Elif_Eylul
Daimi Üye
Uzat hemen aBende hemen yedim az ayaklarımı uzatsam

Uzat hemen aBende hemen yedim az ayaklarımı uzatsam

Iyi yürumeler aKız @Bitterçikilata sen ve ben yürüyoruz sadece

Evet ya Bnde bugün dışarda hep koşturdumKız @Bitterçikilata sen ve ben yürüyoruz sadece
Annem gelecek demek ki haUzat hemen a
Haç aydır gelmiyorHerkes yürüyüş yaparsa liste hazırlarım olur muEvet ya Bnde bugün dışarda hep koşturdum
İki ayaklı fare kim ?yastığının altına sakla 2 dilim ekmekSabah,
Ekmek yoktu yineGece iki ayaklı fareler geziyor evde. Bende yulaf tost yaptım yarım domates ve 5 zeytin bir bardak çay.
Ara bir kupa kahve.
Akşam,
Bir dilim ekmek Bir kase mercimek çorbası 4 kaşık sulu köfte bir kaç turşu bir kepçe yeşil mercimek.
Kalbim çarptı susAnnem gelecek demek ki haHaç aydır gelmiyor
Aİki ayaklı fare kim ?yastığının altına sakla 2 dilim ekmek

Ekmek olmayınca bende yulaf tost yapıyorum kocam bey akşam 5 kilo süt geldi 4 kiloyu mayaladım da geri kalanı dolaba koydum 1 kiloya yakın sütüme ekmek doğrayıp yemişİki ayaklı fare kim ?yastığının altına sakla 2 dilim ekmek
Yuhhh 1kilo sütemi aEkmek olmayınca bende yulaf tost yapıyorum kocam bey akşam 5 kilo süt geldi 4 kiloyu mayaladım da geri kalanı dolaba koydum 1 kiloya yakın sütüme ekmek doğrayıp yemiş![]()
![]()
![]()

Eee arada sana da gelsin artık kozlarınızı paylaşınKalbim çarptı sus

Süt olcak onaEkmek olmayınca bende yulaf tost yapıyorum kocam bey akşam 5 kilo süt geldi 4 kiloyu mayaladım da geri kalanı dolaba koydum 1 kiloya yakın sütüme ekmek doğrayıp yemiş![]()
![]()
![]()

hey maşallah kendim aldım kendim yedim demişEvet ben kek falan yaparım diye bıraktımYuhhh 1kilo sütemi a
Ya valla çatlayacak geceSüt olcak onahey maşallah kendim aldım kendim yedim demiş
Hayir aEee arada sana da gelsin artık kozlarınızı paylaşın![]()

Oturcam bananeee be anamdan gitsin gunlerineZeytin bitince ne yapcan![]()
![]()
![]()