Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hava mı atıyorsun hı -kizgin ne var yani benimde var günlük sporum :hihh:
Elif20---> sabah+akşam=Yürüyüş 1 saat ,2 litre su,bol bol salata,form light bisküvi ve ekmek,ve spor aletinde sabah+akşam 1000 hareket :hihh:
darısı bana artık.. bende 1 saat önce yürüyüşten geldim,az öncede spor aletindeki hareketlerimi tamamladım .. Ben de 4 kilo verdim ama benim ki şişkinlikti sanırım çok çabuk gitti,darısı artık diğer kalan 5 kilomun başına :dusun: kocişimin yanına manken gibi gitmem gerek
canım benim ben diyet yapmıyorum .. Sadece günde en az 2 litre su bitiriyorum,bol bol yeşillik ve forum light ekmek yiyorum .. Aralarda meyve yiyorum portakal ,mandalina ve kivi tüketiyorum.. Light bisküvi alıyorum arada .. Sabah+akşam 1'er saat yürüyüşüm var ve spor aletinde sabah+akşam toplam 1000 hareket yapıyorum benimkiler bundan ibaret..
Sahil cok yakın bize bisikletimle iniyorum ve bisiklete binerek basenlerimi eritmeye calısıyorum ky:
Günde 1,5 litre su + dinlenme + vaktim olursa 1saat tempoda koşu yediklerime dikkat ediyorum şuanki kg 46
Saol canım evet
kilom az ama basen var canım nedense onlar biraz moralimi bozuyor bende bisiklet sporu yaparak hem kalan yağları eritiyorum hemde formda kalıyorum