Geyik Sevdalıları Buraya

k.a.y.r.a.

Daimi Üye
Tepki
3.917
vahine2ll9.gif
vahine2ll9.gif
vahine2ll9.gif
vahine2ll9.gif
vahine2ll9.gif
vahine2ll9.gif

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
bende iyiym allaha şükür canısı ama şimdi çıkmam lazım kızlar akşama görüşürüz arkadaşlar telde kaldı nerdesin diye gesmeye gidiyorum ben şimdi sonra yine görüşürüz
ksom nerdesin canım yaaa bişey yazdın kayboldun neyse akşama konuşuruz yine oldumu bidenem

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bu kişilers enin akraban mı
yok çok şükürki
bi de onları uyarman için senden küçük olmaları gerekmez ki akıl yaşta değil baştadır öyle değil mi
öyle tabide
Amanın,peki şöyle bi yol izlesen bitanem

onlara deki siz evli olsanız sizin kocanıza aynısı yapılsa hoşlanır mıydınız desen

empati işe yarar belki:dusun:
canım bunlar yaşçada işte mevkicede üstüm 1 kere laf dokundurdum kapıştık
aynen öyle ilknurcum kasom sen bencede uyar nedemek evli erkeklerle konuşmak yaa varya kimi kadınlar böyle işte evli erkeklerle flört etmek daha çok hoşlarına gidiyo bu kişiler akraban değil demi ksom arkadaşın
ya sormayın deli oluyorum birde arada ben evliyimya banada laf vuruyorlar yemeğe gidecekler sende gel demezlermi
Canım yaptığı hareketler onların senden büyük olduğunu pek göstermiyor canım.

İlknur'un da dediği gbi akıl yaşta değil başta-ayse
yaaa çok sıkıldım
ve akraban filan değilse görüşmek zorunda değilsen iletişimi kes bence bu tür insanlar admın başını belaya sokar
canım maalesef hep diyalok halinde olmam gerek iş nedeniyle
kso neden bişey yazmıyorsun
işim vardı pardon canım
bende iyiym allaha şükür canısı ama şimdi çıkmam lazım kızlar akşama görüşürüz arkadaşlar telde kaldı nerdesin diye gesmeye gidiyorum ben şimdi sonra yine görüşürüz
ksom nerdesin canım yaaa bişey yazdın kayboldun neyse akşama konuşuruz yine oldumu bidenem

canım sen az çok beni biliyon valla arada her evli adam bunumu yapıyor eşimden de şüphe eder oldum:aglayan:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ayy canım ya anlıyorum seni sen işini yap ı zaman gerisini kurcalama görmezden gel senin üslerinse ve dinlemiyorlarsa yapabileceğin pek bişey yok

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
KSO'cum her bayan ve her erkek aynı değildir. Neden senin kocan da aynı şeyi yapsın ki bebikim. :eek: Bence o kişilerin dediklerine, yaptıklarına kulak asma bir müddet:eek:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
KSO'cum her bayan ve her erkek aynı değildir. Neden senin kocan da aynı şeyi yapsın ki bebikim. :eek: Bence o kişilerin dediklerine, yaptıklarına kulak asma bir müddet:eek:

ayyyyyyyyy öylede olmuyor be canım gerçi yorumsuz kalıyorum ama geçen hafta sende gel dedilerya kudurdum

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
edepsizliği iyice ele almışlar desen hayret bişey ya böyle insanlardan tiksiniyorumm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ama bu konuda kendini bu kadar kasma iş dışında görüşmezsin zaten dediklerinede kulak asma hiç olmadı çıkarsın işten başka iş mi yok

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
KSO'm canım işten soğuturlar böyleleri. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın böyle tipleri:kizdim:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
aynen öyle canlar işten sogudum insanlardan bile şüphe eder oldum ayıp ya evli biri sana iltifat etse ne olurki onun eşi var anlamıyorlar hoşlarına gidiyor benimde içime oturuyor:aglayan:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
:kizdim:kendilerini böyle tatmin ediyorlar demek ki bak adam karısını değil bizi tercih ediyor diye önemsendiklerini sanıyorlerdır böyleleri bi de çirkin olur ona şaşarım

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
canım benim takılma işte sen herkes öyle değildir öyle genellemeler yapma sakın canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar