Günün Film Önerisi

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
Günün Filmi

gotmail.jpg

Mesajınız Var - You've Got Mail

Yönetmen Nora Ephron
Senaryo Miklós László,Nora Ephron,Delia Ephron
Görüntü Yönetmeni John Lindley
Müzik George Fenton

Oyuncu
Tom Hanks -Joe Fox
Meg Ryan -Kathleen Kelly

Joe fox kitap marketleri zinciri sahibi bir patrondur.Kathleen Kelly ise işlettiği küçük kitapçı dükkanı ile Fox'un acımasız rekabetine karşı koymaya çalışan küçük bir işletme sahibidir.Kader bu 2 ayrı insanı internette karşı karşıya getirir


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
the_wedding_planner.jpg


The Wedding Planner

Darısı Başıma - The Wedding Planner
Yönetmen: Adam Shankman,
Senaryo: Michael Ellis, Pamela Falk

Oyuncular: Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Judy Greer, Bridgette Wilson, Kevin Pollak, Justin Chambers, Alex Rocco, Kathy Najimy, Philip Pavel, Joanna Gleason, Frances Bay, Lou Myers, Charles Kimbrough, Cortney Shounia, Fred Willard

Tür: Dram, Komedi, Romantik

Mary Fiore, San Francisco'nun en prestijli evlilik planlamacılarından biridir ve başkalarının aşklarını evliliğe dönüştürmekten kendisine ait bir aşk hayatı fikri ona çok çok uzaktır.Fiore son olarak internetin en büyük iş kadınlarından Fran Donolly'nin düğününü planlaması için tutulmuştur. Bu yeni işinin sevincini yaşamakta olan Mary, bir gün yolda yürürken caddenin yukarısından kendisine doğru kaymakta olan büyük bir çöp kutusunun altında kalmaktan son anda kurtulur. Üzerine atlayarak onu çöp kutusundan kurtaran yakışıklı Dr. Steve Edison'la birlikte hayatının en güzel akşamını geçirdikten sonra Mary sonunda aşka inanmak için bir nedeni olduğunu farkeder. Fakat durum Mary'nin zannettiğinden çok daha karmaşık bir hal alacaktır çünkü Steve, Fran Donolly'nin müstakbel eşidir ve Mary de onların düğün planlamacısıdır. Mary'nin başına gelebilecek en kötü şey gelmiş, kariyeri ile duyguları arasında bir seçim yapmak zorunda kalmıştır.Mary işlerin daha fazla karışamayacağını düşünmektedir ki babası Salvatore'nin, kızını Sicilya'ya henüz gelmiş olan Massimo Lanzetta ile evlendirmek için hazırlıklara başlamış olduğunu öğrenir.




 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Teşekkürler bitanem

Yıldız tozunu izledinizmi çok ğüzellll :huhuu:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
Ben izledim güzeldi 55:
---------------------------------------
Günün Film Önerisi

images


The Patriot - Vatansever

Yönetmen :Roland Emmerich
Senaryo Robert Rodat

Oyuncu Rol

Mel Gibson - Benjamin Martin
Heath Ledger - Gabriel Martin
Joely Richardson - Charlotte Selton
Jason Isaacs - Col.William Tavington
Chris Cooper - Col. Harry Burwell
Tchéky Karyo - Jean Villeneuve
Tom Wilkinson - Gen. Lord Charles Cornwallis

Şiddetli geçen Fransa - Hindistan savaşının kahramanı Benjamin Martin (Mel Gibson), kötü geçmişini geride bırakmak ve ailesinin barış içinde yaşayabilmesini sağlamak için savaşmamaya yeminlidir.

İstediği son şey, İngilizlere karşı savaşa geri dönmektir. Fakat oğullarından biri savaşta öldürülünce ve en büyük oğlu Gabriel de (Heath Ledger) savaşa katılmaya karar verince, Martin'in hayattaki en değerli varlıklarını korumak için yapabileceği bir şey kalmaz ve bir kez daha kanlı gerçekle yüzleşmek için savaşa katılır.
images
images
images


images
images
images


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
the-life-of-david-gale_29242.jpg

Ölümle Yaşam Arasında - The Life Of David Gale

Yönetmen: Alan Parker
Senaryo: Charles Randolph

Oyuncular: Kate Winslet, Kevin Spacey, Rhona Mitra, Laura Linney, Jim Beaver, Matt Craven, Gabriel Mann, Cloe King

Texas Üniversitesi'nde profesör olan David Gale, ölüm cezasına şiddetle karşı çıkan ve bu cezanın kaldırılması için uğraş veren bir aktivisttir.

