''En Güzel Gelin'i Seçiyoruz.'' Detaylar için TIKLAYINIZ!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
neden fındığım bulanık çıkıyoki resmi çektikten sonra bitanem yakınlaştır uzaklaştır işaretlerini tıkla balım belki resim biraz uzak olursa net yada nebileyim yakın olursa daha net olabilir belki birtanem birde böyle dene istersen balım

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
evettt canlarım özelimde şimdiden iki tane birbirinden güzel gelinimiz var yokmu arttıraaaannnnn:evet::teytey::yandanyandan::yandanyandan:kızlarrr bekliyorum fotoğraflarınızı canlarımmmm
arişim yok öyle beni yalnız bırakmıycağını biliyorummmm :eek:seninde resmini bekliyorum canısı:eek::eek:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
olabilir birtanem yada bir arkadaşın varsa onun telefonundan çekipte pcye kaydetsen onuda yapabilirsin bitanem çareler tükenmez videodan kaydettiklerinde eminim çok güzeldir canım bekliyorum içine hangi resmin sinerse onu gönder birtanem:eek::eek:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Arişim katılımcıların isimleri gizli tutulmayacak!!
İstediğin gibi katılımda bulunabilirsin canım.
Bende gelinlik giyemedim ama kardeşlerimin hepsinin gelinlikli resimleri sitede ekli olsada onlar adına ben katılacağım birtanem.
Amacımız burada;sitemizin üyesi olarak,giydiği gelinlikler baz alınarak seçim yapılacak birtanem:eek:
O yüzden için rahat edebilir-hmm

Tamam canım, sağol bu güzel açıklama için:eek::eek:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
aaaaaa evet fındığım süpersin buda çok güzel bir fikirrrrrrr gelin yarışmamızdan sonra kına gecesi kıyafetlerimizle bir yarışma daha yaparız
haydi kızlarrrrr sılanız resimlerinizi bekliyooooooooooo:eek::eek::eek:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:kupa::kupa::kupa::kupa:evet kızlarrrrrr bekliyorummmm şuan özelimde birbirinden güzel 3tane gelinimiz varrrrrrrr essem bu resimleri görünce eminim herbirinizin evine uçar şimdiden size söliyim kızlarrrr:gul::gul:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
sabırsızlıkla bekliyorum canım benimm:eek::eek:
şeyyy özel olmazsa balım neden giyemedim dedin gelinlik birtanem

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
sanırm görmedim burayı şahmaran ,madem herkes soruyor bende böyle bir öneri getirdim-hmm

Hülyam inan süper olurdu.Ama hamişim ya,bu bedene görede gelinlik bulabilirmiyim bilemiyorum:gitme:
Artık başka bir bahara eğer gelinlik giyinebilirsem,resimleri bol bol çekinir sizlerle başka bir yarışmada buluşuruz,kim bilebilir:eek:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
ah canım benim ben şimdi orda olaydım varya elinden tuttğum gibi bir modaevinin kapısına götürürdüm seni giymek parayla değilya hepsini giydirir giydirir durudum sana hem hamişsin ama daha meleğimiz karnın daha belli etmemiştir değilmi ama ahhhh ahhhhhh şahım orda oluaktım ahhhhhhhhhh:eek:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
hülyam canım benim bu arada seninde şöylee bir gelinlikli resmini görmemizde hiç fena olmazdı haneee-hmm-hmm:eek::eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar