Elif_Eylul
Daimi Üye
Oruçsun sanırım ikindiye dogru tartılEkli dosyayı görüntüle 50521
5 Aralık 75.6
12 Aralık 75.7 +100 Gr
Dün eksideydim loooo bu neee nereden atayım kendimi bilmiyorum ki
Oruçsun sanırım ikindiye dogru tartılEkli dosyayı görüntüle 50521
5 Aralık 75.6
12 Aralık 75.7 +100 Gr
Yok bugün oruç tutmadım akşam da bişey yemedim tartı günü diye ben şok ben iptal su etkiliyor olabilir mi acaba çünkü aşırı su içerim normalde oruçlu olduğum için çok içemiyorumOruçsun sanırım ikindiye dogru tartıl
Yok yok moral bozmak yok verirsinKahvemi içip kalkıp işlerimi yapayım bari kiloda veremiyorum zaten
Pasta yiyor aplamız çikoya gerek yokhe dolu
he dolu olcak yemiceem
Öğlen bir daha tartıl WC’ye çık görEkli dosyayı görüntüle 50521
5 Aralık 75.6
12 Aralık 75.7 +100 Gr
inşAllah neyse bu hafta böyle oldu bakalımYok yok moral bozmak yok verirsin
Kahveni iç bende tarilmadan önce ictim aKahvemi içip kalkıp işlerimi yapayım bari kiloda veremiyorum zaten

Kız akşam bişey yemedim ki yemekten sonra WCye de çıktım bilemiyorumÖğlen bir daha tartıl WC’ye çık gör
Parasız yapamam ben aPara yiyor aplamız çikoya gerek yok

Kaçta uyandınKız akşam bişey yemedim ki yemekten sonra WCye de çıktım bilemiyorum
Aksam yemedigin icin olabilirmiKız akşam bişey yemedim ki yemekten sonra WCye de çıktım bilemiyorum

Regliye manaa bulma-100 gram Regalim bitmedi ondan galiba Ekli dosyayı görüntüle 50522

Vaay demek ki kahve icmesen eksin daha da fazla olacaktı nazar değmesinKahveni iç bende tarilmadan önce ictim a
Gecen hafta bende vermedim ya susak

Aslında kendimi hafif hissediyorum ama regl 4. Gün zaten 3 gün geç oldumRegliye manaa bulma
Iyi hadi iyi ¹⁰⁰ vermissin
Aaa ben kahve içmem lazim başlarım tartısına aVaay demek ki kahve icmesen eksin daha da fazla olacaktı nazar değmesin
Olur böyle ara da diyelim teselli edeyim kendimi

Tebrikler canım artı çıkmaktan daha iyi-100 gram Regalim bitmedi ondan galiba Ekli dosyayı görüntüle 50522
Benim bitane siyah uzun giydigim polar var bayaa önce kapanmiyordu,dün üşüdüm kapatayim dedim demekki yagdan gitmiş aAslında kendimi hafif hissediyorum ama regl 4. Gün zaten 3 gün geç oldum

7.50Kaçta uyandın