aa sıvı ilaç en sevdiğimDoktorumun verdiği takviye edici bu..
aa sıvı ilaç en sevdiğimDoktorumun verdiği takviye edici bu..
florence nightingale mi kız Amerikan hastanesi mi yoksane güzel ya burda 120 bine doğum yaptıranı gördü bu gözler
Galactago da güzel bn onu kullandımaa sıvı ilaç en sevdiğim
acıbademi duydum ben 120 istemişler belki doktor dışarıdan geliyordur hastane de istiyor sonuçta öyle çıkmıştır #reklamdeğilflorence nightingale mi kız Amerikan hastanesi mi yoksa
Maşallah
Acıbadem’de yapanlar Acıbadem sigorta yapıyormuş iyi oluyormuş
Koçta yüksek diye duymuştum
Reklam değil
bana bunlarla gelinGalactago da güzel bn onu kullandım
O da damla suya damlat iç
Orası kıyafet vs kendi veriyor onu da ekliyor galibaacıbademi duydum ben 120 istemişler belki doktor dışarıdan geliyordur hastane de istiyor sonuçta öyle çıkmıştır #reklamdeğil
bana bunlarla gelinh
Evet orda baya fark varmış fiyattane güzel ya burda 120 bine doğum yaptıranı gördü bu gözler
bi de şey eşlere özel yemek hazırlatıyorlarmış mum ışığındaOrası kıyafet vs kendi veriyor onu da ekliyor galiba
Evet evet öyleymişbi de şey eşlere özel yemek hazırlatıyorlarmış mum ışığında
Ay cok zamlanmıs yaa devlettede pek iyi davranmıyırlar bilemedim bakalım hayırlısıbenim gittiğim hastanede 40 gün önce doğum yapan arkadaş 25 bine falan doğurdu. Seneye 30 u bulur bence sezeryan. muayene de normalde 1600 benim indirimim var 1200 e geliyor
biz de şeker olduğu içinekg f mi yani anlamadım
mega nerdeydiE
Evet evet öyleymiş
Bn Medipol megada doğum yaptım yemek vermediler ama genel olarak çok memnun kaldım sana uzak kalıyor dimi
HaAşk olsun herkes zayıf mı olacak
Bn hem kendim kilo aldım hem bebişlerim tosuncuktu
Benimde öyle bişeydi 9-10 bin arasıyla dogumlar diger hastanelerde falanda o yüzden indirimliydiİyiymiş bn 3 yıl önce 7500 e doğurdum
2. Sezeryan olarak
1-2 arasında. 1-2 bin fark oluyor
Şimdi 25-30 arası olmuştur
İyiymiş seninkide indirimlimiydiDoğum ücreti gittiğim özel hastanede 17 bindi.
ne güzel ya burda 120 bine doğum yaptıranı gördü bu gözler
Yazın sorduk ilk baştan beri fiyatı öyle dediler .İyiymiş seninkide indirimlimiydi
Acıbademler özel sigortan yoksa giydirmeliacıbademi duydum ben 120 istemişler belki doktor dışarıdan geliyordur hastane de istiyor sonuçta öyle çıkmıştır #reklamdeğil
bana bunlarla gelinh
Hahahha çok iyi şey gibi japonların özel hastanelerinde videolarda görüyorum masaj falanda yapıyorlarbi de şey eşlere özel yemek hazırlatıyorlarmış mum ışığında
İyiymiş tabi önceden ayarlamakta faydalıYazın sorduk ilk baştan beri fiyatı öyle dediler .
Eşine mi yemek vermediler? Sana mıE
Evet evet öyleymiş
Bn Medipol megada doğum yaptım yemek vermediler ama genel olarak çok memnun kaldım sana uzak kalıyor dimi
Evet oda süsleme fotoğraf falanda istersen full paketleri var ona göre fiyat çıkıyor.Orası kıyafet vs kendi veriyor onu da ekliyor galiba