Günün Film Önerisi

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
472715.jpg

Jumanji

Saat : 19:15 - 21:15 (120 dakika)
24_.png

Tür : Sinema (Macera, Komedi)
Oyuncular : Robin Williams, Jonathan Hyde, Kirsten Dunst, Bradley Pierce
Yönetmen : Joe Johnston

İçine kapanık ve yalnız bir çocuk olan Alan Parrish, babasının fabrikasının yakınlarında bir sandık bulur. Sandığın içinden Jumanji adında bir oyun çıkar. Oyunu eve getiren Alan, arkadaşı Sarah ile tesadüf eseri oyuna başlar. Ancak bu oyun bildiğimiz çocuk oyunlarından farklıdır. Çıkan zarlara göre türlü felaketlerin başa geldiği bu oyunda, Alan ve Sarah, Jumanji'ye çekilir ve 25 yıl oyuna hapsolurlar. Ta ki oyun başka çocuklar tarafından oynanana kadar...
Bende 2.sini izledim hatta burda tavsiye ettim. Çok güzeldi

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Mom and dad nicolas cage in değişik bir film. Hep aynı şeylerden sikilanlara önerilir

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.163

The Fountain

The Fountain, üç farklı zamanda biriminde, bir adamın sevdiği kadını kurtarmak için başından geçen bin yıllık serüveni konu almaktadır. 15. yüzyılda İspanya'da yaşayan Tomas ölümsüzlük verdiği sanılan efsanevi bir çeşmenin arayışına çıkar. Günümüzde, Tommy Creo isimli bir bilim adamı, kanser olan eşi İzzy'yi kurtarabilmek için umutsuzca bir tedavi yöntemi keşfetmeye çalışmaktadır. 25. yüzyılda, astronot olan Tom ise uzaydaki gezintisi sırasında kendisini çok uzun sürelerdir rahatsız eden olayların arkasındaki gerçekleri keşfeder. Bu üç adamın hikayesi tek ve ortak bir gerçeğe uzanmaktadır...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.634
IMG_9721.jpeg

Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen Tommy Wirkola | Senarist Max Botkin, Kerry Williamson
Oyuncular: Noomi Rapace, Glenn Close, Willem Dafoe
Orijinal adı What Happened to Monday?

Özet
Dünyanın nüfus artışı sebebiyle yeni bir yasa getirilmiştir ve aileler artık sadece birer çocuk sahibi olabilecektir. Ancak birbirinin birebir aynı olan yediz kız kardeşler hükümetin konuyla ilgilenen ve acımasız Nicolette Cayman tarafından yönetilen kolu Çocuk Tahsisi Bürosu'yla tehlikeli bir saklambaç oynamaktadır. Göze batmamak adına hepsi sanki tek bir kişiymiş gibi davranmaktadırlar. Karen Settman adında tek bir kadın olarak haftanın her günü farklı bir kardeş dışarı çıkmaktadır. Ancak büyükbabaları tarafından haftanın 7 günüyle adlandırılan kardeşlerden birinin bir gün eve geri dönmemesi bütün düzeni yıkacaktır...

Başrollerinde Noomi Rapace, Willem Dafoe ve Glenn Close'un yer aldığı bilim-kurgu gerilim filminin yönetmen koltuğunda Tommy Wirkola yer alırken filmin senaryosunu ise Max Botkin ile Kerry Williamson kaleme aldı.

acelyakaratas

Yeni Üye
Tepki
0
310+to+Yuma.jpg

3:10 Yuma Treni (3:10 to Yuma)

Saat : 19:50 - 22:20 (150 dakika)

Kanal : Kanaltürk

Tür : Sinema (Aksiyon, Suç)

Oyuncular : Russell Crowe, Christian Bale, Logan Lerman, Dallas Roberts, Ben Foster

Yönetmen : James Mangold

19. yüzyılın sonlarında vahşi batıyı haraca kesen bir çetenin namlı lideriyle onu kanuna teslim etmeye çalışan bir çiftçinin başından geçenler anlatılıyor. Filme adını veren trene yetişmeye çalışan çiftçi Dan Evans ve haydut Ben Wade karşı saflarda olsalar da aynı kumaştan biçildiklerini anlayan ve İç Savaş sonrası Amerikada iyi ve kötü gibi kavramların vicdani değil de hdfilmcenneti politik olarak değerlendirildiğinin farkında olan karakterlerdir. Biri ailesini geçindirmek zorunda olduğu için onuruna yediremediği bazı şeyleri sineye çekmek zorunda kalan, diğeriyse western film izle gittiği her kasabada kendisiyle kaçmayı kabul edecek bir kadın arayan bu ikili, tam da demiryollarının ülkeyi kuşatmaya başladığı bir zaman diliminde karşı karşıya gelir. Yüksek aksiyonu, birinci sınıf oyunculukları ve izleyiciyi duygusal anlamda ele geçirmeyi başaran hikayesiyle Yuma Treni, son yıllarda çekilmiş en iyi westernlerden biri...

