Antepliseda
Daimi Üye
Evet farklı şekilde kullananlarıda duydum.Ben bunu duvarları silmek için kullanıyorum
Evet farklı şekilde kullananlarıda duydum.Ben bunu duvarları silmek için kullanıyorum
Hazır ıslak mendiller pratik oluyor artık bebekli her eve şartEvet farklı şekilde kullananlarıda duydum.
Yeterince pratikleşseydin bunun suyuyla deterjanıyla uğraşana kadar çay kahve koltuğa geçti anamEkli dosyayı görüntüle 45342 buda daha önce çıkmıştı . Spreyli olan mop.
Bunu azıcık dökülen yerleri silmeye almıştım.
öyle normal .
Bu şimdi ki vileda setini genel temizlik için almış oldum.
bebekli olunca malum daha pratik olan ürünleri tercih etmeye başladım.
Yüzey temizlik havlusu yazanHazır ıslak mendiller pratik oluyor artık bebekli her eve şartbişey dökülünce hemen çek sil tamam
Evet oda doğru .Yeterince pratikleşseydin bunun suyuyla deterjanıyla uğraşana kadar çay kahve koltuğa geçti anamelinin altına ıslak mendil stokla
tabi oglan 1 yaşa gelsinde daha cok tecrübe olur
dimi kız @Bitterçikilata
Sirkede dök suyunaBen kaynar suyla siliyorum evi sürekli mis gibi
Ooo Bnm stok daha bitmedi desemYeterince pratikleşseydin bunun suyuyla deterjanıyla uğraşana kadar çay kahve koltuğa geçti anamelinin altına ıslak mendil stokla
tabi oglan 1 yaşa gelsinde daha cok tecrübe olur
dimi kız @Bitterçikilata
Sirkeli 2 haftada bir siliyorum, 1 hafta çamaşırsulu 1 hafta sirkeli 1 hafta bulasik tabletli, 1 hafta sirkeli böyle dönüsümlü ama hep kaynar su ile cocuk oldugundan beriSirkede dök suyuna
Bende geçen koliyle almistim 4-5 ay ol 24 lü bayağ gidiyor koliyle alıncaOoo Bnm stok daha bitmedi desem
Bn her seferinde sirke koyuyorumSirkeli 2 haftada bir siliyorum, 1 hafta çamaşırsulu 1 hafta sirkeli 1 hafta bulasik tabletli, 1 hafta sirkeli böyle dönüsümlü ama hep kaynar su ile cocuk oldugundan beri
Bizde parke olmadığı için evde yeni karıncalar var uyuz oluyorumBn her seferinde sirke koyuyorum
Parkeye çamaşır suyu koymuykrum banyo mutfağa koyarım
Bn ahşap temizleme vs kullanıyorum
Bulaşık tabletiyle niye
Duası varmış onu okuBizde parke olmadığı için evde yeni karıncalar var uyuz oluyorumyok olsunlar diye mecbur arada çamasır suyu yapıyorum
bulasık tabletide parlatıcılı sirkeli olanı alıyorum ben pırıl pırıl oluyor içime öyle siniyor anca
Gitmiyorlar kız naptıysam bunlar heryerdeler gerçi bereket diyorlar amaDuası varmış onu oku
Nane yaprağı tarçına gelmiyor diyorlar
Güle güle kullan canım bende tepsi istiyorum hep unutuyorum almayı
Kullanislimi peki memnunmusunBunu aldımha
Çok memnunum. Hep şarjda duruyorKullanislimi peki memnunmusun
Şarz kablolumuydu bu