Limonda kanını düşürmesin çok tüketmesin genedeYa işte herşeyin ortası iyi
Et çok mu tüketiyorsun kolestrol için
Bol limonlu yeşillik ye
Bak bakalım Dr ne diyecek
Limonda kanını düşürmesin çok tüketmesin genedeYa işte herşeyin ortası iyi
Bol limonlu yeşillik ye
5.800 mü maşallahBenim ablamda var gebelik şekeri kalıcı kaldı onda 4 cocugundada vardı ilk çocugunu 5.800 dogurdu hastane sapıttıydı
Bende ilk bebegimde doktorum degisik sinir etmişti beni bebek 3800 dedi 4 kilo olursa ben dogurtamam seni demişti
Düşürür müLimonda kanını düşürmesin çok tüketmesin genede
Bnce o futbol topu yutmuş gibi olacak@Maya. Kaç kiloyla hamile kaldın kaç kg aldın şimdiye kadar kaç haftalık oldum bideayy kız çok sordumda merak ettim
mesela sen ne hisediyorsun kilo bebege mi gidiyor kendine mi? Oda önemli
Ay Allah korusunBak sana bişe söyliyim bize temizlikçi bi abla geliyordu, oda böyle tam detaylıya girecekmiş biri demişki bişe cıksa napcan vazmı geçicen evladından demiş oda girmemiş. Çocuk dogunca bir bacagı yoktu öyle anlatmıştı ayy ben ondan sonra çok korkmuştum ve okadar ultrasona girmiş hiç farketmemişler
et mi kız sevmem ki mecburiyetten yiyorumYa işte herşeyin ortası iyi
Bol limonlu yeşillik ye
ben normal de özele gidiyorum ama diğerlerini devlette hallettim canım detaylı da acaba devlette olduğu için siyah beyazdı acaba özelde de yaptırsam mı içimde kalır mı bilemedimSen özele mi gidiyorsun canım detaylıyı kaçıncı haftanda yaptırdın? Ama varya en çok hosuma giden detaylı olmuştuböyle parmaklarını bile tek tek sayıyorlar yaa erimiştim izlerken
50.5 la hamile kaldım. Dün sağlık ocağında aç karnına giysili ayakkabılı 55 çıktım@Maya. Kaç kiloyla hamile kaldın kaç kg aldın şimdiye kadar kaç haftalık oldum bideayy kız çok sordumda merak ettim
mesela sen ne hisediyorsun kilo bebege mi gidiyor kendine mi? Oda önemli
Devlette kaç dk sürüyoret mi kız sevmem ki mecburiyetten yiyorum
ben normal de özele gidiyorum ama diğerlerini devlette hallettim canım detaylı da acaba devlette olduğu için siyah beyazdı acaba özelde de yaptırsam mı içimde kalır mı bilemedim
20 dk falan her şeyi inceledi. Sonra böyle mavili kırmızılı renkler çıktı falan ona da baktıDevlette kaç dk sürüyor
Özelde 1 saate yakın sürüyor20 dk falan her şeyi inceledi. Sonra böyle mavili kırmızılı renkler çıktı falan ona da baktı
dur bi gidince konuşayım ya doktorum ne dicekÖzelde 1 saate yakın sürüyor
CD olarak verdi bana
bi yandan da renkli renkli görmek istiyorum ama çokta pahalı iki arada kaldım. Doktorum devletteki yeterli dedi. Yapacak doktorun adını söyleyince öyle dedi yaniÖzelde 1 saate yakın sürüyor
CD olarak verdi bana
E daha gerek yok o zmnbi yandan da renkli renkli görmek istiyorum ama çokta pahalı iki arada kaldım. Doktorum devletteki yeterli dedi. Yapacak doktorun adını söyleyince öyle dedi yani
normal kontrol de renkli oluyor muE daha gerek yok o zmn
Normal kontrolde renkli açar
Ne kadar ?
Bn 3 yıl önce 1000₺ vermiştim o zamda pahalıydı
Oğlanda doktorum perinatologtu başka Dr gerek kalmamıştı
Oğlanda rutin muayeneye gittiğim + detaylıya da bakıyordunormal kontrol de renkli oluyor muh cahillik seviyeem
sormam lazım ama 4-5 bin değişiyor
oğlann da kme gittin
muayenehane miydi?Oğlanda rutin muayeneye gittiğim + detaylıya da bakıyordu
Kendi baktı
Ohaaaa 4-5 miiiiiiii
Oluyor pozisyon iyi olursa açıyorlar
Allah işte göstermemiş canımAy Allah korusun
Ama normal muayene eden hiç mi görmemiş
Bilemedim genede herşeyin fazlası zararDüşürür mü
Genelde proteinle önerilir emilimi artsın diye