Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tamam, Angelina Jolie benden yuz kat daha guzel olabilir {belkide bin kat guzeldir, detaylara inmeyelim } Ama yani goz var, nizam var. Bu carpik bacakli kadinin guzelliginin surekli $i$irilip dunyanin en guzel kadini diye bize sunulmasindan biktim artik. Hic guzel gormesem belki inanirdim. Ama yapmayin, n'olur... Angeline Jolie iyi bir anne, iyi bir sevgili, iyi bir oyuncu {bunuda tartisabilirim} ya da guzel bir kadin olabilir ama ortada abartilacak bir durum goremiyorum. People dergiside bana inat Angelina'yi dunyanin en guzel kadini ilan edip duruyor. Ben i$in icinden cikamadim, bari siz soyleyin... Sizce dunyanin en guzel kadini Angelina Jolie olabilir mi?
Kaynak:Salıncakta İki Kişi
en taraflı fotolarından biri konmuş ..yani en çirkin halini bulmak için çaba sarfedilmiş..
bence olasıdır en güzeli olması,cunku guzellık kavramını degıstırmıstır bu kadın..
saman sarı sacları,puruzsuz teni,hokkacık burnu,nazik bir agzı yok ve biblo bir kadın degil.
tamam cok guzel bi kadin ama dunya guzeli degil. ayrica herkesin guzellik anlayisi farklidir. bu kadinin gozleri dudaklari burnu super, ama hepsi bir araya gelince benim hosuma gitmiyor acikcasi. yani bana itici geliyor ama cirkin biri diyemem)))))