Hanımlar en son eviniz için ne aldınız..!

Maya.

Daimi Üye
Tepki
45.148
:krnz::krnz:
Fincan aldım yanar dönerli :interest:
Na içinde kahveylede böyle haha reklamdegil haha
Ekli dosyayı görüntüle 47901
Vaaay cpk güzel güle güle iç haha
ZengooooooooOoOooOOoooOooo hayırlı olsun bitanem
Sağol beybi
Hava temizleyici canımm
Hava nemlendirici canmm bebisli evler için astım hastaları için falan şahane bişey. Hava temizliyor hemde soguk sıcak üflemeliside var @Maya. seninki hot&cool olandanmı
Eveeet hot cool aynı benim gibi

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.220
Bayadır varya mağazada demek sen denk gelmedin
Nette sitesinde var onu demiştir
Ben o yöne cok bakamıyorum mağzada hep bi curcuna oglana bak kıza bak haha kuduran cocum var alısveriste bide oraya sıra gelmiyor haha geçen arkadas bebek görme diye 2 tane kazak almis bende begenmedim degisime gittim onların yerinede bisi bulamadım o fiyata fincan aldım haha

Tepki
1.208
Ne kadar tuttu eşyalar siz ne aldınız onlar ne aldı :D
Onlar aldı. Kelebek ten sadece tv ünite yemek masası, sandalyeleri ve orta sehpası 100 bin TL.
Yatak odası, gardırop, makyaj masası doğtaş tan 70 bin tuttu.
Beyaz eşyaları, arçelikte arkadaşımız var Allah'tan onları indirimli aldık biraz. ( tam hatırlamıyorum ama o da tuttu bir 100 bin falan.
Birlikte seçtik ama nişanlım ödetmedi bişey. ( ben şuan para kaxanamıyorum) Biz zaten öyle masraflı düğünde yapmicaz sadece nikah, küçük kokteyl gibi. Yoksa bütün altınları düğüne vericez gibi duruyor. Zaten çok altında gelmez bu dönemde.

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.023
Onlar aldı. Kelebek ten sadece tv ünite yemek masası, sandalyeleri ve orta sehpası 100 bin TL.
Beyaz eşyaları, arçelikte arkadaşımız var Allah'tan onları indirimli aldık biraz. ( tam hatırlamıyorum ama o da tuttu bir 100 bin falan.
Birlikte seçtik ama nişanlım ödetmedi bişey. ( ben şuan para kaxanamıyorum) Biz zaten öyle masraflı düğünde yapmicaz sadece nikah, küçük kokteyl gibi. Yoksa bütün altınları düğüne vericez gibi duruyor. Zaten çok altında gelmez bu dönemde.
Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Bncede en güzeli nikah en azından salon borcuyla uğraşılmaz
İstanbul’da mısın?
Ne takı gelirse başka şeye kullanırsınız

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.220
Maşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun, dügün ne zaman?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar