Geyik Sevdalıları Buraya

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
nuriye coşşkuniye başşka yokmu kııslar yeşşilçamıımıızda sapııklar hadi bide onlarıın adlarıınıı hatıırlamaya çalıışşalıım dicem ama en akıılda kalnlar bunlar dimi:kptmya::kptmya::kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
flaş flaş flaş es se akşam beyaz showdaydı bütün marifetlerini sergiledi kıs nuriye kaç kızın gazozuna ilaç atmışın üle valla sayamadım bile yalnız her uyanan ağlıyodu be mübarek madem alicen nie içiyosun gazozu :kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:es seeeeeeeeeeeeeeeeeeakşam bayıldım sana kopardın beni iiiiiiiiiiiiii:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:bir saattir link aradım akşamki program için bnirtaneside açılmadı be yav ama dur seniiiiiii merak edenlere gösterecem resmini üye olam mı oralarada videoları seyrettirem senden haber bekiliyim videonu ekliyemmi eklemiyemmi:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sorma bende bugün yarın işteyim :protesto:

ama sonra 5 gün iş yok:esse:yani 3 gün iş yogun diye gelicem salı akşamı paydos -kop

nuran07

Aktif Üye
Tepki
199
5 gün iş yokmu:sok
-kop-kop-kop ohh ne güzellllllllll
sevindin senini adınaaaaaaaa-kop-kop-kop-kop-kop
3 gün yoğun çalışmanın acısını bol bol dinlenerek çıkar-kop-kop

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
öylede bebeğimi özledim :cicibebek:neyse bende öyle diyorum yeni yıl temizliği yapacam bende evde:hanimgul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar