Derin Dondurucuda Içi Dolu Dolmalık Biberler!!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Aslında kış için değil ama hani çalışan yada anında çıkar pişir yapan arkadaşlara da tavsiye olması açısından ekliyorum.
Hani dolma yaparsınız sonrasında fazla olur benim hep başıma gelir.
Hemen yiyebileceğiniz kısmı tencereye koyup pişirin,kalan dolmalıkları ise buzdolabı poşetlerinin içine dağılmayacak şekilde koyup ağzını bağlayın.
Eeee!!!
Bir zaman sonra evde canınız yemek yapmak istemiyor(benim bazen oluyor,tembelliğim tuttu ise)yada işten geldiniz ve hemen bir şeyler yapacaksınız.İşte o zaman hemen buzluktan daha önce acil durumlar için yaptığınız dolmaları çıkarıyor ve şak pişiriyorsunuz.
Bu arada istediğiniz zaman yapabilirsiniz çünkü hiç bir şey olmuyor,denenmiştir tarafımdan!!!:eek:
attachment.php

cats.jpg
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Ellerine ağlık Şahım :huhuu:bende yaparım hatta yaprak sarması tatlıları fırında pişirip çocukalrın canı istediğinde çıkarıp şerbetlerim çok güzel oluyor mesela ben bugün tembellik ettim sitedeydim yemeğim yoktu neyaptım dondurucunu başına geçtim şipşak yemeklerimden birini koydum ocağa
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
İyi fikir :) Ne pişiriceğim derdine son! Afiyetle yiyin bitanem... Sırf zeytinyağlılar mı konuluyor, etliler de konur mu acaba?

Bu konuda bir fikrim yok ama deneme yanılma yöntemi ile anlarız,en kısa zamanda bir etli dolma yapar en azından bir tane dondurucuya atar denerim,sonrada görüşlerimi yazarım inşa.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst