istanbulda öle Arinam
bende akşşam üstü 1 saat kondisyon bisikletini sürdüm bu yeterlimi es semmmmmmmmmmmm
2 kg mu verdın :bayil:Tartıldım geldim54 kilo olmuşum
56 dım
2 kg vermişim
sen dogustan zayıfsın ozan kılo almaya meğilli degılsınZayıf olayım canım ya. Doğum yapmadım daha yaBen evlendiğimde 48 kiloydum
Valla hayatımda 50 kiloyu geçmemiştim yani bu bile fazla geliyor
:sok:sokinanmııyorummmmmmmmm sahimi kıısssssssss ben bekarken kilom 68 di ama boyuma göre normaldi yani gördün gelin halimin resimlerini o resimde ben 38 beden giyiyordum eeeeeeee doğğumlar ilaçlar derken oldum 120 kilo ama en çok etken ilaçlardıı kortizon ilaçlarıı çok fazla aldıım ama şşimdi 83 e düşştüm geriye sayııyorum şşimdiiiiiiiii
2 kg mu verdın :bayil:
sen dogustan zayıfsın ozan kılo almaya meğilli degılsın
cnm kortızon kılo aldırır 120 den 83 dsmek cok cıddı bı rakam
Vallahi canım ya43 kg olduğum zamanları bilirim
Canım kortizon zaten aldırır kilo. Dikkatli ve sağlıklı zayıflamaya çalış hayatım.
İzmir uçuyor kızlar
Esseeeeeeeeeeeee:bitter: Çokşişti karnım. Az önce çikolatalı cheseecake yedim:dusun::dusun:
bende 47 kılo halımı bılırım ama cok kotuydu boy 165 kılo 47 hortlak gıbııydım aglıyodum kendımı aynada gordukce yanı kılolu olmakta zayıf olmakta ucsenın boy kactı cnm=?
ben 8 km kostum geldım sen ne dıyosun -kizgin
cok zayıfsın 60 kg bıle olsan saglık ıcn ıdeal gobek malesef kıloya zayıflı olmaya bakmıyo bol bo lmekık cekmen lazımCanım benim boy 1.67, kilo da 54. İyi gözüküyor; ama yine de ayva göbüşümü eritmem lazım
Biraz bende koşsam iyi olacak:dusun::dusun:
iyiakşamlar yoksa gecelermi-hmm
cok zayıfsın 60 kg bıle olsan saglık ıcn ıdeal gobek malesef kıloya zayıflı olmaya bakmıyo bol bo lmekık cekmen lazım
hayırlı geceler dıyek
iyiyim canım bende esseden kaçıyorum pardon testerıyeden
Canım ben 50 kg. yu geçmedim hayatım boyunca. İlk defa bu sene:dusun::dusun: Şişmanmışım gibi geliyor ya. Mekik çekicem; ama zor geliyorYa sen şu slim in 6'nın rapidlerini yenileyecektin canım, bakabildin mi?
iyiyim canım bende esseden kaçıyorum pardon testerıyeden