çok güzel bir film herkese tavsiye ederim

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.634
Konusu enteresanmış bak bunu izlesem mi acaba :tv:
İzledinmi balım :D güzel filmdi ben izlemiştim 7 tane yediz kız çocuk o dönem kraliçe yasaklıuor 1 cocuga izin var eşi dogumda ölüyor babaları 1 cocuk olarak kimlik cıkartıp hepsini aynı kimlikle yaşatmaya çalışıyor çok enteresan :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.163
İzledinmi balım :D güzel filmdi ben izlemiştim 7 tane yediz kız çocuk o dönem kraliçe yasaklıuor 1 cocuga izin var eşi dogumda ölüyor babaları 1 cocuk olarak kimlik cıkartıp hepsini aynı kimlikle yaşatmaya çalışıyor çok enteresan :D
İzledim :tv: Kızların küçüklüğü çok tatlıydı ama büyüyünce sevimsizleşmişler :D Şey kötüydü ama ya büyükbabaları (baba değildi) birinize olan şey hepinize de olmalı dedi ya o cidden sinir bozucuydu bir de gerçekçi yapmışlar. Kızlardan birinin sinyali gittiğinde (Monday) örgülü saçlı kızıl kardeşi (Tuesday) ya öldüyse bizim hayatımızda biter diyor ne kadar tatlı kardeşsin diyesim geldi :neee: Kardeşi yok ortada bu koyun can derdinde kasap et derdinde gibi olmuş. Glenn Close şeye benzememiş mi hani Robin Williams bir filmde çocuklarını görebilmek için dadı kılığına giriyordu ya oradaki tipine çok benzemiş gibi geldi bana gözlüksüz hali :cokkomik:
Ekran görüntüsü 2025-09-26 140711.png
Ekran görüntüsü 2025-09-26 140738.png

Keşke bu konu film değil de şu dönemde 8 bölümlük dizi falan yapılsaymış 2 saatlik film olunca her şey hızlı hızlı gelişmiş yüzeysel kalmış dizide daha da detaylandırılırdı.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.634
IMG_6331.jpeg

Evdeki Düşman
Film, 2009

Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Senarist: Alex Mace, David Leslie Johnson
Yapımcı: Leonardo DiCaprio, Susan Downey, Joel Silver, Steve Richards, Don Carmody, Ethan Erwin

Evdeki Düşman (özgün adı: Orphan), yönetmenliğini Jaume Collet-Serra'nın yaptığı ve başrollerini Vera Farmiga, Peter Sarsgaard ve Isabelle Fuhrman'nın paylaştığı 2009 yapımı gerilim filmidir. Film, doğmamış çocuğun ölümünden sonra 9 yaşındaki gizemli bir kızı evlat edinen bir çifti konu ediniyor.

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.634
İzledim :tv: Kızların küçüklüğü çok tatlıydı ama büyüyünce sevimsizleşmişler :D Şey kötüydü ama ya büyükbabaları (baba değildi) birinize olan şey hepinize de olmalı dedi ya o cidden sinir bozucuydu bir de gerçekçi yapmışlar. Kızlardan birinin sinyali gittiğinde (Monday) örgülü saçlı kızıl kardeşi (Tuesday) ya öldüyse bizim hayatımızda biter diyor ne kadar tatlı kardeşsin diyesim geldi :neee: Kardeşi yok ortada bu koyun can derdinde kasap et derdinde gibi olmuş. Glenn Close şeye benzememiş mi hani Robin Williams bir filmde çocuklarını görebilmek için dadı kılığına giriyordu ya oradaki tipine çok benzemiş gibi geldi bana gözlüksüz hali :cokkomik:
Ekli dosyayı görüntüle 47797Ekli dosyayı görüntüle 47798

Keşke bu konu film değil de şu dönemde 8 bölümlük dizi falan yapılsaymış 2 saatlik film olunca her şey hızlı hızlı gelişmiş yüzeysel kalmış dizide daha da detaylandırılırdı.

Evet birinin parmagı kopuyor babaları diger dört kızında parmagını kesiyor ayy oraya cok etkilenmiştim. Yani o kaybolanda koca peşinde bacım haha onun yüzünden olan oluyor :D evet dizi olarak düşünülebilinirmiş daha çekici olabilirdi ama olsun genede izlendi işte haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
85.163
Evet birinin parmagı kopuyor babaları diger dört kızında parmagını kesiyor ayy oraya cok etkilenmiştim. Yani o kaybolanda koca peşinde bacım haha onun yüzünden olan oluyor :D evet dizi olarak düşünülebilinirmiş daha çekici olabilirdi ama olsun genede izlendi işte haha
O şaşkında kafa yok kafa konuşturmasın beni şimdi diğer kardeşler bunu bir temiz döveydi de görseydi dünyanın kaç bucak olduğunu hahaKonusu dizi olmaya çok müsait bir de her kardeşin adıyla bölüm başlardı falan güzel olurdu. Hatta başrole şu Wednesday dizisindeki Jenna Ortega'yı koyacaksın miis :D Belki benzer bir şey yapan olur

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
72.634
O şaşkında kafa yok kafa konuşturmasın beni şimdi diğer kardeşler bunu bir temiz döveydi de görseydi dünyanın kaç bucak olduğunu hahaKonusu dizi olmaya çok müsait bir de her kardeşin adıyla bölüm başlardı falan güzel olurdu. Hatta başrole şu Wednesday dizisindeki Jenna Ortega'yı koyacaksın miis :D Belki benzer bir şey yapan olur
hahahaha dimi tam sopalık :kriz: her ailede bi çapkın oluyor haha :interest: Gidişat güzel olurdu çıkar mutlaka yapan biri haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar