Ne bileyim ya almışımdır diye düşündüm bide regl haftası tam gelmedi de ondan öyle de dedimEksisin ya susak
Ne bileyim ya almışımdır diye düşündüm bide regl haftası tam gelmedi de ondan öyle de dedimEksisin ya susak
Teşekkürler ablacımİyi bari sen vermişsin canım tebrikler
Bende tatlı bağımlısıyım dün o kadar çok canım çekti ki puding yaptım en basitindenValla zorla koyuyorum 1bardak a
Ama tatlı yiyince içiyorum eniyisi tatlı yemek a

Regldendir 4. Gün yüne tartıl görürsün farkıEvet bugün regl oldum ama ben regli de değil yumurtlama döneminde şişiyorum ve vücut suyu geçen haftaya göre az çıktı tamamen göbeğim kollarım ve bacaklarıma bayılmış Bir yag artışım var
Tatlı olsun basit zor aynı yolun yolcusuBende tatlı bağımlısıyım dün o kadar çok canım çekti ki puding yaptım en basitinden

Haftaya -4 verirsin abla üzülmeBen 2,5 kilo artıdayım 76,1 geldim
Tebrikler eksidesinBende tatlı bağımlısıyım dün o kadar çok canım çekti ki puding yaptım en basitinden
1 aylık bir haftada veriyor dimiHaftaya -4 verirsin abla üzülme
Şerbetli de yiyebilirdim deme öyle demeeeTatlı olsun basit zor aynı yolun yolcusu

Teşekkürler canımTebrikler eksidesin
Tabi canımŞerbetli de yiyebilirdim deme öyle demeee

Aynen valla MaşAllah1 aylık bir haftada veriyor dimi
HahaTabi canım
Bi de öyle deneyelim inşallah düşer kilomRegldendir 4. Gün yüne tartıl görürsün farkı
Maşallah çok iyi tebrik ederim
Susak benimki ödemdenHaftaya -4 verirsin abla üzülme
Gülme lan
İki ileri bir geri gidiyor canım sıkılıyor zaten bu ay hedefim 70 kiloBu ay kolaylıkla 70 gelirsin aGülme lanİki ileri bir geri gidiyor canım sıkılıyor zaten bu ay hedefim 70 kilo