Geyik Sevdalıları Buraya

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
nasılsın hurım -hmm
ben senı her gordugumde foto aklıma gelıyo :D
hanı ara ara koyucaktın
bızde kımseye soylemıcektık :D:D:D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
he valla
ya armicim sana bişşi dicem burada bir üye vardıı hatıırlııyomusun bilmiyorum hazalıım hani beyin ameliyatıı geçiren onula sabah msnde konuşşuyoduk kıızcaz baya karamsarlaşşmıışştıı onunla dertleşştim biraz kıızcaz işşte yalnıız ıım falan die konuşşurken dedim kıızıım yalnıız değğilsin bak hakkıında konu açayıım bak gör ne büyük aileyiz herkes nasıılda dualarla birlikte olur seninle dedim
ve açtıım konuyu daha hiç kimse uğğramadıı konuya nasııl duyuracaz konuyu ya kıız yalnıız olmadıığğıınıı hissetsin istiyorum yazıık çok varideler atlattıı

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
he valla
ya armicim sana bişşi dicem burada bir üye vardıı hatıırlııyomusun bilmiyorum hazalıım hani beyin ameliyatıı geçiren onula sabah msnde konuşşuyoduk kıızcaz baya karamsarlaşşmıışştıı onunla dertleşştim biraz kıızcaz işşte yalnıız ıım falan die konuşşurken dedim kıızıım yalnıız değğilsin bak hakkıında konu açayıım bak gör ne büyük aileyiz herkes nasıılda dualarla birlikte olur seninle dedim
ve açtıım konuyu daha hiç kimse uğğramadıı konuya nasııl duyuracaz konuyu ya kıız yalnıız olmadıığğıınıı hissetsin istiyorum yazıık çok varideler atlattıı

Canım ben de görmedim nerde o konu?

Kişiyi hatırlamıyorum; ama üzüldüm. Girmiyor mu buraya artık peki?

nurimiz yine is basinda anlasilan:kptmya:

Onun iş başında olmadığı zaman var mı? :kptmya:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
burdayım burda yenı avlar pesındeyken sız eskılerıde goruyum azcık :eek:

sıla cnm lınk verırmısn guncel tutmaya calısaılm konuyu

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
canıım link nasııl veriliyo bilmiyorum ama konu acıı ve mutluluk verici haberlerimizde açtıım konuyu ordan girin cnm hazalıımdan haberlerim var die teşşekkürler canlarıım benim:eek::eek::eek::sarilma::sarilma::sarilma::sarilma:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar