sevindim allah şşifasıınıı verir inşşallah tez zaman da eeeeeeeeee marifetli gacıısıın vesselam hem burasıı hem hastane herkesin harcıı değğil arinammmmmmmmmmmmmmm-hmm-hmm-hmm
vayy gorucez
kıs bende kosu bandıma cıkcam tembelııgm tuttu
arinacıımmmmm bebeklik resmini bulmuşşlar gördünmüüüüüüüüüüüüü:dusun::dusun::dusun:
kiminnnnnnn seninmiiiiiii inanmammmmm es sem senin tembelliğğin tutmasssssssss-hmm-hmm
Sağol bacımmmmmmmmmmmmm
Çıksana gız:esse: Bende jelibon yedim 10-15 tane kadar :gul: Akşam dpingimi aldım:utandim:
dıye dıye nazar degdı bana
esım sımdı ben cıkcam dıyooo
cok sınr oldum hemen ucuuym kosu bandına
osadece benımm:kizdim:
:gul::gul::gul::gul::gul::gul:
dopingini iyi almıışşıın arnacıım es se yi kıızdıırmak içinmi yidin jelibonlarıııııııııııııııııııııı
:teytey::teytey::teytey:bende yedım sımdı jelıboncok severım
4 gundurde baton buuyk cıkolata yedım her aksam
kızlar ben delı gıbı rejım yapmıyorumkı kı artık ıstedıgm gorunuse kavustum
bak sennnn spor sonrası burda ol sen alıcam ıfadenı D::gul::gul::gul::gul::gul::gul:
dopingini iyi almıışşıın arnacıım es se yi kıızdıırmak içinmi yidin jelibonlarıııııııııııııııııııııı
Ay deli bu kız ya
komik resimlerde arinacıımmm es sem tabi bıırakma kııs sen çıığğ koşşu bandıınaaaaaaaaaaa:esse::esse::esse:
Kızmaz benim essem bana
:teytey::teytey::teytey:
Valla bende yiyorumKaç kiloyum bilmiyorum ama zayıfladım sanki:utandim:
bak sennnn spor sonrası burda ol sen alıcam ıfadenı D:
kız ınAN uykum var spor yapıcak halım yok 1 saat dısarda yurudum
ama esım dıyınc e ben cıkcam
hemn hazırlandım ben cıkarsam cıkamaz kosu bandı benımdır benım D
hadı ben ucar kosu bandına donuste gorusurzzzzz:esse::esse:
bilirim o hastane koşşuşşturmalarıınıı cnm verirsin tabiii e buda iyi olmuşş dicem ama 54 kiloda az değğilmi bcm çok zayııfsıın sen o zaman ne güsel ben 70 kilo ya düşşmek için ne emekler harcııyorum bir bilsen-hmm-hmm-hmm-hmm