Elif_Eylul
Daimi Üye
Kilo verdikmi diye a

Kilo verdikmi diye a

Hey Allahım ya bende ne diyor diyorumKilo verdikmi diye a
Daha dur sabah sabah ben yeni yiyorum sen ne yedinde berbatsinBugün berbat geçiyor bakalım sonu nasıl olur
1,5 poğaça bitmedi bi türlüDaha dur sabah sabah ben yeni yiyorum sen ne yedinde berbatsin
ŞU avakadonun nesini seviyonuz beee1,5 poğaça bitmedi bi türlü
1 kase mercimek çorbası
Az Domates 2-3 dilim avokado
Beybi aldım efsoooo ımmmmmmımmmmmŞU avakadonun nesini seviyonuz beee
Hayırdır yedin mi yoksamYarın bakalim ne halt yicez![]()

Ben onu yarım ezip içine karabiber,pulbiber az limon sıkıyorum ve kekik ile karıştırıyorum kızartılmış ekmeğe sürüyorum efsane oluyor ben öyle seviyorum kahvaltı daŞU avakadonun nesini seviyonuz beee
Kız poğaçayı neden yiyorsun1,5 poğaça bitmedi bi türlü
1 kase mercimek çorbası
Az Domates 2-3 dilim avokado

Sabah bile yemedim vallaHayırdır yedin mi yoksamGerçi bütün hafta yedin sen

Ekmek mi vardı evdeKız poğaçayı neden yiyorsun
Bn pul biber limon döküp yutuyorumBen onu yarım ezip içine karabiber,pulbiber az limon sıkıyorum ve kekik ile karıştırıyorum kızartılmış ekmeğe sürüyorum efsane oluyor ben öyle seviyorum kahvaltı da
Ekmek yoksa yulaf al onu yeEkmek mi vardı evde

Öyle yiyemem tadı değişik geliyor ama her baharatı döker öyle yerimBn pul biber limon döküp yutuyorum

Tövbe yarabbim o yulaftaEkmek yoksa yulaf al onu yeBen dün evde ekmek yok diye yulaf tost yaptım
He ama işte baharat atınca bir derece oluyorTövbe yarabbim o yulafta
Aaa vardı unutttumEkmek yoksa yulaf al onu yeBen dün evde ekmek yok diye yulaf tost yaptım
Bende Arada kahvaltılık mısır gevreği alcam değişiklik olsun diyeAaa vardı unutttum
Bende var cikolataliBende Arada kahvaltılık mısır gevreği alcam değişiklik olsun diye