Elif_Eylul
Daimi Üye
Komutanmi kendine hayri yok aGel sende bize komutan ol![]()

Komutanmi kendine hayri yok aGel sende bize komutan ol![]()

Niye kız işlerinde bitti işte gel hep birlikte yapalım belki(şüpheli) motive oluruzKomutanmi kendine hayri yok a

MaşAllah canımBn atayım adımlarımı tarih yukarda canimler Ekli dosyayı görüntüle 49715
Diyette yapıyor musunBn atayım adımlarımı tarih yukarda canimler Ekli dosyayı görüntüle 49715
Yapiyor deniz kenari restorantta aDiyette yapıyor musun

Elimde seccadeler var dışarıya aNiye kız işlerinde bitti işte gel hep birlikte yapalım belki(şüpheli) motive oluruz

Oraya kahve içmeye gidiyor ablasıııııYapiyor deniz kenari restorantta a

Verilir kız neden verilmesin yarın başlayalım mı hep birlikteElimde seccadeler var dışarıya a
Yemeden oturarak verilirse deneriz a
Oraya kahve içmeye gidiyor ablasııııı
Yok estağfurullah neden başlayalim aVerilir kız neden verilmesin yarın başlayalım mı hep birlikte

Yapmaya çalışıyorumDiyette yapıyor musun
O sorun bizde de var canım kardeşim gilde geldiğinde iyice saldımYapmaya çalışıyorum
Ama çooook kilo aldım
Yüne başladım 3 hafta olacak
Olur canımO sorun bizde de var canım kardeşim gilde geldiğinde iyice saldım
Tamamsak yarın hep birlikte başlayalım bu sayfa da ne dersiniz tek başına zor oluyor

Maşallah :nazarBn atayım adımlarımı tarih yukarda canimler Ekli dosyayı görüntüle 49715
14 bin olmuşMaşallah :nazar

Başlayalım ben gün sonu paylaşayım sabahtan takmadım saatimi unuttum öğlen taktım şu an 5000 de 10000 tamamlayımO sorun bizde de var canım kardeşim gilde geldiğinde iyice saldım
Tamamsak yarın hep birlikte başlayalım bu sayfa da ne dersiniz tek başına zor oluyor