Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.507
Benim ablamda var gebelik şekeri kalıcı kaldı onda 4 cocugundada vardı ilk çocugunu 5.800 dogurdu hastane sapıttıydı :kriz:

Bende ilk bebegimde doktorum degisik sinir etmişti beni bebek 3800 dedi 4 kilo olursa ben dogurtamam seni demişti :sopa:
5.800 mü maşallah
Bn ilkinde gebelik şekeri testi yaptırdım çıkmadı 1. Oğlum 4.070gr doğdu
2. De yaptırmadım açlık tokluk bakıldı dişim çıkınca dahiliye jinekolog gerek yok dedi kızım 3.850 gr doğdu

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.782
@Maya. Kaç kiloyla hamile kaldın kaç kg aldın şimdiye kadar kaç haftalık oldum bide :kriz: ayy kız çok sordumda merak ettim :) mesela sen ne hisediyorsun kilo bebege mi gidiyor kendine mi? Oda önemli :D

Bitterçikilata

Tepki
100.507
Bak sana bişe söyliyim bize temizlikçi bi abla geliyordu, oda böyle tam detaylıya girecekmiş biri demişki bişe cıksa napcan vazmı geçicen evladından demiş oda girmemiş. Çocuk dogunca bir bacagı yoktu öyle anlatmıştı ayy ben ondan sonra çok korkmuştum ve okadar ultrasona girmiş hiç farketmemişler
Ay Allah korusun
Ama normal muayene eden hiç mi görmemiş

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.699
Ya işte herşeyin ortası iyi
Et çok mu tüketiyorsun kolestrol için
Bol limonlu yeşillik ye
Bak bakalım Dr ne diyecek
et mi kız sevmem ki mecburiyetten yiyorum haha
Sen özele mi gidiyorsun canım detaylıyı kaçıncı haftanda yaptırdın? Ama varya en çok hosuma giden detaylı olmuştu :) böyle parmaklarını bile tek tek sayıyorlar yaa erimiştim izlerken :panter:
ben normal de özele gidiyorum ama diğerlerini devlette hallettim canım detaylı da acaba devlette olduğu için siyah beyazdı acaba özelde de yaptırsam mı içimde kalır mı bilemedim

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.699
@Maya. Kaç kiloyla hamile kaldın kaç kg aldın şimdiye kadar kaç haftalık oldum bide :kriz: ayy kız çok sordumda merak ettim :) mesela sen ne hisediyorsun kilo bebege mi gidiyor kendine mi? Oda önemli :D
50.5 la hamile kaldım. Dün sağlık ocağında aç karnına giysili ayakkabılı 55 çıktım haha sadece göbeğim çıktı diğer yerler aynı incelikte haha 22+1 oldum bugünnn. Kilo kesinlikle bebeğe gidiyor . Çünkü 9 gün falan önde tosunum

Bitterçikilata

Tepki
100.507
et mi kız sevmem ki mecburiyetten yiyorum haha

ben normal de özele gidiyorum ama diğerlerini devlette hallettim canım detaylı da acaba devlette olduğu için siyah beyazdı acaba özelde de yaptırsam mı içimde kalır mı bilemedim
Devlette kaç dk sürüyor

Bitterçikilata

Tepki
100.507
bi yandan da renkli renkli görmek istiyorum ama çokta pahalı iki arada kaldım. Doktorum devletteki yeterli dedi. Yapacak doktorun adını söyleyince öyle dedi yani
E daha gerek yok o zmn
Normal kontrolde renkli açar
Ne kadar ?
Bn 3 yıl önce 1000₺ vermiştim o zamda pahalıydı
Oğlanda doktorum perinatologtu başka Dr gerek kalmamıştı haha

OP
Maya.

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.699
E daha gerek yok o zmn