Kış gelini olacaksın, bende ocakta evlenmiştimAralıkta Allah'tan bir mani çıkmazsa
Kış gelini olacaksın, bende ocakta evlenmiştimAralıkta Allah'tan bir mani çıkmazsa
Evet. Keşke benimkinde de yağsaKış gelini olacaksın, bende ocakta evlenmiştimdügünüm yağmurluydu
Anladım hayırlısı olsunEvet. Keşke benimkinde de yağsaHerkes neden yaz yapmıyorsunuz diye sordu. Başka şehirlerde de akrabamız var çünkü ama buralar öyle sıcak ki yazın resmen eziyet.
Nişanı yazın ortasında yaptık aile arasında yapış yapış olduk, ne makyaj durdu, ne saç durdu doğru düzgün. Kıyafetleri giydik fotoğraf çekildik sonra normal şortumuzu, bluzumuzu giyindik. Herkes sıcaktan kendinden geçti
Güle güle kullanBunu aldım denedim çok pratikti Ekli dosyayı görüntüle 48192
Sende güle güle kullan ablaBen kahvaltılı aldım cam olandan
Nerden aldın gı bunu sırbistandanmıBunu aldım denedim çok pratikti Ekli dosyayı görüntüle 48192
Yok kız dün anpadanNerden aldın gı bunu sırbistandanmı
Anpa ne magza mo ay ben geride kalmisim banada simdi rondo falan lazım kırıldı öncekisiYok kız dün anpadan
Büyük market yok mu Anadolu yakasında var anpa gross diye geçiyorAnpa ne magza mo ay ben geride kalmisim banada simdi rondo falan lazım kırıldı öncekisi
Ben istanbulda degilimki artıkBüyük market yok mu Anadolu yakasında var anpa gross diye geçiyor

Kartalda var o tarafa yolun düşerse bakarsın canımBen istanbulda degilimki artıkbir kere daha üzüldüm bak
İnşallah canımKartalda var o tarafa yolun düşerse bakarsın canım
Ben makinaya atıyorum bunlari bisey olmuyor iyi günlerde kullanEkli dosyayı görüntüle 48639 kahvaltı takımı aldım bu desen modelde. Seramikmiş eldemi yıkanır makine demi ? İki kasesi bir kayığı 6 adet servis tabağı var.
Bunu aldım denedim çok pratikti Ekli dosyayı görüntüle 48192
Güzel günlerde kullanın kizlarMarkette kargo şeysi belese gelsin diye aldım
Ben makinaya atıyorum bunlari bisey olmuyor iyi günlerde kullan
Güzel günlerde kullan tabağın altında veya kolisinde makinada yıkanabilir amblemi varmı? Resimdeki gibi koydum bakEkli dosyayı görüntüle 48639 kahvaltı takımı aldım bu desen modelde. Seramikmiş eldemi yıkanır makine demi ? İki kasesi bir kayığı 6 adet servis tabağı var.