7-10 güne kadar yapabiliyormuş. Bazı yorumlar okudum ne kadar doğru bilmiyorum bizim millete insanı korkutmaktan zevk alan bir kesim var ne yazık ki.. 2 ay gecikmiş birinin sözdeDoğru çıkardı
Kullandığınız ilaç ne kadar gecikme yapıyormuş baktınız mı?
Ben doğumdan 2 ay sonra regl gördüm ve düzenliydi bütün düzeni bozdum ella içerek ama mecbur kaldımBebegin daha 7aylıkmış zaten daha normale dönmemısti adetin ben 1sene olmadim
Bebeğin küçük süte zarar vermesinVallahi 2 gün çörek otunu kaynatıp içtim bir işe yaramadı maydanoza başlıyım bakayım etki edecek mi
MaşallahBebegin daha 7aylıkmış zaten daha normale dönmemısti adetin ben 1sene olmadim
1 ay tek emzirebildim sütüm yoktu mama alıyor bir de ek gıda biraz daha bekleyeyim olmazsam doktora giderimBebeğin küçük süte zarar vermesin
Emziren anne için uygun mu araştır bnce
Kadın doğuma gitsen durumu anlatıp söktürücü verse
Hee valla sorma cinsim yaaa reglide cins aMaşallah
Oğlanda 2,5 ay, kızda 3 ay sonra oldum hemen

O zmn sorun olmaz bn emzirme var sandım kusura bakmayın1 ay tek emzirebildim sütüm yoktu mama alıyor bir de ek gıda biraz daha bekleyeyim olmazsam doktora giderim
Yok sorun değil beklemekten başka çarem yokO zmn sorun olmaz bn emzirme var sandım kusura bakmayın
Stres yapma o da çok etkiliyor
sizin ayınızda ben 10-15 gün gecikmiştim şimdi de mesela 3 gün falan geçtiBugün adetim 3 gün gecikti test yaptım ilişkiden de 23 gün geçti erken gebelik testi negatif çıktı adet söktürücü bitki çayı var mı bildiğiniz
Ertesi gün hapından sonra mısizin ayınızda ben 10-15 gün gecikmiştim şimdi de mesela 3 gün falan geçti
Yoktur bişey streste geciktirirBen 16. Günde verdiğim betayla artık geç döllenmenin ortadan kalktığına inanmak istiyorum yani olsa mutlaka bir testte belli olurdu diye düşünüyorum ve tek riskli ilişki 11 ocakta oldu zaten
Benimde hala gecikir yada erken olurum 3-4 gün hep oynuyorsizin ayınızda ben 10-15 gün gecikmiştim şimdi de mesela 3 gün falan geçti
Haber ederim sizi deYoktur bişey streste geciktirir
Olsa dediğin gibi çıkardı stres yapma olursunBen 16. Günde verdiğim betayla artık geç döllenmenin ortadan kalktığına inanmak istiyorum yani olsa mutlaka bir testte belli olurdu diye düşünüyorum ve tek riskli ilişki 11 ocakta oldu zaten
yok ondan kullanmadım hiç yani genel olarak 1 yıl gecikmeli olur herhalde onu demek istedim haptan bağımsızErtesi gün hapından sonra mı
di mi 1 yıl falan gecikir? benim eskiden saat gibiydiBenimde hala gecikir yada erken olurum 3-4 gün hep oynuyor