Her Gece Elma Sirkesi İçen Ayda 3-4 Kilo Verir

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Dünkü konuşmamızda limonlu su, ballı su ve elma sirkeli su için demiştiniz. Nasıl içilmesini öneriyorsunuz peki?

Sabahları bir bardak kaynar suya bir limon sıkın. Özellikle kan yağları yüksek olanlara iyi gelir. Her gün bal şerbeti için, bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı bal koyun, içine bir limon sıkın, için. Ya da yarım limon. 100 kiloluk adam bir limon sıksın, 50 kiloluk adam yarım limon.

Neden? Limonun fazlası zarar mıdır?

Tabii.. Kanı sulandırır. Her gece yatmadan bir bardak kaynar suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içerseniz, yine bedenin bütün toksinlerinin atılmasına yardımcı olur. Bir ayda 3-4 kilo verdirir, toksinleri atar bedeninizden. Çok önemlidir, kan yağları ve kolesterolü düşürür. Zayıflamaya yardımcı olur.

Günde bir elma tüm vitamin ihtiyacınızı karşılar

Peki günde bir elma yemek bütün vitamin ihtiyacımızı karşılar mı?

Tabii. Her gün mutlaka bir elma yiyeceksiniz. Bedene en uygun meyve ve asit, elma ve elma sirkesidir. Biz bütün kış elma pekmezi yerdik. Üç kardeştik, hiçbirimiz hasta olmadık. İlaç kullanmadık. Ne zaman İstanbul’a geldik, hastalanmaya başladık.

Ahmet maranki
 

su.ay

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
1.293
Tepki
1.545
Puan
113
Yaş
47
Konum
kayseri
BEN daha önce 1-ay elma sirkesini sabah akşam balla karıştırp içmiştim. kilo vermiştim. bu ara tekrar kilolar yağlar fırladı. 2-3 gün oldu tekrar başladım bakalım bu sefer nasıl bie sonuç alacağım.
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
evet elma sirkesi özelliklede asabhlarıda aç karnına ılık suyla birlikte limonu sıkıp için kilo vermede çok işe yarıyo ben yapıyorum ve faydasını görüyorum ama şu sirkeyi birtürlü içemiyorum midemi bulandırıyo
emeğine sağlık fındığım paylaşım için teşekkürler bitanem:eek::eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst