onlar üçin demeleri laxım ahh aplammmEvet garibim yolda bayılsa nolcak heeee

Öpmekte kilo aldırıyor dikkat et aAyyy yaaaa en sonunda beni anlatan biri çıktı

Bn az acıTabi bizde şekerli olduğumuz için![]()

Aci ye ye sonra 100gramBn az acı

Uzaktan şekerimÖpmekte kilo aldırıyor dikkat et a
Yani kendini değil milleti düşünüyor beni kaldıramazlar diyorEvet garibim yolda bayılsa nolcak heeee