Aksam yemedigin icin olabilirmi
Aksam yemedigin icin olabilirmi
Tebrik ederim canım-100 gram Regalim bitmedi ondan galiba Ekli dosyayı görüntüle 50522
Uyumadıysan iyi o da etkiler birde uyandıktan 2-2,5 saat sonra ve tartılma iyi
Düşün düşün boktur işin a

Sende tartı günü su içme

Yarın yerim misafirlerim gelecek yarın akşamAaa ben kahve içmem lazim başlarım tartısına a
Sen aglayan gülen ne varsa yee

Gece eylul 1de yatti,benimde nasıl uykum var uyumuyor kızanUyumadıysan iyi o da etkiler birde uyandıktan 2-2,5 saat sonra ve tartılma iyi
Hala yemeyi düşünüyorlarYarın yerim misafirlerim gelecek yarın akşam![]()

Birak yesin kızın önünü kesme aHala yemeyi düşünüyorlar

Valla ben artık uyumasalar da diyorum herkes yataklara benim uykum var yatıyorum diye kimse gelmiyor yanımaGece eylul 1de yatti,benimde nasıl uykum var uyumuyor kızan
Sonra 3kere wcye çıktım senmisin kalkan uyu birdaha nasil uyucan
Sus kız sende kilo vermeseydin sende yiyecektinBirak yesin kızın önünü kesme a

00:30 1 gibi uyudum sanırım göbeğim regliden önce şişti regl olduktan sonra şişlikte indi anlayamadımUyumadıysan iyi o da etkiler birde uyandıktan 2-2,5 saat sonra ve tartılma iyi
Tamam aplaaa vurmaaaSende tartı günü su içme
Öyle oluyor benimde hem göğüslerim hem de karnım şişer parmaklarım bile şişer00:30 1 gibi uyudum sanırım göbeğim regliden önce şişti regl olduktan sonra şişlikte indi anlayamadım
Tartı günü ben su bile içmiyorum bak bu saat oldu daha önce ve gideceğimTamam aplaaa vurmaaa
Ama abla misafirlerin gözüne mi bakayımHala yemeyi düşünüyorlar
Bak gözüne bakarak zayıflarsın belkiAma abla misafirlerin gözüne mi bakayım
Aklımı çıldırcamRegl oldum geçen ay sonu işte şişlikte yok ona diyorumÖyle oluyor benimde hem göğüslerim hem de karnım şişer parmaklarım bile şişer
Çıkmadan tartılsaydın keşke hastanede de bekle bekle zorTartı günü ben su bile içmiyorum bak bu saat oldu daha önce ve gideceğim
Ben gece zor uyku uyuyorum malesfValla ben artık uyumasalar da diyorum herkes yataklara benim uykum var yatıyorum diye kimse gelmiyor yanıma