Günün Duası (Hep Birlikte Birbirimize Dua Edelim)

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
net1ob5cf8.jpg

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Rabbim bizlere her daim seni anıp sana şükredipte; seni anmak ve sana şükretmek için bir musibete yada sınanmaya ihtiyacı olmayan kullarından olmayı nasip eyle.

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
Allah'ın İsm-i celîli sayesinde ne semâda, ne de yeryüzünde hiç bir şey zarar veremez. O her şeyi işiten, her şeyi hakkıyle bilendir. Yalnız O'na sığınır yalnız O'ndan yardım dileriz.

'Allah’ım, Muhammed ve âline salat eyle ve beni günahlardan koru; itaatine muvaffak kıl; (sana doğru) güzel bir dönüşü bana nasip eyle; tövbeyle beni temizle; özel korumanla beni destekle; sağlıkla işlerimi düzene koy; mağfiretinin tadını bana tattır; beni affının özgürü, rahmetinin azatlısı kıl

amin

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
- Allahumme innî es’elüke hayra’l-mes’eleti ve hayra’d-duâi, ve hayra’n-necâhi, ve hayra’l-ameli ve hayra’s-sevâbi, ve hayra’l-hayâti ve hayra’l-memâti Allahım! Senden Sana edilen ve edilecek olan duaların ve isteklerin en hayırlısını, başarıların, amellerin ve sevapların en hayırlısını istiyorum. Senden yaşamın ve ölümün en hayırlısını da istiyorum Yâ Rabbi!

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.149
Ey sayısız Güzel İsimlerin sahibi Güzel Allahım! İnanan

bir insan Senin sonsuz güzel isimlerinin tecellisine

mazhardır. İnanalarında tecelli eden güzel isimlerinin

her biri, aşıklarında bir güneş ihtişamıyla zuhur eder.

Senin yanınında innanların ve özellikle aşıklarının her

birinin paha biçilemez bir değeri vardır. Sen

inanmayanlara hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle.

İnanmayanların hidayetini, hidayete erenlerin, aşkını öne

al. Bizleri Cemaline meftun, Vuslatına mazhar eyle.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Allahümme ente rabbî lâ ilâhe illâ ente halâktenî ve ene abdüke ve ene alâ ahdike ve va’dike mesteta’tü eûzü bike min şerri mâ sana’tü ebûü leke bi ni’metike aleyye ve ebûü bizenbî fağfir lî feinnehû lâ yağfirüzzünûbe illâ ente. Allahım sen benim Rabbimsin. Senden başka ilâh yoktur. Sen beni yarattın. Ben de senin kulunum. Gücüm yettiği kadar senin va’din ve ahdin üzerineyim. Yaptıklarımın şerrinden sana sığınırım. Senin bana verdiğin ni’metini îtiraf ederim. Günahımı da îtiraf ederim. Beni mağfiret et. Çünkü günahları ancak sen bağışlarsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar