Günün Erkek Kombini.

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.803
Ayakkabı gözüksün diye paçayı kıvırmışlardır belki :krizz: sen yukarda kal bacım çokta aşşağılara inme hahahaha adam sen boylarda zaten bakışın dost başa düşman ayağ diye boşa demiyorlar :krizz:
O değil bir de havuç pantolon galiba aşağıya doğru daralıyor bacakları güzelmiş gibi caanım kombin nasıl küçük detaylarla hiç edilire güzel örnek :kriz:

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.803
Ya bu model şeye benzemiyor mu neydi o Ryan Gosling miydi hani komik giflerde gülmesini kullanıyorduk :cokkomik:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.220
O değil bir de havuç pantolon galiba aşağıya doğru daralıyor bacakları güzelmiş gibi caanım kombin nasıl küçük detaylarla hiç edilire güzel örnek :kriz:
:krizz: perperişan ettin kombini erkeklerde yorumları görsünde saçma sapan moda diye pantolonlar giymesin haha

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.803
nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.803
Paçasından tipine bakmaya sıra gelmedi hele onada bak söyle hahahaha
Dünya ahiret bacım olsun denir ya :kriz: Ama tipi var ona sözüm yok saçı başı tavrı iyi dizi jönü olur beğenen alsın nikah cüzdanına vesikalığını yapıştırsın :krizz:ama ben sarışın sevmem o sebeple çok kadınsal bir beğeniyle övemedim abiyi haha Yalnız "Eşref tek kombini koyalım :interest:" başlığını şimdi gördüm nasıl gözümden kaçmış o ya :haha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar