Duyuruyu Kapat
Hanimefendi: kadınlara özel bir şekilde sağlık, giyim, beslenme, diyet ve benzeri kısaca her konuda destek veriyor. Türkiye'de tek kaynak olma yolunda hızla ilerleyen Hanimefendi.com, üyeler dışında ziyaretçilere açık yapısıyla da paylaşım mantığının hakkını vermeye çalışıyor. Siz de bunun bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ücretsiz kayıt olabilir ve aramıza katılabilirsiniz. Sensiz bir kişi eksiğiz... :)
Duyuruyu Kapat
Instagram 180T
Facebook 10K
Twitter 138T

Derin dondurucuda içi dolu dolmalık biberler!!

Konu, '"Kış Hazırlıkları ve Ev Yapımı Yiyecekler"' kısmında Şahmaran. tarafından paylaşıldı.

  1. sıladayım

    sıladayım Daimi Üye

    Kayıt:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    15.246
    Beğeniler:
    27.430
    Şahım vermiş cevabını bende öyle yapıyorum Flamingocm:huhuu:
     
    Şahmaran. bunu beğendi.
  2. sıladayım

    sıladayım Daimi Üye

    Kayıt:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    15.246
    Beğeniler:
    27.430
    Evet oluyor canım:huhuu::huhuu:
     
    Şahmaran. bunu beğendi.
  3. flamingo

    flamingo Daimi Üye

    Kayıt:
    25 Şubat 2009
    Mesajlar:
    7.875
    Beğeniler:
    6.647
    Ben dolma değilde yaprak sarması koyuyordum pişince kırılıyordu
     
    Şahmaran. bunu beğendi.
  4. Konu Sahibi
    Konu Sahibi
    Şahmaran.

    Şahmaran. Admin

    Kayıt:
    9 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    38.084
    Beğeniler:
    50.396
    Evet canım maalesef süresini ayarlaman gerekiyor.
    Bende ilk yaptığımda farkettim kırıldıklarını,sonrasında tecrübe edinerek normalin altında kaynatmaya başladım
     
    sıladayım bunu beğendi.
  5. sıladayım

    sıladayım Daimi Üye

    Kayıt:
    3 Aralık 2009
    Mesajlar:
    15.246
    Beğeniler:
    27.430