Gale, tecavüz edilen ve feci şekilde öldürülen bir meslektaşının ve dava arkadaşının cinayet zanlısı konumuna düşer, kendini aklayamaz ve ölüm cezasına çarptırılır.

Cezanın infazına yalnızca üç gün kala, Gale özel bir röportaj için bir süredir peşinde olan gazeteci Elizabeth Bloom'la konuşmayı kabul eder. Bu, Bloom için masum bir röportaj olmanın ötesine geçecek, genç kadın Gale'in yaşamının kendi ellerinde olduğunu fark edecektir...


Çok şaşırtıcı bir finali var

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
2006-09-23_205000_family_stone_02.jpg


The Family Stone - Aile Bağları

Yönetmen: Thomas Bezucha
Oyuncu: Claire Danes, Dermot Mulroney, Diane Keaton, Rachel McAdams, Sarah Jessica Parker

Tür: Komedi, Romantik


Filmin Konusu:

Stone ailesinin yıllık Noel buluşması, büyük oğul Everett'in kız arakadaşı Meredith'in aileye takdimi için en uygun zamandır. Hazır bütün aile tatili bir arada geçirecekken Meredith herkesi tanımak için yeterli zaman bulacaktır.
Ancak bohem ve kaotik Stone ailesi için Meredith, kavram olarak bile oldukça yabancıdır. New Yorklu güçlü, zengin, kontrollü iş kadını New Englandlı sıradan aileye çok soğuk ve ulaşılması zor görünmektedir.
Benzer duyguları taşıyan Meredith de işin içinden nasıl çıkacağını bulamayınca kardeşi Julie'den yardım ister. Julie'nin gelişi az da olsa dikkatlerin üzerinden kaymasını sağlayacaktır.

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
askingucu.jpg

Aşkın Gücü / What Dreams May Come

Yönetmen:Vincent Ward
Müzik:Michael Kamen
Süre:1 saat 53 dk
Oyuncular: Robin Williams, Cuba Gooding Jr.,
Max von Sydow, Annabella Sciorra, Carin Sprague

Annie ve Chris (Robin Williams) mükemmel bir uyum sağlamış çifttir. Adeta birbirleri için yaratılan bu çiftin mutlulukları, trafik kazasında çocuklarını kaybetmeleriyle tamamen tersine döner. Annie bu durumun ağır yükünü taşıyamamaktadır, Chris ise O’nu ayakta tutmak için elinden geleni yapar. Ancak bir zaman sonra Chris de yaşama veda eder. Buna dayanamayan Annie ise intihar ederek yaşamını sonlandırır. Chris cennettedir, Annie ise cehennemde. Ama Chris’in büyük aşkı, cenneti bile gözden çıkarabilecek kadar derindir…

Robin Williams‘in en çok beğenilen filmlerinden olan ve yayınlandığı tarihten günümüze kadar, konusu ve barındırdığı fantastik-dram-romantizm temaları ile ön planda durmuş bir film.


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
pride-and-prejudice_18516.jpg

Pride & Prejudice (2005)

YönetmenJoe Wright
Senarist Deborah Moggach
Roman Jane Austen

Oyuncular
Keira Knightley -Elizabeth Bennet
Matthew Macfadyen -Bay Darcy
Talulah Riley -Mary Bennet
Rosamund Pike -Jane Bennet
Jena Malone -Lydia Bennet
Carey Mulligan -Kitty Bennet
Donald Sutherland -Bay Bennet
Brenda Blethyn -Bayan Bennet
Claudie Blakley -Charlotte Lucas
Sylvester Morand -William Lucas
Simon Woods -Bay Bingley

18.yüzyıl sonlarında, sınıf bilincinin hakim olduğu İngiltere'de beş kız kardeş olan Bennet'lar - Elizabeth veya Lizzie, Jane, Lydia, Mary ve Kitty, annelerinin iyi bir koca bulup geleceklerini güvence altına alma hayalleriyle büyütülmüşlerdir. Fakat, neşeli ve zeki bir mizaca sahip olan Elizabeth, kendisine düşkün olan babasının da desteğiyle hayatını daha farklı ve dolu dolu yaşamak için çabalamaktadır.


Zengin damat adayı Bay Bingley'nin yandaki malikaneye taşınmasıyla Bennet ailesini bir telaş sarar. Bu genç ve soylu delikanlının seçkin Londra çevresi ile askerlerden oluşan arkadaş grubu göz önüne alındığında, Bennet kardeşler için uygun bir eş bulmak zor olmayacaktır. Sakin ve güzel olan en büyük kız kardeş Jane, Bay Bingley'nin kalbini kazanmak üzere harekete geçer. Lizzie'nin ise yakışıklı -ancak sonradan anlayacağı üzere ukala- Bay Darcy ile tanışmasından sonra karşı cinslerin savaşı başlar.


Bu çiftler, pek sık karşılaşıp bir araya gelmelerine rağmen sonuçlar cesaret verici olmaktan uzaktır. Lizzie, kuzeni Bay Collins'in evlilik teklifine hiç de sıcak bakmaz ve babası tarafından desteklense de annesi ile Bay Collins tarafından şaşkınlıkla karşılanan red kararını verir. Günün birinde Bay Bingley, ardında kalbi kırık Jane'i bırakarak, aniden Londra'ya hareket ettiğinde Elizabeth, ablasını çok üzen bu karardan Bay Darcy'i sorumlu tutar. Ne var ki, kısa bir süre sonra, kardeşleri Lydia'nın sebep olduğu bir aile skandalı, Elizabeth'in gözlerinin açılmasına ve Darcy'nin gerçek yüzünü görmesine neden olur. Birbirini takip eden bu duygu fırtınalarından Bennet'lar da dahil olmak üzere herkes nasibini alır ve herkes hayatta neyin gerçekten önemli olduğu sorusunu kendine sormaya başlar.



images
images
images



Alıntı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
600full-the-negotiator-poster.jpg


Arabulucu - The Negotiator

Yönetmen F. Gary Gray
Senaryo James DeMonacoKevin Fox

Oyuncu - Rol
Samuel L. Jackson -Lt. Danny Roman
Kevin Spacey -Lt. Chris Sabian
David Morse -Cmdr. Adam Beck

Polis Danny Roman (Samuel L. Jackson) emeklilik fonunda yolsuzluk yapan polislerle ilgili bir dosyayı devralmıştır. Fakat bu skandalın ortaya çıkmasını engellemek isteyenler vardır. Danny, meslektaşlarının kurduğu bir komplo sonucu işlemediği bir cinayet ve zimmet suçlamasıyla karşı karşıya kalır. Şehrin merkezinde, içinde Chicago polisinin iç ilişkiler bürosunun da bulunduğu bir ofis binasının 20. katına çıkan Danny, burada bulunanları rehin alır. Rehineler arasında bulunan polis arkadaşı Chris Sabian'dan (Kevin Spacey) arabuluculuk yapmasını ister. Bundan sonra, şehrin merkezindeki gökdelende gerilim dolu bir serüven başlar...

images
images
images
images
images
images



Alıntı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
İzle canım güzel film :eek:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
Erin-Brockovich-soundtrack.jpg


Erin Brockovich (2000)

Yönetmen Steven Soderbergh
Senarist Susannah Grant

Oyuncular
Julia Roberts -Erin Brockovich
David Brisbin -Dr. Jaffe
Dawn Didawick -Rosalind
Albert Finney -Ed Masry
Valente Rodriguez -Donald




Erin Brockovich'in anlattığı hikaye gerçek bir olaydan alınmış. Filmin kahramanı olan Erin, genç, çok güzel ve zeki bir kadındır, ancak hayatta yapmak istediklerini gerçekleştirememiş, daha doğrusu önüne ihtiyacı olan fırsatlar asla sunulmamıştır. Üstelik evlenmeden çocuk yapmak gibi bir talihsizliği de vardır. Tek başına yaşayan Erin, bir avukatın yanında sekreterlik benzeri bir iş bulur ve bir süre sonra bürodaki dosyalardan birinde bir tuhaflık dikkatini çeker. Gayrı menkul dosyalarından birinde aynı zamanda sürüyle hastalık raporu vardır. Böylelikle patronundan araştırma yapmak için izin isteyen Erin, sonuç olarak çevredeki şirketlerden birinin üretim sırasında halkı zehirlediğini ve bunu ustalıkla gizlediklerini keşfeder. Bu arada yan komşusu olan genç adamla da hiç istememekle birlikte arkadaş olmuştur. Deri giysiler içindeki bu motosikletli adam tüm bağımsızlık tutkusuna rağmen Erin'a bağlanmıştır. Artık Erin davanın peşinden giderken genç adam evde gönüllü olarak kalıp onun küçük kızına bakacaktır. Yani kadın ve erkek rolleri bir bakıma baştan sona değişmiştir.

[DM]video/xbq78u_erin-brockovich-bluray-film-fragman_shortfilms?search_algo=1[/DM]
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
images
images


Sweeney Todd

Yönetmen: Tim Burton
Oyuncular : Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman,Sacha Baron Cohen.


Depp, haksız yere hapse gönderilen, ve sadece bu acımasız ceza için değil, karısı ile kızına olanların üzücü sonuçları için de intikam yemini eden Benjamin Barker’ı, Helena Bonham Carter ise onun saplantılı ölçüde kararlı suç ortağı Bayan Nellie Lovett’ı canlandırıyor.

Barker, Sweeney Todd kimliğine bürünerek Bayan Lovett’ın pastanesinin üzerindeki, eskiden kendine ait olan berber dükkanına geri döner. Amacı, karısı Lucy’yi ve küçük kızını ondan çalmak için alçak yardımcısı Beadle Bamford’la (Timothy Spall) birlikte kendisini uydurma bir suçla uzaklara gönderen Yargıç Turpin’i (Alan Rickman) gözlemektir.

Bayan Lovett, Barker’a, Yargıç Turpin tarafından iğfal edilen karısının kendisini zehirlediğini söyler. Bu arada, rakibi olan gösterişli İtalyan berber Pirelli (Sacha Baron Cohen), Barker’ı kimliğini ifşa etmekle tehdit edince, Barker onu boğazını keserek öldürür. Cesetle ne yapacağını bilemezken, Bayan Lovett bu krizi, sallantıda olan işini kurtarmak için çözüm olarak görür ve turtalarını insan etiyle doldurmayı önerir.

Sweeney, yargıcın gözlerini Johanna’ya (Jayne Wisener), yani Sweeney’nin ergenlik çağına gelmiş kızına diktiğini fark eder. Yargıç, Johanna’nın vesayetini elinde tutmaktadır. Evde hapis hayatı yaşayan Johanna bir gün Sweeney’yi denizden kurtarmış olan genç denizci Anthony (Jamie Campbell Bower) tarafından fark edilir. Genç kıza delice aşık olan Anthony onu kurtarıp evlenmeye yemin eder.

Bu arada, Bayan Lovett’ın turtaları çok geçmeden Londra’da dillere destan olur ve satış patlaması yapar. Bayan Lovett saygınlık kazanmayı ve Sweeney’yle evlenip deniz kenarında yaşamayı düşlemektedir. Yanlarında, evlatlık olarak alacağı, Pirelli’nin eski asistanı Toby de (Edward Sanders) olacaktır.

Fakat Sweeney’nin aklında intikamdan başka bir şey yoktur; başka herkes ya da her şeye zarar verecek olsa da.

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
3895_heading.jpg


The Mexican (Meksikalı)

Bir mafya çetesinde kurye olarak çalışan Jerry Welbach (Brad Pitt) kız arkadaşının baskıları sonucunda kafası karışık bir halde bu pis dünyadan çekilip çekilmemeyi kendisiyle tartışmaktadır. Samantha (Julia Roberts) ondan çeteyle ilişkisini bitirmesini kesin olarak istemekte, aksi takdirde terk edeceğini söylemektedir. Jerry'nin patronu ondan Meksika'ya gitmesini ve kısaca 'Meksikalı' olarak bilinen paha biçilmez bir antika silahı ele geçirip getirmesini ister. 'Meksikalı' adını taşıyan bu silah artık başlıbaşına bir efsaneye dönüşmüştür. Silahı bulmak zor olmaz ancak asıl iş onu getirmektir. Ayrıca bu silahın lanetli olduğunu düşünmek için yeterli delil de varken iş iyice zora girer.


the+mexican.jpg

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst