yok çok şükürkibu kişilers enin akraban mı
öyle tabidebi de onları uyarman için senden küçük olmaları gerekmez ki akıl yaşta değil baştadır öyle değil mi
canım bunlar yaşçada işte mevkicede üstüm 1 kere laf dokundurdum kapıştıkAmanın,peki şöyle bi yol izlesen bitanem
onlara deki siz evli olsanız sizin kocanıza aynısı yapılsa hoşlanır mıydınız desen
empati işe yarar belki:dusun:
ya sormayın deli oluyorum birde arada ben evliyimya banada laf vuruyorlar yemeğe gidecekler sende gel demezlermiaynen öyle ilknurcum kasom sen bencede uyar nedemek evli erkeklerle konuşmak yaa varya kimi kadınlar böyle işte evli erkeklerle flört etmek daha çok hoşlarına gidiyo bu kişiler akraban değil demi ksom arkadaşın
yaaa çok sıkıldımCanım yaptığı hareketler onların senden büyük olduğunu pek göstermiyor canım.
İlknur'un da dediği gbi akıl yaşta değil başta-ayse
canım maalesef hep diyalok halinde olmam gerek iş nedeniyleve akraban filan değilse görüşmek zorunda değilsen iletişimi kes bence bu tür insanlar admın başını belaya sokar
işim vardı pardon canımkso neden bişey yazmıyorsun
bende iyiym allaha şükür canısı ama şimdi çıkmam lazım kızlar akşama görüşürüz arkadaşlar telde kaldı nerdesin diye gesmeye gidiyorum ben şimdi sonra yine görüşürüz
ksom nerdesin canım yaaa bişey yazdın kayboldun neyse akşama konuşuruz yine oldumu bidenem
ya sen niye eşinden şüphe ediyosun ki canım:teselli:
tabiki hepsi yapmıyo
KSO'cum her bayan ve her erkek aynı değildir. Neden senin kocan da aynı şeyi yapsın ki bebikim.Bence o kişilerin dediklerine, yaptıklarına kulak asma bir müddet